​امیدوارم سیاست حضور گالری ها در جشنواره فجر تداوم یابد

عضو شورای سیاستگذاری جشنواره هنرهای تجسمی فجر با اشاره به اهمیت حضور گالری ها در جشنواره ابراز امیدواری کرد سیاستگذاری سال های آینده مبتنی بر تداوم حضور نگارخانه ها در جشنواره باشد.

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری شبستان، امسال در دومین سال حضور گالری ها در دوازدهمین جشنواره هنرهای تجسمی فجر، ۳۳ گالری از تهران و شهرستان ها در بخش چارسوی هنر حصور داشتند و آثاری از بزرگان هنر ایران را در کنار آثار جوانان به نمایش در آوردند .حصور گالری ها به عنوان بخش خصوصی در رویدادی مثل فجر اتفاق میمونی برای جشنواره هنرهای تجسمی فجر است اتفاقی که می تواند به رونق بیشتر اقتصاد هنر کمک‌ کند، از طرفی حضور نگارخانه ها در جشنواره فجر و تداوم این حضور می تواند بر اعتبار این جشنواره بیافزاید. حضور گالری ها در جشنواره هنرهای تجسمی و اثرات مثبت این حصور را با «امیر راد»،عضو شورای سیاستگذاری دوازدهمین جشنواره هنرهای تجسمی فجر به گفتگو نشسته ایم که در زیر می آید:

 


حضور گالری ها و نگارخانه ها در بخش چارسوی دوازدهمین جشنواره هنرهای تجسمی را چگونه ارزیابی می کنید؟ 
امسال دومین سالی هست که بخش چارسوی هنر به جشنواره هنرهای تجسمی فجر اضافه شده است و اقتصاد هنر یک بخش لاینفک از هنرهای تجسمی است همانطور که در جشنواره فیلم و تئاتر فجر بازار فیلم و بازار تئاتر را داریم که دارد اتفاق می افتد اینجا هم همینطور در بخش اقتصاد هنر گالری ها و نگارخانه های خصوصی در حوزه هنرهای تجسمی یک بخش مهم و جدی هستند اتفاق خوبی است.

 

 

با توجه به اینکه دولت کمتر در زمینه هنرهای تجسمی ورود پیدا می کند حضور نگارخانه ها در جشنواره فجر رویداد مهمی در کمک به اقتصاد هنر است؟ 

در حوزه هنرهای تجسمی دولت کمتر در این امر ورود کرده است بنابراین حضور این افراد به عنوان یکی از پایه هاو یکی از جنبه های حوزه هنرهای تجسمی که اقتصاد و بازار باشد بسیار اهمیت دارد اینکه در دومین سال هم شاهد حضورشان بودیم هم اتفاق فرخنده ای است و اگر تداوم پیدا کند طبیعتا می توانیم در سال های آینده خوشبین باشیم که بیشتر توجه کنند و بیشتر بتوانیم حضورشان را در جشنواره داشته باشیم این بستگی به سیاستگذاری های که اتفاق می افتد دارد.

 


در دوره یازدهم و دوازدهم جشنواره هنرهای تجسمی فجر سیاستگذاری بر حضور گالری ها در بخش چارسوی هنر بود؟

بله، در این دو سال گذشته سیاستگذاری جشنواره هنرهای تجسمی فجر بر این پایه بوده که گالری ها در جشنواره حضور داشته باشند و به این بخش پرداخته شود امیدوارم در سال آینده هم این وجود داشته باشد.

 

 

در آخر جشنواره قرار است آثار حاضر در جشنواره از سوی اداره کل تجسمی خریداری شود؟
قرار است در آخر جشنواره به جای جایزه آثار را خریداری کنند، با توجه به این بخش خرید آثار به جای جایزه ها فکر می کنم جشنواره هنرهای تجسمی فجر می تواند بواسطه توجه به بخش اقتصاد حالا چه در دادن جایزه و چه خریدن آثار و چه در روند چهارسو خودش را منفک کند و برای خودش تشخصی ایجاد کند.

 

 

این می تواند نشان دهنده تمرکز جشنواره هنرهای تجسمی فجر بر اقتصاد هنر باشد؟ 
با این رویه جشنواره هنرهای تجسمی فجر می تواند نگاه اش بر اقتصاد هنر بیشتر متمرکز باشد و بخش هنری و آرتیستیک و دستاوردهای هنری را به بینال های هنری بسپارد .

کد خبر 900346

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha