«روح الله رازینی» در گفت وگو با خبرنگار گروه مسجد و کانون های مساجد خبرگزاری شبستان، با بیان اینکه رویداد ملی فهما با توجه به گستردگی مساجد در کشور، سبب شکل گیری حرکتی جدی در عرصه فعالیت های مسجدی شد، گفت: از سوی دیگر با توجه به اینکه شبکه سازی خوبی در رویداد ملی فهما صورت گرفته است در نتیجه ظرفیت مناسبی در راستای تحقق اهداف فرهنگی فراهم شده است.
داور بخش خلاقیت و نوآوری رویداد ملی فهما ادامه داد: اینکه کانون ها از طریق این شبکه سازی و فضای مجازی در قالب یک شبکه واحد با یکدیگر مرتبط هستند مساله حایز اهمیتی است و تاثیر به سزایی دارد اما باید رویکرد تعاملی بیشتری میان کانون ها ایجاد شده و زمینه های اشتراک تقویت شود. در واقع استفاده از ظرفیت های بین کانونی تاثیر به سزایی دارد.
عضو هیات علمی دانشگاه امام صادق(ع) ادامه داد: در مجموع به نظر می رسد گام های خوبی برداشته شده اما کانون ها باید در حوزه تدوین طرح ها توانمندتر شده و ایده های خود را در قالب های منسجم تری ارایه کنند با این وجود اولین گام رویداد ملی فهما موفق عمل کرده است. از نظر من اگر برای کانون های دوره های آموزشی طرح نویسی نوشته و دستورالعمل هایی تهیه شود در نتیجه امکان ارایه طرح ها در قالب های گویاتر فراهم خواهد شد.
نظر شما