خلیل رنجبربه خبرنگار خبرگزاری شبستان درسنندج اظهار داشت: این نهمین جشنواره در گروههای دانشآموزان دارای آسیب بینایی، شنوایی، چند معلولیتی اتیسم و نیاز ویژه ذهنی از 26 بهمن آغاز و تا پایان فروردین سال آینده با محوریت تمامی دروس ادامه دارد.
وی افزود: معلمان شاغل در پایههای مختلف تحصیلی پیش دبستان، ابتدایی، متوسطه دوره اول پیش حرفهای و دوره دوم حرفهای مدارس مستقل و ضمیمه شهری و روستایی شهرستانها و مناطق تابعه میتوانند طرحهای خود را به دبیرخانه این جشنواره دراداره آموزش و پرورش استثنایی کردستان ارسال کنند.
رئیس آموزش و پرورش استثناییکردستان با اشاره به اهداف برگزاری این جشنواره،اذعانکرد: تسهیل امر آموزش همراه با ایجاد نشاط، عملی کردن فرآیند یاددهی، یادگیری و خارج کردن آن از حالت انتزاعی، غنای برنامه درسی و تعمیق یادگیری از مهمترین اهداف اصلی برگزاری این جشنواره است.
وی در ادامه، افزود: استفاده از دست سازهها و اشیا فیزیکی یکی از روشهای مؤثر در فعال بودن دانشآموزان در فرآیند یادگیری است.
رنجبر تصریح کرد: دستسازهها در آموزش برخی مفاهیم که ارائه آنها به صورت توضیحات کلامی، نمادین و یا تصویری مبهم، میتوانند بسیار تاثیر گذار باشد.
این مقام مسئول در پایان خاطرنشان کرد: این دست سازهها و اشیا فیزیکی همچنین جایگزین ارزشمندی برای رفع نیازمندیها و کمبودهای امکانات کمک آموزشی و پیشبرد اهداف عالیه آموزشی و پرورشی باشند.
گفتنی است، دوره قبلی این جشنواره با شرکت 120 نفر از معلمان مدارس استثنایی کردستان برگزار و 76 طرح کمک آموزشی از 10 شهرستان و منطقه تابعه استان بعنوان منتخب برگزیده شدند.
نظر شما