« سواد رسانه» مبحث مهم و مغفول در جامعه/ لزوم شناخت صحیح والدین از اقتضائات دنیای امروز

مدیر مرکز آمار و فناوری اطلاعات شهرداری کاشان موضوع سواد رسانه را یکی از مباحث مهم و مغفول در جامعه دانست و گفت: در صورت تزریق سواد رسانه به جامعه، می‌توان افکار عمومی را در برابر بسیاری از انحرافات، شایعات، آسیب‌ها و تبعات مخرب این فضا واکسینه کرد.

«ابوالفضل رسولیان» در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در شمال استان اصفهان،  با یادآوری تعبیر مقام معظم رهبری در خصوص فضای مجازی و تأکیدات مکرر ایشان نسبت به این حوزه گفت: امروز با پشت نهادن عصر اطلاعات، در مرحله واقعیت مجازی قرار داریم، عرصه‌ای که به دلیل جذابیت فوق‌العاده بسیاری از جامعه جوان ما را به سوی خود جذب کرده است.

 

مدیر مرکز آمار و فناوری اطلاعات شهرداری کاشان، فضای مجازی را دارای فرصت‌ها و تهدیدهای مختلفی دانست و افزود: در صورت عدم ارائه محتوای رسانه‌ای مطلوب، این عرصه می‌تواند به دنبال آورنده خطرات و آسیب‌های متعدد فرهنگی، اجتماعی و اخلاقی برای جوانان ما باشد.

 

رسولیان در ادامه موضوع سواد رسانه را یکی از مباحث مهم و البته مغفول در جامعه عنوان و خاطرنشان کرد: در صورت تزریق این دانش به جامعه، می‌توان افکار عمومی را در برابر بسیاری از انحرافات، شایعات، آسیب‌ها و تبعات مخرب این فضا واکسینه کرد.

 

مدیر مرکز آمار و فناوری اطلاعات شهرداری کاشان، نقش خانواده در جلوگیری از تأثیرات منفی شبکه‌های اجتماعی و فضای مجازی را یادآور شد و گفت: در صورت شناخت صحیح والدین از اقتضائات دنیای امروز و البته نظارت مستمر و مبتنی بر اعتماد و احترام می‌توان شکاف زیان‌آور ایجاد شده در این حوزه را رفع کرد.

 

رسولیان، شناخت حریم عمومی و خصوصی در فضای مجازی را به عنوان یک ضرورت متذکر شد و افزود: این تشخیص مانع بسیاری از سوءاستفاده‌های رایج نظیر افشای اطلاعات، آزار و اذیت‌های روانی و... می‌شود.

 

مدیر مرکز آمار و فناوری اطلاعات شهرداری کاشان،شناخت ماهیت و ویژگی‌های امنیتی اپلیکیشن مورد استفاده را خواستار شد و بیان کرد: باید بدانیم «واتس آپ»، «فیسبوک» و «اینستاگرام» که مالک آن یک شرکت صهیونیستی است صرفا به منظور خدمت‌رسانی، امکانات خود را به صورت رایگان در اختیار کاربران مختلف از جمله ایران قرار نمی‌دهند.

 

رسولیان به آمار ارائه شده در یک پژوهش معتبر در تیر و مردادماه سال جاری اشاره و بیان کرد: در این پژوهش بیش از ۷۰ درصد مردم از فضای مجازی استفاده می‌کنند و واتس آپ، تلگرام و اینستاگرام جزو پرکاربردترین برنامه‌ها به شمار می‌روند و نسبت به نرم‌افزارهای پیام رسان بومی اقبال کمی وجود دارد این در حالی است که در کشوری مانند چین «وی چت» به عنوان برنامه‌ای متعلق به این کشور، جزو محبوب‌ترین‌ اپلیکیشن‌هاست./

 

کد خبر 898696

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha