به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از کرمان، غفاری نژاد، عصر چهارشنبه( ۲۸ اسفند) در نشست خبری مجازی بیان کرد: بخش زیادی از الکل تولید شده در کارخانه الکل کرمان با نظارت علوم پزشکی در بیمارستان ها و داروخانه ها توزیع می شود.
معاون سازمان صنعت، معدن و تجارت استان کرمان ادامه داد: علاوه بر این در حال حاضر سه واحد فعال با ظرفیت روزانه 10 هزار لیتر مواد ضدعفونیکننده برای دست، فعال است اما به دلیل آنکه ماده اولیه آن (الکل) تأمین نمیشود اما امکان تولید روزانه بیش از حدود 2 هزار لیتر نداریم.
وی با افزودن اینکه سه واحد تولید ماسک هم داریم که ماسک سه لایه برای مصرف اداری، بهداشتی و صنعتی تولید میکنند و کاربری بیمارستانی ندارند؛ افزود: این واحدها در استان به دلیل عدم نیاز فعال نبودند اما طی چند هفته اخیر توان تولید 30 هزار ماسک در سطح استان دارد اما تولید واقعی این واحدها فعلاً روزانه حدود هفت هزار ماسک صنعتی و بهداشتی است.
غفاری نژاد اولویت توزیع این ماسک ها را برای واحدهای تولیدی که پرسنل آنها در خط تولید در حال کار هستند و دستگاههای اداری و کادری که نیازمند استفاده از این ماسکها هستند؛ اعلام و بیان کرد: عرضه عمومی ماسک هنوز نداریم و امروز حدود 15 هزار ماسک در سطح استان تولید کردیم که 5 هزار ماسک آن صنعتی است.
وی با بیان اینکه همچنین تعدادی از واحدهای صنفی هم به شکل کارگاهی به تولید ماسک در سطح شهر پرداختهاند؛ اظهار داشت: قیمت مصوب بازار براساس ستاد تنظیم بازار برای ماسکهای سه لایهای 3500 تومان و برای ماسکهای پارچه استاین یکبار مصرف قیمت برای مصرف کننده 950 تومان است.
معاون سازمان صنعت، معدن و تجارت استان کرمان کمبود ماسک در سطح استان را مورد توجه قرار داد و با بیان اینکه برای اولین بار پارچه ماسک تولید شده و روزانه 3 هزار متر مربع پارچه در کارخانه فاستونی کرمان در حال تولید است که واحدهای تولیدی ماسک میتوانند به این کارخانه مراجعه و پارچه مورد نیاز خود را تهیه کنند؛ شماره تماس 9- 03432910176 را برای متقاضیان اعلام کرد.
وی با اعلام این موضوع زمانی که میزان تولید ماسک به حدی باشد که بتوانیم عرضه عمومی داشته باشیم در آن زمان زیرساخت توزیع آن را از طریق اینترنت خواهیم داشت؛ افزود: نیاز روزانه استان 200 تا 300 هزار ماسک است که توان تولید این حجم مقدور نیست و ما تنها 15 هزار ماسک آن هم برای جامعه هدف تولید می کنیم.
غفاری نژاد درباره الکل هم با این توضیح که مجوز برای تولید الکل فعلاً احتیاجی به مجوز سازمان صمت ندارد و واردات الکل آزاد شده و هر کس بتواند، میتواند از خارج از کشور وارد کند و ما آنها را به واحدهای تولیدی متصل میکنیم؛ ادامه داد: 18 تن ظرفیت خالی در استان داریم و تنها دو تن مورد استفاده است.
وی کنترل مبادی های ورودی استان را یک دغدغه عنوان و تأکید کرد: این موضوع باید مورد مطالبه و هم اطلاع رسانی اصحاب رسانه باشد.
نظر شما