به گزارش خبرگزاری شبستان از سنندج، حجت الاسلام علی ملانوری در جمع خبرنگاران رسانه های گروهی استان سنندج گفت: اساس فعالیت های مساجد در برنامه پنجم توسعه کشور در ماده شش بند (و) این قانون مشخص شده و برای اولین بار مستقیما فصلی به توسعه و آبادانی مساجد اختصاص پیدا می کند.
وی افزود: براساس برنامه پنجم توسعه کشور حداقل در 25 درصد مساجد شهری و مساجد روستاهای بالای یک هزار نفر تا پایان برنامه پنجم کانون ایجاد شده و22 هزار کانون در کشور تاسیس شود.
مشاور دبیر ستاد عالی مساجد کشور اظهار داشت: در حال حاضر 80 هزار مسجد و مکان مذهبی با 11 هزار و 400 کانون فرهنگی و هنری در کشور وجود دارد که بیش از دو سوم کل این کانون ها در طول شش سال گذشته تاسیس شده است.
حجت الاسلام ملانوری تصریح کرد: استان کردستان از نظر دارا بودن تعداد مسجد از متوسط کشوری بالاتر است که وجود دو هزار و 800 مسجد و مکان مذهبی با جمعیت یک و نیم میلیون نفر گواه روشنی بر این ادعاست.
وی افزود: به ازای هر یک هزار نفر یک مسجد و مکان مذهبی درکشور وجود دارد که این میزان در استان کردستان بسیار بالاتر است و نشان از ظرفیت ویژه استان در راستای ایجاد کانون های فرهنگی هنری مساجد به ویژه در روستاها است چرا که مسجد تنها مامن و مکان فعالیت های مختلف در روستاها است.
وی به ایجاد کانون های تخصصی مساجد در کشور اشاره کرد و گفت: افزایش کیفیت و ارتقای مباحث تخصصی در کانون های و ارایه خدمات رسانی به سایر کانون هایی که امکانات کمتری دارند از مهمترین اهداف ایجاد کانون های تخصصی مساجد است.
مدیر کل کانون های تخصصی مساجد کشور افزود: در حال حاضر در سطح کشور 500 کانون تخصصی وجود دارد که تا پایان سال جاری 200 کانون دیگر در کشور ایجاد می شود و تا پایان برنامه پنجم توسعه این میزان به دو هزار و 200 باب افزایش می یابد.
این مقام مسئول با بیان اینکه تا پایان سال گذشته 10 باب کانون تخصصی در استان کردستان ایجاد شده است، خاطرنشان کرد: در کانون های فرهنگی مساجد کشور باید ظرفیت ها و زیر ساخت ها افزایش یابد تا به حوزه تخصصی برسیم.
پایان پیام/
نظر شما