پروژه ساخت بزرگترین موزه فرش کشور از پیشرفت خوبی برخوردار است

رییس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری آذربایجان شرقی، پیشرفت پروژه ساخت بزرگ ترین موزه فرش کشور را قابل توجه خواند و گفت: موزه ملی فرش تبریز مجموعه ای از فرش های نفیس و معرف هنر قالیبافی ایران می شود.

رییس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری آذربایجان شرقی، در حاشیه بازدید از روند اجرای پروژه ساخت بزرگترین موزه فرش کشور، به خبرنگار شبستان گفت: در بزرگ ترین موزه فرش کشور، قالی هایی از سراسر ایران با مرکزیت آذربایجان شرقی نگهداری خواهد شد و با توجه به اینکه قالی آذربایجان از پیشینه تاریخی و کیفیت بالایی برخوردار بوده و در دنیا شناخته شده است، راه اندازی آن در استان آذربایجان شرقی ضروری می کرد.

 

مهندس تراب محمدی تشریح کرد: موزه ملی فرش تبریز پروژه ای است که با کاربری فرهنگی، گردشگری و آموزشی ساخته می شود و زیربنای این طرح 10 هزار متر مربع بوده و در چهار طبقه سازه ای به مساحت تقریبی چهار هزار متر مربع احداث می گردد.


محمدی تاریخ آغاز به کار ساخت این موزه را تیرماه سال 89 عنوان کرد و گفت: مبلغ اولیه قرارداد بیش از بیست میلیارد یال است که بخش اول ساخت آن طی 24 ماه به اتمام می رسد.


وی پلان سازه را پلان نا منظم عنوان کرد و گفت: نوع این سازه بتون مسلح با سقف پیش تنیده با کابل های پس کشیده به همراه دیوار برشی و سیستم بندبین است تا اسکلتی کاملا مقاوم برای بنا ایجاد شود.


محمدی همچنین شهر تبریز را در میان تمام مراکز قالیبافی کشور دارای مقام و اعتبار بسزایی دانست و گفت: تبریز در اعتلای هنر قالی بافی ایران نقش مهمی داشته و رونق دوباره و احیای هنر فرشبافی را در اواخر دوره قاجاریه و راهیابی آن به بازارهای جهان و گسترش این حرفه در تمام نقاط ایران را مرهون ذکاوت بازرگانان و قالیبافان صبور این منطقه باید دانست که همین موضوع نیز با عنوان قالی آذربایجان در سال 1389 در فهرست آثار ملی کشور به ثبت رسیده است.

 

پایان پیام/
 

کد خبر 90125

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha