بازگشت۱۰۹۴ خودرو مسافران غیربومی از مبادی ورودی و خروجی میناب/ پویش در خانه بمانیم را جدی بگیرید

با تشدید بیماری کرونا در کشور و تعطیلات به وجود آمده، شمار زیادی از مردم با نادیده گرفتن توصیه های مسئولان، روانه استان های جنوبی ازجمله هرمزگان شدند که برای جلوگیری از شیوع این بیمار در این استان ها از ورود آنها ممانعت می شود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از میناب، کروناویروس یا بیماری کوئید 19 که در بیش از 100 کشور دنیا شیوع پیدا کرده است، این روزها مسئولان و مردم را با یک مشکل بزرگ مواجه کرده و حتی جان بیش از هزاران شهروند را در دنیا گرفته  و میلیون ها نفر به این بیماری ابتلاء شده اند.

 

کشور ما نیز که از این قاعده مستثناء نبوده است از اوایل اسفندماه سال 98 همه استان های آن درگیر این چالش شدند، به طوری که بعد از گذشت یک ماه از شروع این اپیدمی، جان شماری از هم وطنان را با خطر مواجه کرده و علی رغم همه توصیه های پیشگیرانه از سوی مسئولان کشور و ستادهای پیشگیری با این بیماری در استان ها و شهرستان ها، هنوز برخی از مردم، این بیماری را جدی نگرفته اند.

 

این در حالی است که با نظر همه مسئولان و مراجع، بسیاری از اماکن زیارتی و مذهبی در کشور برای جلوگیری از شیوع و مقابله با این بیماری و حفظ جان و سلامت مردم، تعطیل شده است، اما مردم توصیه های علمی و پزشکی مسئولان را جدی نگرفته و در ایام تعطیل عید نوروز در حال مسافرت به استانهای دیگر کشور هستند.

 

راه اندازی پویش « در خانه بمانیم » از سوی مسئولان برای کنترل و مقابله با این بیماری، یکی از موضوعات مهم است که مردم برای حفظ جان خود و همشهریان  الزام به رعایت شده اند، اما با عدم توجه مردم به این موضوع و راه افتادن سیل عظیم از مسافرت ها، در بسیاری از شهرها و استانها از پذیرش آنها جلوگیری می شود.

 

استان هرمزگان که خود به یکی از استان های پرخطر تبدیل شده است، با داشتن جزایر خوب و زیبا و همچنین آب و هوای بهاری، به مقصد این مسافران تبدیل شده است، اما مسئولان ستاد پیشگیری این بیماری در هرمزگان پیش از این با اعلام اینکه مسافر و گردشگری را نخواهیم پذیرفت، برای قطع سیر انتقال این بیماری در مبادی ورودی و خروجی استان و شهرستان ها اقدامات سختگیرانه ای را برای ورود مسافران در دستور کار خود قرار داده اند.

 

جلوگیری از ورود مسافران ناشناس و غیر بومی به میناب 

 

«محمد احمدی »، فرماندار ویژه شهرستان میناب در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان با اشاره به اقدامات شبانه روزی ستاد پیشگیری بیماری کرونا، اظهار کرد: به هیچ وجه پذیرش مهمان غیر بومی را به شهرستان  متقبل نخواهیم شد و تیم های ارزیابی و سلامت مستقر در مبادی ورودی و خروجی اقدامات سخت گیرانه ای را انجام خواهند داد.

 

وی افزود: سه ایستگاه سلامت در مبادی ورودی و خروجی های شهرستان میناب مستقر هستند که در هرشیفت کاری با شش نفر نیرو برای انجام اقدامات لازم فعالیت می کنند.

 

فرماندار ویژه شهرستان میناب گفت: از تاریخ 21 اسفند ماه 98 با تشدید این بیماری در استان و شهرستان و بر اساس مصوبات ستاد پیشگیری بیماری کرونا در مبادی ورودی و خروجی اقدامات سختگیرانه تری اتخاذ شده است و از ورود مسافران ناشناس و غیربومی به شهرستان میناب با جدیت بیشتری جلوگیری می شود.

