ایجاد نهضت تربیت قرآنی؛ رویکرد سازمان دارالقرآن در دور جدید فعالیت

در جلسه هماهنگی نهضت تربیت قرآنی نورالثقلین علاوه بر تاکید بر اجرای پرتوان این طرح، گسترش محافل تربیتی و معرفتی و ایجاد وحدت رویه با محوریت قرآن به عنوان رویکرد جدید سازمان دارالقران الکریم معرفی شد.

خبرگزاری شبستان، گروه قرآن و معارف: جلسه هماهنگی نهضت تربیت قرآنی نورالثقلین با حضور حجج اسلام محمد قمی، رئیس سازمان تبلیغات اسلامی، مهدی اخوان‌صباغ، رئیس سازمان دارالقرآن الکریم و مدیران کل و رؤسای ادارات امور قرآنی ادارات کل تبلیغات اسلامی استان‌ها در قالب ویدیوکنفرانس برگزار شد.

 

در این نشست، اخوان‌صباغ، رئیس سازمان دارالقرآن با اشاره به لزوم استفاده حداکثری از ظرفیت‌های قرآنی کشور، تأکید کرد: طرح‌های نوین دارالقرآن باید تکمیل‌کننده و تقویت‌کننده طرح‌های قبلی بوده و لازم است که برنامه‌های قبلی را با قدرت پیش ببریم.

 

اخوان بیان کرد: شعار اصلی فعالیت‌های دارالقرآن «قرآن، کتاب زندگی و اهل بیت الگوی زندگی» است. باید در دوره جدید دارالقرآن بر گسترش محافل تربیتی و معرفتی و ایجاد وحدت رویه با محوریت قرآن تاکید بیشتری شود.

 

در ادامه این نشست، حجت‌الاسلام موسی جامعی، سرپرست معاونت تعلیم و تربیت قرآنی سازمان دارالقرآن به ارائه مطالب خود پرداخت و ضمن ارائه طرح تفصیلی دارالقرآن برای سال ۹۹ گفت: در ابتدا طرح اجمالی نهضت تربیت قرآنی برای استان‌ها ارسال شد که پس از بازخوردگیری از استان‌ها و جمع‌آوری نظرات کارشناسان، طرح تفصیلی تنظیم شده و برای استان‌ها ارسال شد. همچنین، اساسنامه نهضت تربیت قرآن نیز تنظیم شده است.

 

جامعی با اشاره به مردمی بودن نهضت تربیت قرآنی تأکید کرد: هدف از این طرح تحقق مطالبه مقام معظم رهبری مبنی بر ارتقای کمی و کیفی محافل خانگی قرآن است، محافلی که مخاطب اصلی آن عموم خانواده‌های ایرانی بوده و گسترش سبک زندگی قرآنی را دنبال می‌کند.

 

سرپرست معاونت تعلیم و تربیت قرآنی سازمان دارالقرآن یادآور شد: محتوای ارائه شده در محافل قرآنی منطبق با گرایش تفسیری مقام معظم رهبری بوده که گرایش اجتماعی ـ سیاسی با جهت‌گیری هدایتی تربیتی دارد. همچنین، در ارائه محتوا به مخاطبان حرکت از سمت نیازهای اعلامی به سمت نیازهای حقیقی آنان بوده و هرچند که محتوا به صورت انبوه تولید می‌شود ولی توزیع براساس نیاز مخاطبان است، علاوه بر این تلاش بر این بوده که در گام اول از منابع خوب موجود استفاده شده و در گام‌های بعدی برای رفع خلأهای محتوایی به تولید محتوا پرداخته شود.

 

یادآور می‌شود، در ادامه این نشست که ۲۵ اسفندماه برگزار شد، رؤسای ادارات امور قرآنی استان‌ها به طرح سؤالات خود پرداختند و حجت‌الاسلام جامعی نیز به این سؤالات پاسخ داد.

 

کد خبر 906632

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha