به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از البرز، « حجت الاسلام مهدوی ارفع» با اشاره به ضرورت داشتن صدق در عمل به دانسته ها به ویژه در ماه رجب گفت: همه عقب ماندگی ما از عارفان واصل و سالکان مقرب این است که به آنچه می دانستیم اقرار نکردیم و آنچه اقرار کردیم عمل نکردیم.
رئیس نهضت جهانی نهج البلاغه خوانی در البرز افزود: در عمل به دانسته ها صدق نداشتن دلیل عقب ماندگی از عارفان واصل و سالکان مقرب است.
به گفته حجت الاسلام ارفع این صدق نداشتن باعث می شود که گرفتار کذب و ریا و خیانت شویم و این مزبله رذایل و مرداب پلشتی ها را با ادکلن، عطر مصنوعی بزک کنیم تا دیگران از باطن آلوده ما خبردار نشوند.
وی ادامه داد: به تدریج با این کار خودمان نیز فریب این ظاهر آراسته و تظاهر به مناسک را خوردیم و نمره قبولی در آزمون بندگی را به خودمان دادیم.
رئیس نهضت جهانی نهج البلاغه خوانی البرز مطرح کرد: به قول امیر بیان: « خدایا! به تو پناه می برم که ظاهر من در برابر دیده ها نیکو و درونم در آن چه از تو پنهان می کنم زشت باشد و بخواهیم با اعمال و رفتاری که تو از آن آگاهی توجه مردم را به خود جلب کنم و چهره ظاهرم را زیبا نشان داده با اعمال نادرستی که درونم را زشت کرده به سوی تو آیم، تا به بندگانت نزدیک و از خشنودی تو دور گردم» . (نهج البلاغه، حکمت ۲۷۶)
وی ادامه داد: همچنین در جای دیگر در حکمت ۲۳۴ نهج البلاغه برای صدق این فرمایش می فرمایند: « همان خدایی که شاهد اعمال است و در روز جزا حاکم و قاضی است».
حجت الاسلام ارفع توضیح داد: اکنون که زنده ای و ماه رجب دیگری را درک کرده ای حال که بار دیگر خداوند باب رحمت و غفران و توبه را کریمانه به رویت گشوده است، مراقب باش که به خودت دروغ نگویی. تو هیچ چیز نیستی من هیچ نیستم. بار گناه و جهل و عنادمان بسیار سنگین تر از بار عبادت و حسنات ما است.
وی تصریح کرد: صدق در این ضیافت دو خاصیت دارد اول اینکه بیمار به واقعیت حال وخیم خود آگاه می شود و به اضطرار درمان می افتد.
رئیس نهضت نهج البلاغه خوانی در البرز بیان کرد: دومین خاصیت صدق در این ضیافت این است که طبیب که همان خدای مهربان رجب است به درمان او ترحم می کند و او را پیش می اندازد چون به حرف شنوی این بیمار مضطر اعتمام می کند. پس با اضطرار آمیخته با امید بگو « یا من ارجوه ... ای کسی که به او امید دارم... .
نظر شما