به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از شیراز، «سید یوسف موسوی»، امروز (چهارشنبه 30 بهمن) در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه زمانی که فرآورده از یک نازل خارج می شود و امکان دست کاری در میزان ارائه فرآورده وجود ندارد، گفت: سه پلمپ روی نازل وجود دارد که 2 پلمپ روی نازل و یکی دیگر هم در داخل آن قرار دارد که این پلمپ ها را نمی توان دستکاری کرد چرا که با شماره نصب شده و زمان پلمپ و فک آن مشخص است.
رئیس بازرسی شرکت پخش فرآورده های نفتی ایران منطقه فارس با یادآوری این مطلب که سه ماهه یکبار نیروهای بازرسی به همراه سازمان استاندارد به جایگاه های عرضه سوخت مراجعه می کنند و تمام نازل ها مورد بررسی قرار می گیرد و اگر نازلی از تنظیم مکانیکی خارج شده باشد، مشکل آن را رفع می کنیم به طور استاندارد اگر نازلی از تنظیم خارج شده باشد، در 20 لیتر، نهایت 10 تا 30 سی سی کمتر یا بیشتر سوخت ارائه می کند.
وی با اشاره به اینکه امکان ندارد 60 لیتر بنزین زده شود و 40 لیتر بنزین بدهد، تاکید کرد: برای تغییر اندازه گیری باید 2 تا پلمپ باز شود و اگر پلمپی بدون دلیل باز شده باشد، جرائم سنگینی در پی دارد.
موسوی با تاکید بر اینکه هر سه ماه به جایگاه ها مراجعه می کنیم و از تمامی نازل ها اندازه گیری می شود، افزود: شماره تلفن های 09627 (تلفن گویا) و 32263312 پذیرای شکایت های مردمی است.
رئیس بازرسی شرکت پخش فرآورده های نفتی ایران منطقه فارس با اشاره به اینکه از لحاظ کمی و کنترل کیفی جایگاه ها و فرآورده ها را مورد بررسی قرار می دهیم، اظهار کرد: نفت کش قبل از ورود به انبار سوخت، کنترل می شود که نفت کش و راننده باید مجوز جداگانه داشته باشند و پس از آن بار برای جایگاه به وی ارائه می شود، سپس بار کنترل و در های تانکر نفت کش پلمپ می شود.
وی با اشاره به اینکه زمان ورود و خروج به انبار ثبت می شود و نفت کش باید سر زمان مشخص به جایگاه برسد، تاکید کرد: برای جایگاه دار آموزش داده شده و اگر پلمپ دست خورده باشد و یا هرگونه اتفاق دیگری روی داشته باشد، جایگاه دار می تواند به بازرسی موارد را اعلام کند.
موسوی با اشاره به اینکه اگر راننده نفت کشی تخلف دست زدن به پلمپ داشته باشد با مجازات های مختلفی حتی اخراج از سیستم مواجه می شود، افزود: شماره پلمپ ها و میزان بار روی بارنامه عنوان می شود.
وی با اشاره به اینکه ممکن است جایگاه های تعاون روستایی که «میتر» اندازه گیری ندارند، تغییر میزان در توزیع وجود داشته باشد اما این اتفاق در جایگاه های شهر که «میتر» (اندازه گیر استاندارد پلمپ شده) دارند، روی نمی دهد، تاکید کرد: به صراحت اعلام می کنم که هیچ گونه کم فروشی فرآورده های نفتی در جایگاه ها، وجود ندارد.
رئیس بازرسی شرکت پخش فرآورده های نفتی ایران منطقه فارس با اشاره به اینکه جایگاه هایی که 2 فرآورده را ارائه می کنند، امکان آلودگی وجود داشت که جایگاه دار آن را رفع کرد، افزود: در کلان شهر شیراز بنزین یورو توزیع و بنزین یورو برای نواحی مختلف استان از ماهشهر، بوشهر، سیرجان، اصفهان و یزد تامین می شود.
وی با اشاره به اینکه بنزین سوپر در جایگاه های مختلف شیراز ارائه می شود و در شهرستان ها هم یک جایگاه برای بنزین سوپر وجود دارد، تاکید کرد: برنامه ریزی شده که به طور مثال 2 میلیون لیتر بنزین باید به استان فارس تحویل شود که از پالایشگاه ها به انبار فارس تحویل می شود سپس از آنجا برای جایگاه ها توزیع خواهد شد و اینکه می گویند یک جایگاه کیفیت بنزین بهتری دارد، صحت ندارد.
موسوی تاکید کرد: از هر 10 هزار لیتر، 45 لیتر حق تبخیر به جایگاه دار ارائه می شود.
بر اساس این گزارش در ادامه، «محمدهادی غلامی»، هم گفت: در فارس 279 جایگاه دارد و سه هزار و 510 نازل دارد و 57 جایگاه در سه ماه اخیر مورد بررسی قرار گرفته اند.
رئیس روابط عمومی و سخنگوی شرکت پخش فرآورده های نفتی ایران منطقه فارس اظهار کرد: طبق آمار تنها پنج درصد نازل ها از تنظیم خارج شده است و در استان به طور میانگین حدود پنج شکایت در هر ماه داریم که از این میزان سه مورد در خصوص شکایت از افراد متصدی جایگاه بوده است.
نظر شما