«علی آقابابا» در گفت وگو با خبرنگار گروه مسجد و کانون های مساجد خبرگزاری شبستان، با اشاره به سه فرآیند برنامه ریزی برای مردم، برنامه ریزی با مشارکت مردم و برنامه ریزی توسط مردم گفت: اگر این تقسیم بندی را مورد توجه قرار دهیم، رویداد ملی فهما اکنون در مرحله سوم قرار گرفته چراکه مردم طرح های خود را ارایه می کنند و از این طریق با مسجد مرتبط شدند.
داور بخش خلاقیت و نوآوری رویداد ملی فهما افزود: مسجد همواره یکی از فضاهای و محورهای اصلی کشور ما بوده است، خانواده ها به مسجد اعتماد داشته و دارند اما با ظهور مشاغل جدید و فضای مجازی کارکرد مسجد به نسبت گذشته ضعیف شده است اما طرح هایی نظیر فهما می تواند کارکرد مسجد را مجددا باز گرداند و با کیفیت بخشی به فعالیت های مسجدی موجب جذب جوانان شود.
وی گفت: رویداد ملی فهما، اتفاق مبارکی است و می تواند سبب ساز ایجاد رشته ناگسستنی از جوانان مسجدی و ایده های خلاقانه آنها باشد، اما این مهم نیازمند برنامه ریزی مضاعف و فعالیت مستمر است.
گفتنی است، نخستین رویداد ملی «فهما» با محور تعیین و معرفی پایتخت فرهنگ و هنر مساجد ایران به همت ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد کشور و با مشارکت بیش از 24 هزار کانون مسجد برگزار شده و همزمان با سالروز ولادت مولای متقیان امام علی(ع) در روز 18 اسفند ماه، برترین های خود را می شناسد.
نظر شما