به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از ساری، حجتالاسلاموالمسلمین «حسین درودی» امروز (30 بهمن) در نشست کمیته همکاریهای حوزه علمیه و آموزش و پرورش مازندران در دفتر نماینده ولیفقیه در استان به سند تحول بنیادین آموزشوپرورش و نقش حوزه در این سند اشاره کرد و گفت: همکاری حوزه با آموزشوپرورش در بحث فرهنگی و دینی بسیار مؤثر است و در سند بنیادین آموزشوپرورش مورد تأکید قرارگرفته است.
معاون امور استانهای ستاد همکاریهای حوزه و آموزشوپرورش بابیان اینکه بیش از ۶۰۰ پژوهشگر در تهیه و تنظیم این سند فعالیت داشتند، افزود: همچنین ۴۰ راهکار مستقیم و ۹۰ راهکار بهصورت غیرمستقیم برای حضور حوزه علمیه و همکاری آن مشخصشده است.
وی از تشکیل کمیته همکاری حوزه علمیه با آموزشوپرورش در استانها به ریاست نماینده ولیفقیه هر استان خبر داد و گفت: جلسات این کمیته هر دو ماه یکبار برگزار و مصوبات کمیته در دبیرخانه ستاد همکاریهای حوزه و آموزشوپرورش جمعبندی و ویرایش میشود.
حجتالاسلام درودی از تدوین برنامه 5ساله ویژه هر استان خبر داد و افزود: این برنامهها که خروجی چهار کارگروه تربیت نیروی انسانی، منابع درسی و منابع پژوهشی است اول سال تحصیلی به استانها ابلاغ میشود.
وی ضمن تحسین فعالیتهای قرآنی استان، اظهار کرد: برخی از شبهات و نکات آموزشی از سنین نونهالی و کودکی در مهدهای قرآنی مطرح و پاسخ داده میشود.
حجتالاسلام درودی به کمکاری مدارس علوم و معارف اسلامی برای تربیت دانش آموزان جهت بهکارگیری در حوزههای علمیه اشاره کرد و گفت: علاوه بر فعالیت ۲۶۵ روحانی مستقر در این استان، ۲۰۰ مبلغ نیز بهصورت مناسبتی در ایام مختلف در سراسر دیار علویان حاضر میشوند.
وی بابیان اینکه 25روحانی با کمیته همکاریهای حوزه علمیه و آموزشوپرورش همکاری میکنند، بر لزوم برپایی دورههای تخصصی ویژه طلبهها و مبلغین اعزامی به مدارس استان تأکید کرد.
حجتالاسلام «محمود ابو ترابی» نیز در ادامه این نشست گفت: حوزه علمیه استان همکاری خوبی با آموزشوپرورش دارد و تاکنون نشستهای متعددی را برگزار کرده است.
مدیر حوزههای علمیه استان مازندران افزود: همچنین نشستهایی برای اجرای طرحهای امین و روشنا با آموزشوپرورش داشتهایم.
نظر شما