حجت الاسلام مسعود قربانی، رئیس اوقاف و امور خیریه شهرستان ساری، امروز (19 آذر) به خبرنگار شبستان در مازندران گفت: امام سجاد(ع) زینت عبادت کنندگان، عرفان و سجده بود.
وی افزود: آن حضرت، مجاهد بزرگ فىسبیل الله و در عین حال کانون علم، اندیشه و معرفت نیز بود.
حجت الاسلام قربانی، تواضع ویژه امام سجاد(ع) را زبانزد خاص و عام دانست و خاطرنشان کرد: آن حضرت در عین آنکه شکوه و جلال و ابهت خاصى داشت، داراى حلم، بردبارى، سعه صدر ویژه، کانون همه کمالات انسانى و ارزشهاى والاى معنوى است.
این مسئول افزود: تمامی اقدامات دینی و فرهنگی امام سجاد (ع) هم اکنون نیز تازگی خاصی دارد که نیازمند توجه آن در زمینه های فرهنگی این زمان است.
رئیس اوقاف و امور خیریه شهرستان ساری با اشاره به اینکه بایستی اقدامات امام سجاد(ع) در عصر حاضر را به نحو احسن به آن اهتمام ورزیم، گفت: آموزش و پرورش می تواند در این راستا فعالیت های موفق و سازنده ای را نهادینه کند تا فرزندان امروزی جامعه از آن برخوردار شوند و این مورد حیاتی نسل به نسل به جهانیان اسلام منتقل شود.
حجت الاسلام قربانی تصریح کرد: گسترش معانی و اعمال خداپسندانه در صحیفه سجادیه به وضوح دیده می شود که باید از آن موارد در گسترش فرهنگ و گشایش افکار عمومی جوامع مسلمان از آن استفاده شود زیرا که عرفان های کاذب در حال پیشرفت بوده و تنها راه حل آن ارجاع دادن افکار عمومی به سمت صحیفه سجادیه است.
وی، عبادت امام سجاد(ع) را پرستش آگاهانه و بسیار عمیق دانست و گفت: آن بزرگوار با لذت و شیفتگى مخصوص، آمیخته با عرفان کامل، خدا را عبادت مىکرد.
رئیس اوقاف و امور خیریه شهرستان ساری اذعان کرد: امام سجاد(ع) جهت گسترش دین از دعا و احیای اقدامات شکوهمند پدر بزرگوارش امام حسین (ع) استفاده می کردند و همچنین سعی داشتند تا از تحریف قیام امام حسین(ع) و عاشورا جلوگیری نمایند.
وی تاکید کرد: باید در عزاداری ها و اعیاد از اموری که شان و شخصیت امامان را خدشه دار می کند پرهیز کنیم زیرا که سنت امام سجاد(ع) نشان دهنده راه حل و حقیقتی است که باید سرلوحه زندگی خویش کنیم.
حجت الاسلام قربانی خاطرنشان کرد: تواضع یکی از شیوه هاى زندگى امام سجاد(ع) بود و نه تنها از همنشینى با تهیدستان و مستضعفان عار نداشت، بلکه مشتاقانه درکنار آنها مىنشست و همچون دوست صمیمى با آنها هم صحبت بود.
پایان پیام/
نظر شما