بسیج همگانی برای پیشگیری از شیوه کرونا ویروس در شهرستان لنده

تلاش گروه های جهادی پایگاه های امیرالمومنین(ع) شهرک فجر، پایگاه شهید علوی نژاد مسجد امام رضا(ع) و کانون بسیج مهندسین کشاورزی در شهرک فجر با حضور زنان بسیجی در عرصه تولید ماسک در قالب اردوی جهادی یکی از نخستین مراکز مورد بازدید ممسئولان بود.

خبرگزاری شبستان___یاسوج: همزمان با فراگیر شدن بیماری کرونا در سراسر جهان تدابیر مهمی از جمله قرنطینه کردن شهرها، ایجاد پایگاه های تست و غربالگری و ارائه خدمات بهداشتی و درمانی به سرعت در حال ارائه به اقشار مختلف جوامع در سراسر جهان است.

 

در کشور ما و به تبع آن در استان کهگیلویه و بویراحمد و شهرستان لنده با توجه به نیاز کشور به برخی اقلام بهداشتی از جمله ماسک و مواد ضدعفونی، همه و همه آستین همت را بالا زده و جهادی پای کار آمدند و هرکس به اندازه توان خود در صحنه جهاد و همدلی حضور یافت.

 

زنان لنده ای در اقدامی جهادی برای رفع نیاز شهرستان بار دیگر با الگوگیری از زنان هشت سال دفاع مقدس و نیاز کشور، پا به پای مردان به صحنه آمدند و با دستان توانمند خود در حال دوخت ماسک های پارچه ای و یک بار مصرفت در کارگاه های مختلف تولیدی، مساجد، مدارس و حتی منازل شخصی هستند.

 

اعضای شورای سلامت و شورای تامین شهرستان لنده به منظور خسته نباشید و بازدید از روند تولید ماسک توسط گروه های مختلف جهادی در شهرستان امروز به این مراکز سرکشی و روند تولید قابل توجه این زحمت کشان را به عینه مشاهده کردند.

 

تلاش گروه های جهادی پایگاه های امیرالمومنین(ع) شهرک فجر، پایگاه شهید علوی نژاد مسجد امام رضا(ع) و کانون بسیج مهندسین کشاورزی در شهرک فجر با بیش از ده چرخ خیاطی و حضور زنان بسیجی در عرصه تولید ماسک در قالب اردوی جهادی یکی از نخستین مراکز مورد بازدید مسئولان بوده که حقیقتا تلاش این عزیزان بسیجی مورد تحسین مجموعه بازدید کننده قرار گرفت.

 

یکی دیگر از کارگاه های تولید ماسک مرکز توانبخشی «بچه های آسمان» بود که در این مرکز بیش از ۱۵ هزار ماسک قرار است تهیه، تولید و به مصرف همشهریان در شهرستان لنده برسد.

 

تلاش کارکنان این مرکز در تهیه و تولید ماسک های هشت ساعته با پارچه های مخصوص تولید ماسک از نکات قابل توجه در این کارگاه تولیدی بود که قرار است این تعداد به صورت رایگان در اختیار شهروندان قرار گیرد.

 

یکی دیگر از جلوه های زیبای این حرکت جهادی، تبدیل کردن منزل یکی از مدافعان حرم حضرت زینب(س) به مدافعین سلامت به کارگاه تولیدی ماسک بود که این اقدام ارزشمند با حضور چندین نفر از خواهران داوطلب با تلاش شبانه روزی برای تولید بیش از ۱۵ هزار ماسک و لباس مخصوص پرستاران بخش کرونایی در دهدشت قرار است تهیه، تولید و سپس در بیمارستان امام خمینی(ره) دهدشت توزیع شود.

 

در این بازدید «سیدخدا دوست موسوی» ضمن قدردانی از تلاش های صورت گرفته در این حرکت های خودجوش جهادی و بسیجی، گفت: امروز عزیزانی که بدون هیچ چشم داشتی ساعت های مداوم در حال تهیه و دوخت ماسک و خدمت بی منت هستند، سربازانی هستند که در خط مقدم نبرد در حال جانفشانی هستند.

 

فرماندار شهرستان لنده افزود: حضور فعالانه زنان در این کارزار رزم نشان از روحیه ایثار، فداکاری و الگوگیری از ایثار و رشادت های حضرت زینب(س) است و این حرکت ها حقیقتا شایسته بهترین تقدیرها هستند.

 

موسوی تصریح کرد: آنچه در این حرکت های جهادی می توان به عینه مشاهده کرد، همدلی و وحدت یکپارچه برای رسیدن به قله های موفقیت است و بدون شک با این روحیه و تلاش از این بحران نیز عبور خواهیم کرد.

 

سرگرد پاسدار «اسفندیار مختاری» با اشاره به تلاش های خوب بسیج و سپاه، گفت: امروز تکلیف بر همه ما پس از تدابیر حکیمانه فرماندهی کل قوا و حضور میدانی در این روشن است و همه ما تا رفع کامل این بیماری در کنار مسئولان و مردم هستیم و با تمام توان در خدمت شهروندان خواهیم بود.

 

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج لنده افزود: حضور گروه های مختلف جهادی در عرصه های مختلف در این مقطع حساس نشان از روحیه جهادی و ایثاری است که جوانان امروزی ما از دوران هشت سال دفاع مقدس الگو گرفتند.

 

وی گفت: امروز همه ما در خدمت مردم هستیم و بدون شک اجر و مزد این خواهران بسیجی که داوطلبانه در این حرکت های جهادی حضور دارند، مایه دلگرمی شهروندان است و امیدواریم هرچه سریعتر تولیدات صورت گرفته با نظارت شبکه بهداشت و درمان در اختیار شهروندان قرار گیرد.

کد خبر 905648

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha