خبرگزاری شبستان، گروه قرآن و معارف: تاکنون بیش از دو هزار کتاب در کتابخانه پایگاه اطلاعرسانی حج با امکان جستجوی پیشرفته برای پژوهشگران، زائران و عموم مخاطبان قرار گرفته است که با توجه به منع رفت و آمدی درون شهری و حضور در اجتماعات عمومی، مطالعه آنلاین این کتابخانه بهترین پیشنهاد به نظر می رسد.
کتابخانه پایگاه اطلاعرسانی حج از زیر شاخههای احکام و مناسک حج، مسائل اجتماعی حج، حج و زیارت در ادب فارسی، اخلاق و اسرار حج و زیارت، اعتقادات و پاسخ به شبهات، منشورات بعثه، آموزش کارگزاران حج، اماکن و آثار اسلامی، عتبات عالیات و سوریه، ادعیه و حدیث، خاطرات حج و عمره، فصلنامه میقات حج و گزارشها و گفتگوها تشکیل یافته است.
تاکنون بیش از دو هزار و پانصد اثر مکتوب، شامل ١١١٣ کتاب و 1400 مقاله در کتابخانه پایگاه اطلاع رسانی حج با فرمت واحد، امکان جستوجوی پیشرفته، امکان ذخیرهسازی و تفکیک کتاب و مقاله در اختیار پژوهشگران و زائران گذاشته شده است.
کتاب «مصور مناسک حج و عمره»، اماکن اسلامی مکه، مدینه، کربلا و سوریه، درسنامههای آموزشی زائران و خاطرات حجگزاری ایرانیان از عناوین اصلی این کتابخانه می باشد.
«درسنامه اسرار حج» تألیف محمدتقی فعالی، مجموعه دو جلدی «درسنامه آشنایی با تاریخ اسلام» تالیف سیدعلی میرشفیعی، «درسنامه احکام مبتلابه حجاج» به قلم محمدحسین فلاح زاده، «درسنامه آشنایی با کشورهای اسلامی» نوشته حجتالاسلام حسن روحانی و «درسنامه گزیده سیمای عقاید شیعه» اثر آیتالله جعفر سبحانی از دیگر درسنامههای آموزشی در این کتابخانه دیجیتال است.
کتاب آزمودهها ویژه انتقال تجارب روحانیان باتجربه به روحانیون جوان در قالب 11 جلد، کتب تخصصی آموزشی روحانیون کاروانها از جمله «درآمدی بر فقه مقارن» اثر مصطفی جعفرپیشه فرد، «سیره معصومین» اثر محمدحسین واثقی راد، «با قرآن در مکه و مدینه» اثر اکبر دهقان، «فرهنگنامه اسرار و معارف حج» تدوین شده توسط حوزه نمایندگی ولی فقیه در امور حج و زیارت، «اماکن اسلامی مکه و مدینه» اثر رسول جعفریان و «شناخت عربستان و وهابیت» اثری از علی محمدی آشنانی در این مجموعه موجود و قابل دسترسی است.
کتابخانه آنلاین حج به نشانی http://lib.hajj.ir در فضای مجازی قابل دسترسی است و پیشنهاد می شود زائرانی که قصر تشرف به حج در سال آینده را دارند از هم اکنون از کتب آن بهره مند شود.
نظر شما