به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از البرز، « محمدحسین امید» عصر چهارشنبه (30 بهمن) طی آئین جشن فارغ التحصیل دانشجویان دانشگاه که در سالن همایش تربیت مربی و پژوهش های سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور برگزار شد گفت: شاخص های پیشنهادی برای انتخاب دانش آموزان برتر، تألیف، تحقیق، ابتکار، خلاقیت است.
رئیس دانشگاه جامع علمی و کاربردی جهاد دانشگاهی کشور افزود: ساماندهی و سازماندهی وضعیت مدرسین جهاد علمی و کاربردی در اصل و اساس برنامه های این سازمان قرار گرفت و اساتیدی که دارای مشخصه های معتبر بودند در حال حاضر مشغول فعالیت هستند.
وی با اشاره به رصد روزانه روند آموزش در سطح مراکز دانشگاهی علمی و کاربردی سطح کشور توضیح داد: یکی دیگر از فعالیت های صورت گرفته با هدف ارتقاء وضعیت آموزشی، رصد روزانه روند آموزش است.
وی با بیان اینکه استان البرز با برپایی آزمون متمرکز از جمله استان های پویا در امر آموزش است مطرح کرد: این امر در سطح کمی و کیفی آموزش اثرگذار است.
امید با تأکید بر اهمیت ورود دانشجویان دانشگاه علمی و کاربردی به عرصه کار و اشتغال تصریح کرد: هم اکنون 110 رشته دانشگاهی در 21 مرکز فعالیت دارند که مبنای آن ایجاد اشتغال و تولید است.
در ادامه رئیس دانشگاه علمی و کاربردی کشور توضیح داد: تعداد دانش آموزان کشور در دانشگاه جامع علمی و کاربردی 250 هزار نفر است که از این تعداد 14 هزار نفر سهم البرز است.
امید افزود: رشته های علمی و کاربردی مهارتی است و دانش آموختگان این دانشگاه نزدیک به 2 میلیون نفر است که وارد بازار کار شده اند.
رئیس دانشگاه علمی کاربردی جهاد دانشگاهی مطرح کرد: بازار کار مهیاء پذیرش دانش آموختگان دانشگاه علمی و کاربردی است و به صورت نسبی وضعیت دانشگاه علمی و کاربردی بهتر از دیگر دانشگاه ها است.
نظر شما