«حامد فکوری» روز سه شنبه (6 اسفند) در گفتگو اختصاصی با خبرگزاری شبستان در بوشهر، با تبریک حلول ماه رجب و میلاد پنجمین پیشوای شیعیان، اظهار کرد: ماه رجب، ماه زدودن گناهان و ماه انس و الفت با خداوند عالم هستی و کلید درب ورود به ماه های شعبان و رمضان است.
روابط عمومی مرکز رسیدگی به امور مساجد و مدیر نشریه مجازی جوانان دانشگاهی و جهادگران قرآنی مؤسسه طاها استان بوشهر با تاکید بر اینکه نهج البلاغه کتاب کلام علمی و قرآنی امیرالمومین حضرت علی (ع) به عنوان نقشه راه برای سعادتمندی افراد جامعه و موحدین است، افزود: قرآن کریم انسان ها را به استوارترین راه ها هدایت و راهنمایی می کند و همچنین بهترین آموزه های سبک زندگی دینی و اسلامی را نشانگر است.
این مدیر فعال قرآنی در حوزه رسانه عنوان کرد: در آیات «۴ و ۵ سوره تین» قرآن کریم که از انسان مدحی همراه با هشدار دارد، انسان را به امری بس عظیم و خطیر توجه می دهد و آن اینکه چه حیاتی موجب حفظ و بقای مرتبه رفیع احسن تقویمی است و انسان چگونه باید زندگی کند که در وادی هولناک و از بین برنده اسفل سافلینی ساقط نشده و تازیانه های عذاب بر او نواخته نشود.
وی ادامه داد: حیات که دانایی توأم با توانایی است از خصایص ذاتی پروردگار به شمار می آید و هر موجودی که از حیات بهره ای دارد، موهبتی از بارگاه الهی به رسم امانت در اختیار دارد که باید قدر آن را بداند و به درستی از آن بهره برد. بر اساس آموزه های وحیانی، حفظ انسانی از این موهبت ربوبی به مراتب گسترده تر است.
فکوری با بیان اینکه آموزه های اسلامی در سه محور اعتقاد، اخلاق و احکام به بشر ارائه شده اند، گفت: عقیده توحیدی آدمی را از آلودگی شرک و الحاد و کفر پاک می کند و نیز توصیه های اخلاق نیکو؛ او را از پلیدی ظلم، کینه و حسد و هر زشتی دیگر پاکیزه می کند. چنانکه احکام فقه، آدمی را از رفتار زشت و بیگانه صفتی باز می دارند.
وی با اشاره به اینکه پیامبر اسلام (ص) نظافت را همانند تقوا، وظیفه همگانی و همیشگی و همه جانبه می دانست، اضافه کرد: با هر ابزاری که می شود، از نظافت و پاکیزگی پاسداری کنید؛ زیرا بنیان اسلام بر نظافت و بهشت برای فرد نظیف آماده شده است. پس شایسته چنین دین الهی این است که متدینان به آن، از هر پلیدی پاک و از هر آلودگی طاهر باشند.
مدیر نشریه مجازی جوانان دانشگاهی و جهادگران قرآنی در پایان با بیان اینکه چون نظافت و بهداشت محبوب خدا است و بوی خوش از مصادیق نظافت و بهداشت است، اظهار کرد: محافظت و مراقبت در نظافت و بهداشت فردی و عمومی مورد تاکید دین است و راه کارهایی هم در این باره در آیات و احادیث اسلامی و دینی بیان شده است.
گفتگو از: محمد عبیدی
نظر شما