محمد رضا سرهندی، مسئول روابط عمومی بهزیستی گیلان به خبرنگار شبستان گفت: مراکز مداخله در خانواده سازمان بهزیستی مستقر در دادگاه های خانواده با هدف رفع اختلافات خانوادگی زوجین و کاهش طلاق با دادگاه ها همکاری می کنند.
وی ادامه داد: از ابتدای سال جاری تا پایان آبان امسال بیش از چهار هزار و 700 نفر از دادگاه های خانواده برای رسیدگی به اختلافات خانوادگی به این مراکز معرفی شدند.
مسئول روابط عمومی بهزیستی گیلان ادامه داد: این تعداد در مقایسه با سال گذشته که سه هزار و 150نفر بودند، افزایش یافته است.
سرهندی، بیشترین آما مراجعین را بین گروه سنی 20 تا 24 سال اعلام کرد و اظهار داشت: عمده اختلافات خانواگی زوجین در ارتباط با اعتیاد، عدم مسئولیت پذیری و بیکاری شوهر و دخالت اطرافیان بود که این مسائل موجب شد تا فرزندان این خانواده ها با مشکلات رفتاری اضطرابی، افت تحصیلی و گوشه گیری مواجه شوند.
وی تصریح کرد: در حال حاضر 9مرکز مداخله در خانواده به منظور کاهش طلاق در هفت شهرستان رشت، فومن، صومعه سرا، آستانه اشرفیه، انزلی، لاهیجان و تالش فعالیت می کنند که 27 کارشناس ( روانشناس و مددکار ) در این مراکز مشغول انجام مشاوره و ارائه خدمات تخصصی به زوجین هستند.
پایان پیام/
نظر شما