به گزارش خبرگزاری شبستان از کرمان، احمد اسکندرینسب، دوشنبه(19 اسفند) در نشست شورای آموزش و پرورش استان با اشاره به تعطیلی مدارس در پی شیوع کروناویروس تصریح کرد: اما روند آموزش دانشآموزان همچنان دنبال میشود و آموزش های غیرحضوری تقویت می شود.
مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمان افزود: برای تداوم جریان آموزش، شبکه های آموزش و چهار، مباحث آموزشی درسی را دارند و علاوه بر آن آموزش در استان از سه منبع رسانه ملی، آموزش الکترونیکی و فضای مجازی پیگیری میشود.
وی با بیان اینکه برای 31 هزار دانشآموز روستایی و عشایری، بستههایی دیده شده که از طریق رابطان فرهنگی در اختیار آنها قرار میگیرد؛ به ارائه آموزشهای مرتبط با کروناویروس برای فرهنگیان و دانشآموزان هم اشاره کرد.
اسکندری نسب با بیان اینکه 3 میلیارد و 600 میلیون تومان سرانه بهداشتی به حساب مدارس برای تهیه لوازم بهداشتی واریز شده و در حال حاضر 305 نفر مراقب سلامت در مدارس استان فعالیت دارند؛ گفت: این با حجم مدارس و دانشآموزان اصلاً همخوانی ندارد و از طرفی هنوز یک هزار و 432 چشمه سرویس بهداشتی و یک هزار و 362 آبخوری در مدارس نیاز داریم.
وی به ضرورت بازسازی 3 هزار مورد سرویس بهداشتی و آبخوری مدارس اشاره و تصریح کرد: سال گذشته با همکاری دانشگاه علوم پزشکی و بنیاد برکت در استان 80 سرویس بهداشتی ساخته شد اما کافی نیست و مشکل عمده ما مدارس بدون حصار در جنوب و شرق استان است که در نگهداری آنها با مشکل مواجه هستیم.
مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمان، بهداشت اولیه دانش آموزان را وجود سرویس های بهداشتی دانست و اظهار داشت: اما اعتبارات محدود در این باره جوابگو نیست.
وی در بخش دیگری از سخنانش به تعطیلی اعزام های دانش آموزی راهیان نور در پی شیوع کروناویروس اشاره کرد و درباره مشارکت خیرین در حوزه آموزش و پرورش نیز گزارشی داد و گفت: مشارکت خیرین آموزش و پرورش امسال تقریباً دو برابر شده و 60 میلیارد تومان تعهد داشتهاند که به دنبال تحقق آن هستیم.
اسکندری نسب درباره املاک متعلق به آموزش و پرورش هم گزارشی داد و افزود: 30 مورد از املاک آموزش و پرورش در اختیار سایر دستگاهها از جمله میراث فرهنگی، فنی و حرفهای، سپاه، نیروی انتظامی و... است که طی جلسات در معاونت عمرانی استانداری، مقرر شد 20 مورد آنها تا پایان سال برگشت و 10 مورد نیز بررسی شوند.
محمدجوادفدایی استاندار کرمان نیز با بیان اینکه شرایطی بر کشور ایجاد شده که خیلی از کشورهای دیگری هم درگیر هستند و راه حل دیگری جز تعطیلی مدارس نبود؛ تأکید کرد: اما باید این مدت تعطیلی جبران شود و از فرصت کنونی وقت معلمان و دانش آموزان از طریق مجازی و الکترونیکی استفاده کرد.
وی با تأکید بر اینکه وقت دانش آموزان نباید هدر رود و به روش های مختلف پر شود که به ضرر آنها نباشد.؛ اظهار داشت: صدا و سیما باید همکاری کامل را داشته باشد و شبکه های استانی هم در حوزه آموزشی وارد شوند.
نظر شما