خبرگزاری شبستان// ایلام
روزهای اول که در قم به دیدار حضرت امام (ره) در مدرسه فیضیه نائل شد و از سخنرانی تاریخی 1343 آن حضرت سیراب گردید با امام پیمان مستحکم و عهد پایدار بست و جزو یاران صادق و فداییان خالص و سربازان سرافراز امام (ره) شد.
وی با نشر پیامها، سخنرانی ها، نوارهای صوتی و رساله امام خمینی (ره) در میان مومنین، نمازگزاران و جوانان، محبت امام راحل (ره) را در دل مردم استان ایلام توسعه بخشید و قبل از پیروزی انقلاب اسلامی، خیل عظیمی از مردم را جزء مقلدان، فدائیان، عاشقان و شیفتگان امام (ره) قرار داد.
در ایلام با مجاهدت و تلاش فداکارانه روحانیون رهرو امام از جمله حضرت آیت الله حیدری ایلامی، انقلاب اسلامی زودتر از 22 بهمن 57 به پیروزی رسید و بلافاصله با تشکیل کمیته انقلاب اسلامی که متعاقب آن اولین احکام حکومتی جاری گردید به دستور آیت الله حیدری ایلامی (ره) حاج شیخ عباس سلطانی به عنوان حاکم اسلامی شهر مرزی مهران تعیین گردید و با درایت و تدبیر وی، سند محکومیت و متجاوز بودن عراق به ثبت رسد.
از همان ابتدای آغاز جنگ تحمیلی مامور تاسیس بنیاد شهید در ایلام شد و تا پایان عمر بابرکتش در خدمت خانواده های معظم شهدا بود.
وقتی به روزگار سخت و طاقت فرسای جنگ تحمیلی و دفاع مقدس در استان ایلام می نگریم، چشمها نظاره گر روحانی خستگی ناپذیری است که در میان دود و باروت جنگ برای جمع کردن پیکر تکه تکه شهدا از این سو به آن سو می دوید.
وی با حضور در بین رزمندگان، مایه دلگرمی و جزم شدن عزم آنان برای دفاع از اسلام و انقلاب بود و در پشت جبهه مسئولیت خاکسپاری پیکر پاک شهیدان را بر عهده داشت و او با تمام شهدای ما خاطره دارد.
منافقین بارها و بارها برای ترور ایشان دست به کار شدند و به راههای مختلف سعی در تخریب و ترور شخصیت ایشان نمودند، حتی در خانه شان نارنجک انداخته اند ولی این کارها هیچ گاه باعث نشد که او ذره ای از راه امام (ره) و شهدا خارج شود.
در فتنه بنی صدر از انرژی ایمان و معنویت وارثان شهدا برای رسوایی و افشای خیانت بنی صدر در مزار شهدای امام زاده علی صالح (ع) ایلام بهره جست، که دست آورد آن تجمع شجاعانه و حرکت مدبرانه عزل بنی صدر از فرماندهی کل قوا به دستور حضرت امام خمینی (ره) بود.
امام جماعت موقت ایلام از مسئولیت های خطیری بود که ایشان بر عهده داشت، این وظیفه از اول انقلاب تا شب جمعه ای که به ملکوت اعلی پیوست هیچ وقفه ای در پیمان عبادی و سیاسی او ایجاد نکرد و فردای آن روز نمازگزاران جمعه در مصلای شهر ایلام برای او اشک ماتم ریختند.
او شاگرد معرفت یافته از جام می عرفانی آیت الله بهاءالدینی (ره) بود که شدت عشق او به استاد و همچنین امام خمینی (ره) موجب شد در مکاشفه به حق یکی از نمازگزاران مسجد حضرت ابوالفضل (ع) شهر ایلام، او با مراد خویش در ملکوت به سیر و سلوک بپردازد.
سرانجام ایشان به علت کهولت سن در شامگان جمعه 20 آذر سال 1382 دعوت حق را لبیک گفت و در جوار شهدای گمنام دفاع مقدس شهر ایلام آرام گرفت.
پایان پیام/
نظر شما