 

احمدی با بیان اینکه از مبادی ورودی و خروجی شهرستان  میناب بسیاری از افراد به شهرستان های جاسک و سیریک و بشاگرد و مناطقی از حوزه سیستان و بلوچستان می روند، عنوان کرد: تا کنون بیش از 11 هزار و 39 خودرو از مبادی شهرستان وارد و 5  هزار و391 دستگاه خارج و بیش از 1094 خودرو که از مسافران و گردشگران غیر بومی بوده هدایت و برگشت داده شده است.

 

شناسایی  125 بیمار با علائم مشکوک در مبادی ورودی شهرستان میناب

 

احمدی با بیان اینکه در مبادی ورودی و خروجی شهرستان میناب با دستگاههای تب سنج وضعیت سلامت مسافران را چک می کنیم، بیان کرد: در این مدت 125 نفر را با دارا بودن علائم مشکوک به این بیماری غربالگری و شناسایی کردیم که 64 نفر با پذیرش وضعیت خود به مبدا و شهر خود بازگشت داده و برخی دیگر را به نزیکترین مراکز و پایگاههای سلامت به مرکز استان انتفال و معرفی کرده ایم.

 

فرماندار شهرستان میناب با گلایه از آن دسته افرادی که  تردد های غیر ضرور انجام می دهند، گفت: از همه شهروندان درخواست می کنم تا از ترددهای غیرضروری بکاهند تا بتوانیم هرچه زودتر از شر این بیماری منحوس در امان بمانیم.

 

ضرورت توجه جدی به «پویش در خانه بمانیم »

 

فرماندار شهرستان میناب خاطر نشان کرد: برای آنکه بتوانیم زنجیره این بیماری را پاره کنیم تا سلامت جامعه و مردم را در پی داشته باشد بهترین کار ماندن در خانه و توجه جدی به پویش در خانه بمانیم است.

 

احمدی افزود: برخی از مردم و شهروندان این موضوع را جدی نگرفته اند و از آنها درخواست می شود تا برای تضمین سلامت خود و خانواده و همشهریان  خود به این پویش بپیوندند و تعطیلات را در منازل خود سپری کنند.

 

تولید روزانه  1500 عدد ماسک در کارگاه های تولید ماسک میناب

 

وی با اشاره به اقدامات ستاد کرونا در شهرستان میناب، گفت: با توجه به دغدغه مردم در روزهای نخست شیوع این بیماری نسبت به کمبود ماسک و دستکش، با تدابیر انجام شده و پای کار آمدن همه دستگاههای شهرستان برای فعال ساختن کارگاه های تولید ماسک، این کارگاه ها روزانه بین 1500 تا 2000 عدد ماسک را تولید و در بین روستاهای و مردم توزیع می کنند.

 

احمدی با اشاره به حضور و اقدامات خیر خواهانه سمن ها و خیرین شهرستان نسبت به کمک به مجمع سلامت شهرستان برای تهیه برخی از اقلام و نقاهتگاه ها، گفت: با تشکیل اولین جلسه با حضور این افراد دلسوز اقلام ضروری را فراهم کردند.

 

در صورت توجه مردم به هشدارهای مسئولان و متولیان، تا نیمه فروردین ماه جاری پیک شیوع بیماری کرونا(کووید ۱۹) در کشور را پشت سر خواهیم گذاشت و شرایط جامعه به حالت عادی برخواهد گشت و دانش آموزان و دانشجویان به کلاس های درس بازمی گردنند و پزشکان و پرستان و سایر کادر درمانی فرصتی برای استراحت خواهند یافت و در غیر این صورت باید تا خرداد ماه درگیر این بیماری باشیم.

 

 

 

کد خبر 907846

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha