به گزارش خبرنگار شبستان، تجمع پرشور مردم تهران در سالروز 9 دی در حالی در مهدیه تهران برگزارشد که این روز به عنوان روز نمادین «برائت از منافقین» برای مردم بابصیرت ایران جلوه کرده است.
خون ثارالله است که نفاق را رسوا میکند
تظاهر به اسلام و عوامفریبی و بکارگیری نمادهای دینی، شعارهای حق در راستای اهداف باطل، بیماری و عارضه سیاسی است که جامعه مسلمین زمان سیدالشهداء را به انحراف کشیده بود. مجموعه صفات پلید اخلاقی و روانی و سیاسی که از سوی نخبگان دنیاطلب و از راه حق منصرف گشته و منافقان هرگز ایمان نیاورده اموی ،فضای جامعه را مسموم میکرد چنان جامعه مسلمین را به سراشیبی سقوط ابدی میکشاند که راه حلی جز افشاگری به رنگ خونین خون خدا نداشت. شرح براندازی حکومت فرهنگ و اندیشه اهل بیت (ع) قصه پرغصهای است که باید برای آن کتابها نوشته شود و نهرهای اشک چشمان بصیر برایش ریخته شود...
شعری که شعور و شور بود
مراسم پرشور و پربغض 9 دی امسال با نوای گرم مداح «یاد امام و شهدا »حاج سعید حدادیان شروع شد، ذاکر اهل بیت شعری را برای مردم زمزمه میکرد که شعور زمانسنجی و شور حسینی را تؤامان در خود جای داده بود:
قسم به خون جاودان حسین (ع) // که هر زمان بود زمان حسین (ع)
نفرین به حرمتشکنان حسین (ع) // حسین (ع) پیروز است یزید نابود است
بنیامیه زمان چه پستاند // مورد لعن اهل بیت (ع) اند
حرمت عاشورا را شکستند // حسین (ع) پیروز است یزید نابود است
چه شد که مرگ حکم عسل را پیدا کرد؟
گرچه صالحان را شوق بهشت هرگز از مرگ نمیهراساند اما در شرایط و زمانی که بصیرت یاران امام حسین (ع) غنیمتی برای جامعه فسرده و افسون گشته مسلمین بود چه جای شتافتن به سوی دامن مرگ بود؟ مؤمن فرصتطلب است و فرصتسوزی نمیکند اما شدت انحراف و عمق براندازی نبرد نرم چنان بود که مرگ حکم عسل را پیدا کرد.
قطعه قطعه شدن و تحمل سختترین نوع تشنگی نیز نمیتوانست از شدت جگرسوزی یاران به خاطر جفاکاری منافقان و نامردی مردمانِ «اشباح الرجال ولا رجال»، بکاهد. شاید این روایت بتواند گوشهای از شرایط سیاه آن روزگار را آشکار کند؛زینالعابدین (ع) بعد از ماجرای کربلا و اسارت و قتل عام مدینه میفرمایند: در آن روزها در مدینه حتی بیست نفر نبود که ما را دوست داشته باشد! (بحارالانوار، ج 46، ص 143) این است سند براندازی حکومت اهل بیت بر دلها و جانهای مسلمین...
سران فتنه را سردار مختار باید....
نویسنده که بنا بر قرعه قضای الهی روزی شرکت در مراسم پاسداشت 9 دیماه حوالهاش شده بود و هم چون بسیاری از مردم با بغض و و کینه و خشم مقدس از نفاق و منافقان در مراسم شرکت کرده بود، بصیرت مردم را در اشک چشم مادران طفل بغل کرده و پدران کودک به دوش دید. من بصیرت را در دستان لرزان پیرمرد پلاک به دست گرفته دیدم. من عمارهای بینشان را در میان جمعیت نوجوانان به بلوغ نرسیده دیدم. چه مناسب بود برنامه مراسم که با شهادت امام زین العابدین (ع)، این تنهاترین بازمانده و داغدار همیشگی فتنه کربلا همراه شده بود. یاران و فداییان امام کربلای امروز، سیدعلی حسینی خامنهای را دیدم که اشک ماتم بر غریبی امامشان ریختند و از اینکه سران فتنه 88 هنوز بیشرمانه مهمل میبافند، انتظار آمدن سرداری به نام مختار را برای امامشان میکنند.
رفته ابن سعد اما گندم ری مانده است
حاج محمود کریمی که خود پسر و برادر شهید است در مراسم 9 دی برای پسران و برادران شهدای فتنه 88 چنین زمزمه کرد:
رفته ابن سعد اما گندم ری مانده است
نی شکسته اما ناله نی مانده است
از خمینی خم نماند و می نماند ونی نماند
اعتقاد مردم این خاک از وی مانده است
ناقهای فتنه با تیغ قلم پی میشود
نیزه بردارید یاران آخرین پی مانده است
شعلههای فتنه در روز دهم خاموش شد
نور این مصباح بود که نه دی مانده است
یک مرور ساده در تاریخ ایران کن ببین
راه جز راه حسین بن علی کی مانده است؟
منشأ نور بصیرت ثارالله است
سوزش عشق و ضربان دغدغه و بصیرت در سینه عاشقان همه از فیوض ثارالله و شعله قلب امام حسین (ع) است چرا که خداوند اراده کرده است منشأ همه تحولات و برکات باشد و این یعنی خواری نفاق. خداوند اراده کرد که خودمنتقم خون حسین (ع) باشد و منافقان بودند که خون خدا ریختند پس چراغ هدایت و بصیرت با مشعل ثارالله همیشه روشن است. وقوع انقلاب اسلامی 57 را شور و شعور عاشورایی آن سال رقم زد و ذلیلی منافقان فتنه 88 را عاشورایی دیگر. نیمی از اسلام با دشمنشناسی و برائت از دشمن حفظ میشود. نیمی از قرآن را شیطانشناسی و پرهیز از شیطان، تشکیل میدهد. نیمی از ایمان تبری از دشمنان اهل بیت (ع) است و آفت جامعه مسلمین عدم شناخت دشمنان. عاشورای 1431 قمری بنا بر قاعده افشاگری و رسواسازی منافقان، ثارالله منافقان را به عیان معرفی کرد؛ مردمان خداجوی میرحسین (!) در روز عزای حسین (ع) هلهله کردند و پرچمش به آتش کشیدند، آیا حق نداریم منشأ نور بصیرت را ثارالله بدانیم؟
پیر مداحی امت حزبالله، حاج منصور ارضی در مراسم 9 دی امسال سخنهایی از جنس بصیرت و بغض و کینه هوشمندانه گریه کن اهل بیت گفت که بخش بیشتر آن روزی شرکتکنندگان در مراسم بود. از هوشیاری در برابر فتنههای بعدی و فتنهگرانی که در پشت ما کمین کردهاند، گفت و از جوانان خواست نگذارند مراسم 9 دی را به مصنوعی شدن بکشانند.
پاسداشت 9 دی امسال با گریه بر غربت و اسیری اهل بیت (ع) و شرح شام و کوفه گذشت و من در حال ترک مراسم بودم که از خود میپرسیدم :آیا مادران شهدای دو جنگ هشت ماه و هشت ساله نرم و سخت، بدون محاکمه سران فتنه تسلی مییابند؟
پایان پیام/
نظر شما