« حجت الاسلام کاظم شکری» با اشاره به اهمیت بسیج همه جانبه و جهادی نیروهای کانونی در جهت مقابله با ویروس کرونا گفت: نیروهای داوطلب کانون های فرهنگی هنری مساجد سطح استان البرز همانند دوره های مختلف با حضور همه جانبه برای مقابله با ویروس کرونا اعلام آمادگی کرده اند.
مدیرستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد البرز افزود: حرکت خودجوش و اثرگذار فعالان مسجدی در عرصه های مختلف اجتماعی، اقتصادی و سیاسی برگرفته از میزان معرفت و درک و آگاهی آنان دارد.
وی با اشاره به ضرورت تصمیم های اتخاذ شده با اهتمام مدیر مسجد و همراهی فعالان کانون های فرهنگی هنری توضیح داد: امام مسجد به عنوان مدیر مسجد با آگاهی بخشی مطالب مرتبط با حفظ بهداشت فردی و اجتماعی را برای امنیت و حفظ سلامت مردم در قالب سخنرانی، وعظ وپند بیان می کنند.
وی با اشاره به اهمیت محله محوری به عنوان یکی از رویکردهای شاخص در روند فعالیت مساجد توضیح داد: مدیران کانون های فرهنگی هنری مساجد با نگاه ویژه به محله و سلامت روانی فردی و اجتماعی اهالی محل، توصیه هایی را به صورت مرتب متذکر می شوند و در این زمینه شرائط روشنگری را فراهم می آورند.
معنویات ماه رجب مهمترین راهبرد مقابله با بیماری ویروس کرونا است
مدیرستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد البرز با بیان ضرورت بهره مندی از معنویات به عنوان مهم ترین عامل برای مقابله با بیماری ها مطرح کرد: این ایام نیایش، عبادت و تضرع به درگاه الهی زمینه تقویت ایمان درونی افراد است.
حجت الاسلام شکری توضیح داد: معنویات ماه رجب می تواند زمینه آرامش درونی و ایمانی افراد شود و آنان را در برابر بیماری ها مصون دارد، آن چنان که رعایت بهداشت فردی و اجتماعی یکی از رویکردهای اسلامی ایرانی است معنویت نیز زمینه آرامش خاطر و توکل به حق تعالی است.
فضای مجازی مهمترین قالب اطلاع رسانی فعالان کانون های فرهنگی هنری مساجد
حجت الاسلام شکری با اشاره به نقش اطلاع بخشی به مردم به عنوان یکی از برنامه های فعالان کانون های فرهنگی هنری مطرح کرد: فضای مجازی می تواند از جمله مهمترین قالب های اطلاع رسانی تلقی شود.
مدیرستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد البرز افزود: بهره برداری از اطلاعات بهداشتی در جهت مقابله با بیماری ویروس کرونا در قالب تشکیل گروه های مجازی از دیگر برنامه های در نظر گرفته شده است.
نظر شما