نخستین نشریه الکترونیکی و نخبگانی کشور در بوشهر راه اندازی شد/ زینب کبری (س)؛ مجاهد شجاع حماسه کربلا

زهرا کشاورزنیا گفت: نخستین نشریه الکترونیکی جوانان انقلابی و جهادگران قرآنی در عرصه فضای مجازی و فناوری سایبری کشور زیر نظر تحریریه واحد رسانه و ارتباطات نوین موسسه طاها بوشهر راه اندازی شده است.

به گزارش خبرگزاری شبستان از بوشهر،  از قرن های دوردست تاریخ تا امروز و تا فرداهای دور، همچنان به همان ابهت و جلال الهی، الهام بخش خداجویان و راهنمای مبارزه ی حق طلبان هستند؛ و بدانها سکون و صبر، در برابر بزرگترین مشکلات را در راه خدا فریاد می کشند و از ننگ تسلیم بدمنشان بر حذر می دارند و نور امید را در دلهای خداجویان می تابانند و گوئیا بدین پیام، ما را به ثبات و پایداری در راه حق تشویق می نمایند که هیچ واقعه ای و جنگی و ستیزی بین هابیلیان و قابلیان تاریخ، به سهمناکی و وحشت انگیزی و شدت و خشونت جنگ کربلا نبود. اما آن شکست را؛ امروز شما پیروز می بینید! چون در راه خدا و مکتب و دین او و اعتلاء کلمه توحید بود. شما نیز بجنگید و بایستید و دل را و نیت را برای خدا خالص کنید و بدانید حق همیشه پیروز است و همانگونه که حضرت حسین بن علی (ع) پیروز است، و حضرت زینب کبری (س) و حضرت رقیه (س) و... پیروزند.

 

آری ای زینب (س)، ای زینب و افتخار پدر، ای سرور همیشه سبز و شکوفای اسلام؛ در مقابل رنج ها و بلاهایی که بر همه ی پیامبران ابراهیمی (ع) در راه پیشبرد هدفشان بر آنها وارد شد، رنج تو و غم های تو؛ از همه بیشتر بود. غم هایی که اگر به روزهای روشن می ریخت تبدیل به شب های ظلمانی می شد و کوه ها از تحمل آن عاجز و ناتوان بود. و بدینسان جهانی؛ صبر، حلم، سکون، تحرک، جسارت و شجاعت؛ نورانی ترین چهره انسان، قرآن و اسلام در جهان زنان، پس از حضرت زهرا دختر رسول الله (ص)؛ حماسه ابدی حضرت زینب کبری (س) در دل خاک مقام گرفت و روحش به محضر پروردگار قادر و توانا شتافت.

 

 ﺑﻪ ﻣﻨﺎﺳﺒﺖ سالروز وفات حضرت زینب کبری (ع) ﺧﺒﺮﻧﮕﺎﺭ  خبرگزاری شبستان در بوشهر، ﮔﻔتگویی ﺗﻔﺼﯿﻠﯽ ﺑﺎ ﺍﺳﺘﺎﺩ «زهرا کشاورزنیا» ﺍﺳﺘﺎﺩ ﺣﻮﺯﻩ فعالیت های قرآنی، ﭘﮋﻭﻫﺸﮕﺮ، فعال اجتماعی و فرهنگی و قرآنی در حوزه خانواده، بانوی ﻧﻤﻮﻧﻪ ﮐﺸﻮﺭﯼ ﻭ مسئول کارگروه جهادی اشتغال زایی و کارآفرینی جامعه هنری و قرآنی ویژه نخبگان و دانش آموختگان؛ ﺗﺮﺗﯿﺐ ﺩﺍﺩﻩ ﮐﻪ ﻣﺘﻦ ﺍﯾﻦ ﮔﻔﺖ‌ﮔﻮ ﺩﺭ ﭘﯽ ﻣﯽ ﺁﯾﺪ.

 

زهرا کشاورزنیا، مدیر موسسه فرهنگی قرآن و عترت طاها استان بوشهر، به تفسر آیه شریفه نود سوره مبارکه نحل پرداخت و اظهار کرد: از آنجایی که عدالت با همه قدرت و شکوه و تاثیر عمیقش، در مواقع بحرانی و استثنایی به تنهایی کارساز نیست، قرآن کریم بلافاصله پس از دستور به عدل، دستور به «احسان» می دهد.


این کارشناس علوم قرآنی در ادامه افزود: مثلا دشمن غداری به جامعه ای حمله کرده است، و یا طوفان و سیل و زلزله؛ بخشی از کشوری را ویران نموده، اگر مردم در چنین شرایطی بخواهند در انتظار آن بنشینند که مثلا مالیات های عادلانه و سایر قوانین عادی، مشکل را حل کند، امکان پذیر نیست، اینجاست که باید همه کسانی که دارای امکانات بیشتر از نظر نیروی فکری و جسمانی و مالی هستند، دست به ایثار گمنامانه و فدارکاری بزنند، و تا آنجا که قدرت دارند، برای کسب رضایت پروردگار متعال، ایثار و وقت خود را وقف این امور کنند، وگرنه با ورود بلای طبیعی؛ کل جامعه از بین می رود و یا فلج می شود. لذا در بین مصادیق انفاق؛ وقف علم و پیشه و ثروت، مانند چشمه همیشه جاری در اختیار جامعه قرار می دهد، که در بسیاری از امور، رهگشاء بوده است.

 

 پبشرفت علمی و رشد اجتماعی در نظام های اسلامی آموزه دین است

کشاورزنیا با اشاره به اینکه آموزه های دینی این درس را به ما آموخته که هر چه در راه خدا و تقویت بنیه دفاعی و پبشرفت علمی و رشد اجتماعی در نظام های اسلامی و برای گسترش دین اسلام، انفاق کنید، به طور کامل به شما بازگردانده می شود، و به شما ستم نخواهد شد!، ابراز کرد: پس جهت تهیه نیرو و قوه کافی و ابزار و اسلحه جنگی متناسب با ساختار جنگ، و وسایل مختلف دفاعی بر مقابله با انواع تهاجمات، نیاز به منابع انسانی علمی و کارآمد و جهادی و سرمایه مالی و هدایت های معنوی دارد، لذا بسیاری از آیات قرآن کریم به مسلمانان دستور می دهد که باید با همکاری عموم این سرمایه را فراهم سازند، تا موجب پیدایش سازندگی ها و بالندگی با مشارکت جمعی شود. و بدانند هر چه در این راه بدهید در راه خدا داده اید و هرگز گم نخواهد شد.

 

 وی با اشاره به اینکه خداوند قادر در آیه شریفه سوم سوره مبارکه انفال گفته «الَّذِينَ يُقِيمُونَ الصَّلَاةَ وَمِمَّا رَزَقْنَاهُمْ يُنفِقُونَ - ﻫﻢ ﺁﻧﺎﻥ ﻛﻪ ﻧﻤﺎﺯ ﺭﺍ ﺑﺮﭘﺎ ﻣﻰ  ﺩﺍﺭﻧﺪ ﻭ ﺍﺯﺁﻧﭽﻪ ﺑﻪ ﺁﻧﺎﻥ ﺭﻭﺯﻱ ﺩﺍﺩﻩ ﺍﻳﻢ ، ﺍﻧﻔﺎﻕ ﻣﻰ  ﻛﻨﻨﺪ»، گفت: تعبیر خدا از »مِمَّا رَزَقْنَاهُمْ - از آنچه به آنها روزی داده ایم« خطاب به مومنان راستین و حقیقی است که برای انجام اعمال خیرخواهانه و جهادی در صف اول خدمت رسانی و جهادگری حاضرند. تعبیر وسیعی است که تمام سرمایه های مادی و معنوی را در بر می گیرد، آنها نه تنها از اموالشان، بلکه از علم و دانششان، از هوش و فکرشان، از موقعیت و نفوذشان و از تمام مواهبی که در اختیار دارند، در راه بندگان خدا مضایقه نمی کنند و لحظه به لحظه، وقت و زندگی خود را وقف اسلام و مردم جامعه می کنند.

 

مدیر موسسه فرهنگی قرآن و عترت طاها استان بوشهر در ادامه با عنوان اینکه در آیه شریفه صد و شصت سوره مبارکه انعام آمده «مَن جَاءَ بِالْحَسَنَةِ فَلَهُ عَشْرُ أَمْثَالِهَا وَمَن جَاءَ بِالسَّيِّئَةِ فَلَا يُجْزَىٰ إِلَّا مِثْلَهَا وَهُمْ لَا يُظْلَمُونَ - ﻫﺮ ﻛﺲ ﻛﺎﺭ ﻧﻴﻚ ﺑﻴﺎﻭﺭﺩ، ﭘﺎﺩﺍﺷﺶ ﺩﻩ ﺑﺮﺍﺑﺮ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ، ﻭ ﺁﻧﺎﻥ ﻛﻪ ﻛﺎﺭ ﺑﺪ ﺑﻴﺎﻭﺭﻧﺪ، ﺟﺰ ﺑﻪ ﻣﺎﻧﻨﺪ ﺁﻥ، کیفر نخواهد دید؛ ﻭ ستمی بر آنها نخواهد شد«، افزود: آیه فوق، نهایت لطف و مرحمت پروردگار را در مورد انسان مجسم می کند، چه کسی را سراغ دارید که تمام ابزار کار را در اختیار انسان بگذارد، و همه گونه آگاهی نیز به او بدهد، رهبران معصومی برای هدایت و راهنمایی او بفرستد، تا با استفاده از این نیرو و سرمایه خدادادی و رهبری فرستادگانش، کار نیکی انجام دهد، و تازه در برابر کار او، ده برابر پاداش تعیین نماید، اما این لغزش ها و خطاهایش تنها یک جرم قائل شود؛ تازه راه عذرخواهی و توبه و رسیدن به عفو و بخشش را نیز به روی او بگشاید.

 

این فعال اجتماعی و فرهنگی در حوزه خانواده با اشاره به اینکه بر همگان تکلیفی واجب است که با توان مهارتی و دانش مفید خود؛ یاری رسان و مددرسان جامعه در شرایط خاص برای تکریم مردم و نهضت خدمت رسانی باشند، بیان کرد: از آنجا که انسان غریزه منفعت طلبی دارد، لذا خداوند برای تحریک انسان، از این غریزه استفاده کرده، به جای «قرض به مردم» در بخشی از آیه شریفه دوازدهم سوره مبارکه مائده می فرماید: «به خداوند قرض دهید»، تا فقرا احساس کنند، خداوند خودش را به جای آنان گذاشته و احساس ضعف و ذلت نکنند. زیرا خدمت به همنوعان؛ آسمانی ترین تعامل اجتماعی است.

 

 زندگی به رنگ ستارالعیوب موجب سعادتمندی انسان ها می شود

کشاورزنیا با تاکید بر اینکه زندگی به رنگ ستارالعیوب موجب سعادتمندی انسان ها در زندگی می شود، اضافه کرد: با اینکه وجود ما و هر چه داریم، از خداوند است، اما خداوند گاهی خود را مشتری و گاهی قرض گیرنده معرفی می کند تا ما را به این کار، تشویق نماید. همچنین حضرت امیرالمومنین امام علی (ع) در خطبه صد و هشتاد و سه نهج البلاغه فرمود: «جنود آسمان ها و زمین ها از آن خداست، پس آیه فرض برای آزمایش ما است».

 

سامان نابسامانی های اجتماعی با تعاون در اجتماعات اسلامی

این کارشناس علوم قرآنی با تصریح بر اینکه با تعاون و همدلی همه گره های پیچیده از سطح جامعه چیده خواهد شد، اظهار کرد: تعاون بر محور همدلی یک اصل کلی اسلامی است که در کتاب قانون خدا بر آن تاکید شده است که سراسر مسائل اجتماعی، حقوقی، اخلاقی و سیاسی را در بر می گیرد، طبق این اصل، مسلمانان موظفند در کارهای نیک؛ تعاون و همکاری کنند ولی همکاری در اهداف باطل و اعمال نادرست و ظلم و ستم، مطلفا ممنوع است، هر چند مرتکب آن، دوست نزدبک یا برادر انسان باشد. لذا اگر این اصل در اجتماعات اسلامی زنده شود و مردم بدون در نظر گرفتن مناسبات شخصی و نژادی و خویشاوندی؛ با کسانی که در کارهای مثبت و سازنده گام بر می دارند، همکاری کنند، مثل وقف دسته جمعی و مشارکتی؛ و از همکاری کردن با افراد ستمگر و متعدی در هر گروه و طبقه ای که باشند، خوداری نمایند، بسیاری تز نابسامانی های اجتماعی سامان می یابد.

 

راه اندازی نخستین نشریه الکترونیکی و نخبگانی کشور در بوشهر

عضو اتحادیه موسسات مردمی و تشکل های فرهنگی قرآن و عترت استان بوشهر با ابراز اینکه موسسه فرهنگی قرآن و عترت طاها استان بوشهر در عرصه فعالیت های تعاون گونه و مشارکتی و جهادگرانه در زمینه تولیدات در حوزه فناوری سایبری و شبکه پیام رسان های مجازی در راستای عمل به بیانیه گام دوم انقلاب؛ حرکت های پیشتازانه ای را در کشور داشته است، گفت: موسسه قرآنی طاها بوشهر در راستای بهبود فرایند خدمت رسانی و دسترسی آسان به مراکز فعال و شعبات قرآنی و منابع مفید فرهنگی و اجتماعی در حوزه خدمات الکترونیک؛ از سال 1390 به صورت آزمایشی با همیاری دانش آموختگان و نخبگان قرآنی این موسسه، نسبت به راه اندازی نخستین نشریه الکترونیکی جوانان انقلابی و جهادگران قرآنی در عرصه فضای مجازی و فناوری سایبری زیر نظر تحریریه واحد رسانه و ارتباطات نوین موسسه طاها بوشهر، با مدیریت حامد فکوری؛ اقدام نموده است، که از سال 1395 به صورت رسمی تا کنون با موضوعات «فرهنگ دینی، سبک زندگی و ترویح ازدواج آسان، جهاد و حماسه، جوان و خانواده، معرفی تازه های نشر کتب قرآنی و معارفی، کودک و هنرهای قرآنی، نماز و نگرش در آفرینش طبیعت الهی» در عرصه فضای مجازی و فناوری سایبری در زمینه فعالیت های قرآنی فعالیت رسانه ای و اجتماعی دارد. و گروه جهادی تحریریه این نشریه مجازی به همت نخبگان و دانش آموختگان دانشگاهی؛ فعالیت های چشمگیری در سطح ملی و بین المللی داشته است.

 

 

تولید پروژه فرهنگی فلش کارت آموزشی «کار و خدمت» در بوشهر

این استاد پیشکسوت قرآنی از طراحی و تولید پروژه فرهنگی فلش کارت آموزشی «کار و خدمت» به همت موسسه قرآنی طاها بوشهر و با همکاری خبرگزاری شبستان و با مشارکت روابط عمومی اوقاف و امور خیریه خبرداد و گفت: برای نخستین بار در کشور مجموعه بیست تایی فلش کارت های آموزشی «کار و خدمت» به همت نشریه الکترونیکی جوانان انقلابی و جهادگران قرآنی موسسه طاها استان بوشهر و به منظور ترویج بنیادین کار جهادی و نهضت خدمت رسانی و تکریم ارباب رجوع؛ در خبرگزاری شبستان رونمایی شد. علاقمندان می توانند جهت دسترسی به داده های محتوایی به شیوه برخط به نشانی http://shabestan.ir/detail/News/902476 مراجعه نمایند.

 

 زینب کبری (س)؛ مجاهد شجاع حماسه کربلا

کشاورزنیا با اشاره به اینکه حضرت زینب کبری (س) مجاهد شجاع حماسه کربلا در جبهه حق و ولایتمداری بود، گفت: حسینیان نیز باید در رفتار و کردار، حسینی باشند، و خوی و رفتار و طرز تفکر حضرت اباعبدالله الحسین (ع) در دلهایتان زنده باشد تا حسین (ع) در آن دلها زنده باشد. و الا در دلی که نور حسین بن علی (ع) خاموش است، حسین (ع) در آن دل مرده است، ولو صاحب آن دل خالی از نور امام حسین (ع)، شعار او را بر زبان داشته باشد!.

 

این پژوهشگر قرآنی با ابراز اینکه سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی اطاعت از ولایت را شرط ایمان می دانست، تصریح کرد: در این عصر تاریک و ظلمت افزار، که چراغی نورانی از هدایت برای شناخت واقعی اسلام، از ایران، روشنی بخش منطقه و جهان شده است، علاوه بر همه ی وظایف انقلابی، وظیفه ای مهم تر داریم که معرفت و بینایی و شناخت افراد، به ویژه نوجوانان و جوانان را نسبت به حقایق اسلام راستین بیفزاییم و به دید آنان جهت الهی دهیم و بصیرت و معرفت به آنان بخشیم تا سقوط نکنند و به چاه اشتباه و نادانی و برداشت های غلط فرو نیفتند.

 

ﺣﺠﺎﺏ ﻭ ﻋﻔﺎﻑ ﺯﻳﻨﺒﻲ؛ ﻧﻴﺎﺯ ﺟﺎﻣﻌﻪ

این فعال اجتماعی و فرهنگی در حوزه خانواده ﮔﻔﺖ: ﺣﺠﺎﺏ ﻭ ﻋﻔﺎﻑ ﺯﻳﻨﺒﻲ ﻧﻴﺎﺯ ﺟﺎﻣﻌﻪ ﺍﻣﺮﻭﺯ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺑﺎﻧﻮﺍﻥ ﺑﺎﻳﺪ ﺑﻴﺶ ﺍﺯ ﮔﺬﺷﺘﻪ ﺑﻪ ﻣﺴﺌﻠﻪ ﺣﺠﺎﺏ ﺍﺟﺘﻤﺎﻋﻲ ﺗﻮﺟﻪ ﮐﻨﻨﺪ.

 

حضرت زینب کبری (س) الگوی مقاومت در راه دفاع از ارزش ها بود

وی معرفت به اهل بیت (ع) را موجب رشد و تعالی اخلاقی و معنوی جامعه دانست و گفت: اطاعت از امر ولابت فقیه بزرگترین درس قیام عظیم عاشورا است و حضرت زینب کبری (س) الگوی مقاومت در راه دفاع از ارزش ها بود.

 

کشاورزنیا در پایان با بیان اینکه حضرت زینب (س) الگوی همیشه ماندگار ارزش ها و پرچمدار قیام سرخ حسینی است، افزود: حضرت زینب (س) انتقال دهنده پیام کربلا و عاشورا بود و حضرت با سلاح ایمان و تقوا توانست رسالت عظیم حسینی را به پایان رساند.

 

ﻻ‌ﺯﻡ ﺑﻪ ﺫﮐﺮ ﺍﺳﺖ، ﺯﻫﺮﺍ ﮐﺸﺎﻭﺭﺯﻧﯿﺎ ﻣﺆﻟﻒ ﮐﺘﺎﺏ ﻫﺎﯼ ﻧﻤﺎﺯ ﺩﺭ ﺩﯾﮕﺮ ﺍﺩﯾﺎﻥ ﺍﻟﻬﯽ، ﻧﻤﺎﺯ ﻭ ﻗﺮﺁﻥ ﺩﺭ ﻭﺻﯿﺖ ﻧﺎﻣﻪ ﺷﻬﺪﺍﯼ ﺍﺳﺘﺎﻥ، ﻋﺸﻖ ﺑﻪ ﻭﻻ‌ﯾﺖ ﺍﺯ ﺯﺑﺎﻥ ﺷﻬﺪﺍﯼ ﺍﺳﺘﺎﻥ بوشهر ﻣﯽ ﺑﺎﺷﺪ.

 

ﮔﻔﺘﻨﯽ ﺍﺳﺖ، ﺍﯾﺸﺎﻥ ﺑﺮﮔﺰﯾﺪﻩ ﺳﻪ ﺩﻭﺭﻩ ﺑﺎﻧﻮﯼ ﻧﻤﻮﻧﻪ ﮐﺸﻮﺭ، ﺑﺮﮔﺰﯾﺪﻩ ( ﻣﻘﺎﻡ ﺍﻭﻝ ﮐﺸﻮﺭﯼ ) ﻃﺮﺡ ﺍﺭﺗﺒﺎﻁ ﺑﯿﻦ ﺟﻮﺍﻧﺎﻥ ﻭ ﺭﻭﺣﺎﻧﯿﻮﻥ ﻣﯽ ﺑﺎﺷﺪ. و همچنین ﺭﺋﯿﺲ ﻣﻮﺳﺴﻪ ﭘﯿﻮﻧﺪ ﺳﺒﺰ ﻭ ﺩﺑﯿﺮ ﺷﺒﮑﻪ ﺍﺯﺩﻭﺍﺝ ﺩﺭ ﺑﻮﺷﻬﺮ از دیگر عناوین فعالیتی در کارنامه زهرا کشاورزنیا است.

 

خاطرنشان می شود، ﻃﯽ ﺁﺋﯿﻨﯽ ﺍﺯ زهرا کشاورزنیا، ﺍﺳتﺎد ﭘﯿﺸﮑﺴﻮﺕ ﻭ ﺧﺎﻧﻮﺍﺩﻩ ﻓﻌﺎﻝ ﻗﺮﺁﻧﯽ ﺑﺎ ﺣﻀﻮﺭ فاطمه کرمپور، ﺩﺑﯿﺮ ﺷﻮﺭﺍﯼ ﻓﺮﻫﻨﮓ ﻋﻤﻮﻣﯽ و مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان بوشهر ﻭ مجید خورشیدی، ﻣﻌﺎﻭﻥ ﺳﯿﺎﺳﯽ، امنیتی و اجتماعی ﺍﺳﺘﺎﻧﺪﺍﺭﯼ ﺑﻮﺷﻬﺮ ﺑﻪ ﻣﻨﺎﺳﺒﺖ ﭼﻬﺎﺭﻣﯿﻦ ﮔﺮﺍﻣﯿﺪﺍﺷﺖ ﺭﻭﺯ ﻗﺮﺁﻧﯽ ﻭ ﺩﻭﻣﯿﻦ ﻫﻔﺘﻪ ﻗﺮﺁﻥ ﻭ ﻋﺘﺮﺕ در 14 اسفندماه 1397 ﺗﺠﻠﯿﻞ ﺑﻪ ﻋﻤﻞ ﺁﻣﺪ. در این آیین دیدار؛ ﺣﺠﺖ ﺍﻻ‌ﺳﻼ‌ﻡ و المسلمین ﻣﺤﻤﺪﺭﺿﺎ ﺍﺳﻤﺎﻋﯿﻞ ﭘﻮﺭ، ﻣﺪﯾﺮﮐﻞ ﺍﻭﻗﺎﻑ ﻭ ﺍﻣﻮﺭﺧﯿﺮﯾﻪ ﺍﺳﺘﺎﻥ ﺑﻮﺷﻬﺮ، ﺣﺎﻣﺪ ﻓﮑﻮﺭﯼ، ﻣﺪﯾﺮﯾﺖ ﺍﺭﺗﺒﺎﻃﺎﺕ ﺷﻮﺭﺍﯼ ﻋﺎﻟﯽ ﺭﺳﯿﺪﮔﯽ ﺑﻪ ﺍﻣﻮﺭ ﻣﺴﺎﺟﺪ، ﻋﺒﺪﺍﻟﺤﺴﯿﻦ ﻧﺎﺻﺮﯼ، ﺭﺋﯿﺲ ﺍﺩﺍﺭﻩ ﺍﻣﻮﺭ ﻗﺮﺁﻧﯽ ﺗﺒﻠﯿﻐﺎﺕ ﺍﺳﻼ‌ﻣﯽ ﺍﺳﺘﺎﻥ ﺑﻮﺷﻬﺮ، ﺍﯾﺮﺝ ﺩﻻ‌ﻭﺭ ﺭﻓﯿﻌﯽ، ﻧﺎﻇﺮ ﻫﻔﺘﻪ ﻗﺮﺁﻧﯽ ﺣﻮﺯﻩ ﻣﻌﺎﻭﻧﺖ ﻗﺮﺁﻥ ﻭ ﻋﺘﺮﺕ ﻭﺯﺍﺭﺕ ﻓﺮﻫﻨﮓ ﻭ ﺍﺭﺷﺎﺩ ﺍﺳﻼ‌ﻣﯽ ﻭ ﺍﺑﺮﺍﻫﯿﻢ ﻣﺮﺍﺩﯼ، اﺗﺤﺎﺩﯾﻪ ﻣﺆﺳﺴﺎﺕ ﻣﺮﺩﻣﯽ ﻭ ﺗﺸﮑﻞ‌ﻫﺎﯼ ﻗﺮﺁﻥ ﻭ ﻋﺘﺮﺕ ﺍﺳﺘﺎﻥ ﺑﻮﺷﻬﺮ نیز حضور داشتند.

 

یادآور می شود، از این بانوی موفق بوشهری در همایش نسل آفتاب به مناسبتپاسداشت چهلمین سالگرد اتحادیه انجمن های اسلامی کشور، یکم بهمن ماه 1398 در مجموعه فرهنگی شهدای انقلاب اسلامی در تهران تجلیل به عمل آمد.

 

 

 

کد خبر 903514

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha