«محسن شکرنابی» در گفت وگو با خبرنگار گروه مسجد و کانون های مساجد خبرگزاری شبستان از برگزاری مسابقه اینترنتی «امامت، بنیان مهدویت از منظر حضرت علی بن موسی الرضا(ع)» به همت مسجد جامع غدیر خم خبر داد و اظهار کرد: شورای فرهنگی مسجد جامع غدیر خم در راستاي ترویج و آشنایی بیشتر آحاد جامعه بویژه جوانان و نوجوانان با«فرهنگ مهدویت»، مسابقه سراسري و اینترنتی «امامت، بنیان مهدویت» برگزار می کند.
مدیر شورای فرهنگی مسجد جامع غدیر خم به شرایط شرکت دراین مسابقه اشاره و بیان کرد: خواهران و برادران از سن 12سال به بالا می توانند در مسابقه شرکت کنند و شرکت کنندگان در مسابقه، با ورود به کانال «ایتا»به نشانی masjed_ghadirkhom)@ و سایت مسجد جامع غدیر خم به نشانی www.masjedeghadier.ir در این مسابقه شرکت کنند.
وی ادامه داد: علاقه مندان به شرکت در این مسابقه ضمن مطالعه متن بارگذاری شده پیرامون مسابقه ابتدا از طریق لینک ورود به سامانه مسابقه، وارد مسابقه شـده و سـپس بـا پر کردن مشخصات کامل خود و پر کردن کد امنیتی که به رنگ مشکی درج شده، کلید« شروع» را بزنند. بعد از ورود به بخش سؤالات، تمام مطالب آن را به دقت بخوانند و سپس به سؤالات مسابقه پاسخ داده و در انتها کلید «ارسال» را بزنند.
مدیر شورای فرهنگی مسجد جامع غدیر خم خاطر نشان کرد:حد اکثر مهلت شرکت در مسابقه، پایان روز هفدهم فروردین 99 است و ۸۰جایزه نفیس نقدي( پانصد هزار تومانی) به۸۰ برگزیده مسابقه در نظر گرفته شده است. برگزیدگان مسابقه نیز همزمان با روز نیمه شعبان 21 فروردین 99 در مسجد معرفی می شوند.
وی یکی از رویکردهای مسجدجامع غدیر خم را توسعه و ترویج امامت و ولایت برشمرد و افزود: واحد علمی فرهنگی مسجدجامع غدیرخم همواره با هدف ساماندهی، برنامه ریزی در جهت نشر«معارف قرآن» و «فرهنگ اهل بیت(ع)» و توسعه فعالیت های «فرهنگی»، «تبلیغی»، «آموزشی»، «تربیتی»فعالیت دارد و در بزرگداشت مناسبت های «اسلامی» و «انقلابی و ملی» با هفکری و تبادل نظر کارگزاران مسجدتلاش در اهتمام ویژه به این مناسبت ها دارد. اجرای مسابقات علمی فرهنگی در مسجد در سه سطح «محل و منطقه»، ««استان تهران»، مسابقات «بزرگ و سراسری» و همچنین دعوت از شخصیت های روحانی، اساتید حوزه و دانشگاه، کارشناسان مسایل و مباحث علوم «قرآنی و معارف اهل بیت(ع)»، «سیاسی»،«تربیتی و خانواده»، «فرهنگی واجتماعی» سخنرانان مجالس و محافل (مناسبت های «دینی»، «انقلابی» و «ملی») از رویکردهای فعالیتی این مسجد است.
برپایی محافل معنوی «انس با قرآن و عترت»، «کرسی تلاوت»، «یادواره شهدا»، «بصیرت سیاسی»، مباحث «تربیتی»، «خانواده و مشاوره»، «طب اسلامی و سُنّتی» همراه با «پرسش و پاسخ» و نیز «ایام الله» انقلاب اسلامی مانند «روز جهانی قدس»، «۲۲ بهمن»، «۱۳ آبان» بخشی از فعالیتهای مسجد جامع غدیر خم در طول سال است.
بنا بر این گزارش، مسجد جامع غديرخم كه تا سال ٨٣ به نام مسجد جامع ضرابخانه ناميده مي شد در محله ضرابخانه واقع است. اين مسجد در سال ١٣٥٠ با زيربناي ۵۰۰ مترمربع ساخته شد و در اوایل سال ١٣٥٧ با تلاش های آيت الله سيد جلال مجد هاشمي؛ امام جماعت این مسجد و همت نمازگزاران و افراد خيّر محله با زيربناي بيش از دو هزار مترمربع به طور كلي تجديد بنا شد، كه شامل شبستان بزرگ و دو طبقه ساختمان و زيرزمين جهت استقرار كتابخانه، كلاس هاي قرآن، امور فرهنگي و دفتر است.
در سال ١٣٨٠ برای افزايش فضاي شبستان مسجد و گسترش فعاليت هاي فرهنگي این مسجد در چند فاز تجديد بنا شد و طي نقشه اي جامع، كتابخانه با دو سالن قرائت برادران و خواهران، سالن كنفرانس، سالن ويژه مراسم، شبستان مردانه وسیع تر، شبستان زنانه در طبقه دوم، صندوق قرضالحسنه، كلاس هاي آموزشي براي واحد قرآن و عترت، اتاق هايي برای بسيج برادران و خواهران، دفتر مسجد، دفتر امام جماعت، محل سكونت خادم و… پيش بيني شد.
یادآور میشود؛ مسجد جامع غدیرخم در تهران، خیابان پاسداران، خیابان شهید کشوری (نگارستان هشتم) خیابان مسجد واقع است.
نظر شما