به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از میناب، تجمعکنندگان در این حرکت اعتراضی آرام، علت این اعتراض را واکنش نسبت به قطع حق نوار مرزی، عدم پرداخت ۱۳ ماه کارانه، قطع تفاوت تطبیق استخدامی های از سال ۸۸ به بعد، و بی توجهی سیستم بهداشت و درمان به مشکلات خود عنوان کردند.
یکی از بهورزان در حاشیه این تجمع اظهار کرد: از بهمن ماه سال جاری حق نوار مرزی ما قطع شده است.
وی افزود: در این راستا مسئولان پاسخ قانع کننده ای ارائه نمی کنند.
یکی دیگر از تجمع کنندگان با بیان این که در طرح فلج اطفال در گذشته نیرو جذب می شد، افزود: اما اکنون با همه مشغله بهورزان، انجام این طرح به عهده بهورزان است و بابت آن فقط ۳۰ هزار تومان به هر بهورز پرداخت می شود.
وی بیان کرد: با توجه به شیوع ویروس کرونا و هشدارهای مکرر وزارت بهداشت، تاکنون هیچ گونه وسایل تنظیف و مواد ضدعفونی کننده و تجهیزات مورد نیاز برای مقابله و جلوگیری از این ویروس در اختیار بهورزان قرار نگرفته است تا جایی که حتی از پد الکلی که کمترین امکانات محسوب می شود محروم هستیم.
این بهورز گفت: در زمینه حق نوار مرزی و مطالبات بهورزان نیز مسائل را به شکل مکتوب به وزیر بهداشت ارائه کردیم ولی وزیر در پاسخ اظهار بی اطلاعی کرده است.
وی در بخش دیگری از این گفتگو اظهار کرد: آموزشی بهورزی جز سنوات خدمتی محسوب نمی شود و این یکی دیگر از مشکلات ما بهورزان است.
وی ادامه داد: بهورزان از جمله کارکنان دانشگاه علوم پزشکی هستند که با توجه به اینکه با مراجعین مختلف سر و کار دارند در معرض انواع بیماری هستند ولی متاسفانه شغل ما جز مشاغل سخت محسوب نمی شود.
یکی از تجمع کنندگان با بیان این که تجمع ما سیاسی نیست و فقط برای حق و حقوقمان است، گفت: متاسفانه مسئولان همیشه فقط صدای اعتراض را می شنوند ولی برای رفع مشکلات گامی بر نمی دارند.
گفتنی است؛ شهرستان میناب ۲۰۰ بهورز مشغول به کار دارد و ۳۴ نفر نیز در حال گذراندن دوره بهورزی هستند.
نظر شما