«تولید» پیشرانِ سایر چرخ‌های اقتصاد است/ اقتصاد کشور با حرکت جهادی اصلاح می شود

حجت الاسلام نورالدینی «تولید» را پیشران چرخ اقتصاد در کشور دانست و تأکید کرد که اقتصاد سالم و پویا تنها راه مقابله با نقشه های شوم استکبار برای به زانو در آوردن ملت ایران است.

حجت الاسلام «روح الله نورالدینی» در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در قم،  با اشاره به نام گذاری سال جدید به نام «جهش تولید» از سوی رهبر معظم انقلاب اظهار داشت: سال نو را خدمت ملت قهرمان و قهرمان‌پرور ایران اسلامی تبریک و تهنیت عرض می‌کنم و از خداوند متعال که دگرگونی دلها، دیده‌ها و احوال و تدبیر شب و روز، به دست اوست، بهترین احوال را برای ملت و کشور عزیزمان مسئلت دارم.

 

مدرس حوزه و دانشگاه افزود: همان‌‌طور که مستحضرید، مردم قهرمان ایران‌ اسلامی در سایه‌ی رهبری خردمندانه‌ی امامین انقلاب و با هوشیاری و اتحاد خویش، در مصاف با قدرتهای استکباری پایداری کرده و با این پایداری برگ‌های زرینی از پیروزی‌ را در تاریخ این مرزوبوم رقم زده و راهی نو به روی همه‌ی ملت‌ها و آزادگان جهان گشوده است و ثابت کرده که بدون وابستگی به قدرتهای زورگو نیز می‌توان قله‌های پیشرفت را فتح کرد.

 

وی با بیان این که دولت‌های استکباری به این نتیجه رسیده‌اند که باید جلوی پیشرفت و الگو شدنِ ایران اسلامی را بگیرند، تأکید کرد: آنها جنگ داخلی و هشت سال جنگ تحمیلی را برای همین به‌راه انداختند، اما وقتی دیدند که با جنگ نظامی کاری از پیش نمی‌برند،‌ جنگ را در ابعاد دیگرش، ازجمله در بُعد اقتصادی، دنبال کردند. آنان به زعم باطل خویش، گمان ‌کرده‌اند می‌توانند ایران اسلامی را به زانو درآورند، اما به توفیق خداوند، هرگز این خواب آشفته تعبیر نخواهد شد.

 

حجت الاسلام نورالدینی بیان داشت: رهبر عزیز انقلاب که دیده‌بان انقلاب است،‌ به‌خوبی این نقشه‌ی شوم و این آرایش جنگی دشمن را دریافته‌اند و با نامگذاری سال‌های اخیر به شعارهای اقتصادی، ‌سعی در عبور دادنِ کشور از این گردنه‌ را‌ دارند و از آن‌جایی که «تولید» پیشرانِ سایر چرخ‌های اقتصاد است،‌ در تعیین شعار امسال،‌ باز بر «تولید» تأکید کرده و نام امسال را «جهش تولید» نامیدند.

 

وی با اشاره به لزوم تلاش در جهت تحقق فرامین رهبر معظم انقلاب که همگی در راستای نجات کشور است، گفت: همگان از ملت و دولت باید به این مطلب توجه داشته باشیم که تنها راه رسیدن به این قله و نشاندن لبخند رضایت بر لب نائب‌ امام زمان(عج) این است که ظرفیت‌های بی‌شمار داخلی را فعال کنیم.

 

عضو مجع نمایندگان طلاب عنوان کرد: ملت قهرمان ما در این زمینه تجارب بسیار گران‌قیمتی در اختیار دارد که با استفاده از این تجارب می‌تواند این گردنه را با موفقیت پشت‌سر بگذارد، مثل همبستگی برای مهار سیل،‌ که سیلی از حرکت جهادی را ایجاد کرد یا مانند همکاری در برگزاری باشکوه مراسم چند میلیونی اربعین،‌ یا مانند حرکت‌های نویدبخشی که در مبارزه با ویروس کرونا شاهد بودیم.

 

وی خاطرنشان کرد: در همین بحرانی که ویروس کرونا به وجود آورد، دیدیم چگونه ستاد ملی راه‌ افتاد،‌ جلسات پی‌درپی، مصوبات به‌روز، پیگیری مدام شرایط در کل کشور، پای کار آمدن هر سه قوه،‌ پای کار آمدن نیروهای نظامی از ارتش، سپاه، نیروی انتظامی، بسیج. دیدیم که حتی یگان ویژه امکانات خویش را با توجه به نیاز جامعه به کمک کشور آورد. تولیدکنندگان، خط‌های تولید خود را به سمت نیاز جامعه تغییر دادند یا با افزایش تولید، از کشور گره‌گشایی کردند.

 

حجت الاسلام نورالدینی با اشاره به حرکت های بزرگی که در ایام از سوی مردم برای مهار کرونا صورت گرفت، ابراز داشت: برخی از مردم خانه‌های خودشان را به مراکز تولید ماسک و روپوش بیمارستانی تبدیل کردند؛ حرکت‌های زیبای جهادی طلاب بسیار امیدبخش بود و شاهد بودیم متخصصانی که مسئول تولید مواد ضدعفونی نبودند نیز به کمک تولیدکنندگانِ این عرصه آمدند و حتی از کار کوچکی مانند برچسب چسباندن، دریغ نمی‌کردند و آن را برای خود عار و ننگ نمی‌شمردند.

 

وی خاطرنشان کرد: در این ایام، رسانه‌ها همه پای کار بودند، اطلاع‌رسانی لحظه‌به‌لحظه، ایجاد حلقه اتصال میان مسئولان و مردم، آموزش باید‌ها و نبایدها و تشویق مردم به رعایت آنها و از همه بیشتر، تلاش خستگی‌ناپذیر افسران سفید پوش بیمارستان‌ها را به خوبی پوشش دادند.

 

مدرس حوزه و دانشگاه با بیان این که تنها راه برون‌رفت از مسائل و مشکلات اقتصادی نیز فقط و فقط استفاده از این تجربیات است، ابراز داشت: ما باید با چنین کار همگانی و جهادی، ظرفیت‌ها و پتانسیل موجود در درون کشور را شکوفا کنیم و از این طریق،‌ بر مشکلاتِ ایجادشده بر سر راه ملت، فائق آییم.

 

وی با بیان این که همه بلاها و مصائب و همه مسائل دارای حکمت و مصلحت است، گفت: آری، در این جهان شرّ مطلق وجود ندارد،‌ بلکه بحران‌ها، مانند سیل و زلزله و کرونا و هرچه که به ظاهر شرّ است اگر خوب تأمل شود می‌بینیم که حتی این‌گونه موارد نیز خالی از ابعاد و وجوه خیر نیست.

 

حجت الاسلام نورالدینی بیان داشت: این بحران‌ها می‌تواند بر تجربه‌ی ملت عزیزمان بیافزاید و بر پختگی و کارآمدی و تاب‌آوری‌ ما در برابر شرایط سخت بیافزاید و راه برون‌ رفت از مشکلات را به ما بیاموزد، مثلاً تحریم ظالمانه‌ی صنعت نفت،‌ نیز می‌تواند به یک فرصت تبدیل شود و ما را به اقتصاد بدون نفت برساند و به قول سردار دلها،‌ حاج‌قاسم سلیمانی،‌ میزان فرصتی که در بحران‌ها وجود دارد، در خودِ فرصت‌ها وجود ندارد، به شرط این‌که نترسیم و نترسانیم.

کد خبر 907792

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha