فاخرترین آثار سیزدهمین دوره جشنواره به حوزه دین اختصاص دارد

دبیر اجرایی سیزدهمین جشنواره بین‌المللی «پژوهش فرهنگی سال» گفت: فاخرترین آثار رسیده به سیزدهمین دوره از جشنواره بین‌المللی پژوهش فرهنگی سال به حوزه دین اختصاص دارد.

به گزارش خبرنگارشبستان، حمید اخوان دبیر اجرایی سیزدهمین جشنواره بین‌المللی پژوهش فرهنگی سال در نشست خبری این جشنواره که صبح روز شنبه (19 آذر)در پژوهشگاه فرهنگ و هنر و ارتباطات برگزار شد،گفت: جشنواره در دوره جاری تلاش کرده است تا در حوزه اجرایی بتواند توجه بیشتری به پژوهش و پژوهشگری در خارج از ایران نشان دهد.


وی افزود: فراخوان جشنواره امسال برای نخستین‌بار به زبان فرانسه نیز منتشر شد اما با این وجود آن‌طور که انتظار می‌رفت این فراخوان با استقبال روبه رو نشد.

 

اخوان ادامه داد: امسال در مجموع آثار ارائه شده در حوزه بین‌الملل 10 اثر به زبان عربی، 10 اثر به زبان فرانسه و 2 تا 3 اثر نیز در حوزه کشورهای بالکان به دبیرخانه ارسال شد که بسیار کمتر از پیش‌بینی‌های ما بود.

 

وی در بخش دیگری از سخنان خود به نقش اهالی رسانه در برگزاری این جشنواره و معرفی آن گفت: اهالی رسانه باید درآسیب‌شناسی برگزاری این جشنواره تلاش کنند و ما نیز در تلاشیم با فعال کردن بیش از پیش پایگاه اطلاع رسانی‌مان به صورت چند زبانه و تعامل بیشتر با رایزنان فرهنگی کشورمان در کشورهای مختلف جهان استقبال از این جشنواره را بیشتر از قبل کنیم اما شیوه خاص حضور پژوهش در این برنامه و محدودیت موضوعات شرکت‌کننده در آن ناخواسته این مساله را رقم می‌زند.

 

دبیر اجرایی سیزدهمین جشنواره بین‌المللی «پژوهش فرهنگی سال» یاد آور شد: دبیرخانه این جشنواره در دوره‌های قبل از پایان‌نامه‌های دوره کارشناسی ارشد نیز برای شرکت در این جشنواره پذیرش به عمل می‌آورد که این موضوع در سال جاری به حضور رساله‌های دکتری ارتقا پیدا کرده است.

 

اخوان با اشاره به اینکه بیشترین آثار و فاخرترین آنها در این دوره از این جشنواره به حوزه دین اختصاص دارد، تاکید کرد: ما درصددیم تا نیازهای مرتبط با حوزه وزارتی را در امر پژوهش مرتفع و پژوهشگران فعال در آن را نیز مورد تشویق قرار دهیم. ما در این جشنواره به دنبال نیازهای کیفی هستیم و موضوعات کمّی و نیز نوع جوایزی که اهدا می‌شود چندان مورد نظر ما نیست.

 

وی ادامه داد: برگزیده شدن در جشنواره پژوهش فرهنگی سال اعتباری است که پژوهشگر آن را برای خود افتخار می‌داند به عبارتی برگزیده شدن در این جشنواره برای هر پژوهشگری بیشتر از اعتبار مالی، اعتبار علمی و فرهنگی به همراه دارد.


وی در پایان گفت: از سوی دیگر قرار شده است تا با هزینه پژوهشگاه و با درج لوگو دانشگاه و یا موسسه پژوهش‌کننده آثار پژوهشی برتر در این جشنواره منتشر شوند.


پایان پیام/
 

کد خبر 89713

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha