به گزارش خبرگزاری شبستان از بوشهر، سید محمد هاشمیفرد، مدیرکل دفتر آموزش و پژوهش استانداری بوشهر، صبح امروز (19 آذر)، در نشست با خبرنگاران گفت: همچنین در سال گذشته پژوهش 35 پایاننامه دانشجویی با موضوعات مرتبط با استان بوشهر که بتواند در روند توسعه استان تاثیرگذار باشد، مورد حمایت قرار گرفته است.
وی با بیان این که تاکنون 20 دستگاه اجرایی برنامه ها و اقدامات پژوهشی خود را به کمیسیون راهبری پژوهشی ارائه کرده اند، افزود: امیدواریم مدیران دستگاه های اجرایی توجه جدی تری به مقوله پژوهش داشته باشند.
مدیرکل دفتر آموزش و پژوهش استانداری برپایی نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی استان، معرفی پژوهشگران برتر در رده های مختلف استادان، مدیران، کارکنان، فرهنگیان و پژوهشگران آزاد را از جمله برنامه های هفته پژوهش در استان عنوان کرد.
وی تصریح کرد: دانشگاه خلیجفارس نیز 30 طرح پژوهشی با ساختار علمی و با سطح درجه یک انجام داده است.
هاشمیفرد گفت: دستگاههای اجرایی، مراکز آموزشی، آموزش عالی و تحقیقاتی و همه مراکزی که به نوعی به پژوهش مرتبط میشوند از عملکرد جزیرهای و موردی خودداری کنند.
وی اضافه کرد: این امر علاوه بر هدر دادن هزینهها موجب میشود نتوانیم به اهداف پیشبینی شده در این حوزه دست یابیم و عملکرد موفقی داشته باشیم.
هاشمیفرد ادامه داد: تجربه نشان داده است هرگاه در این حوزه جزیرهای عمل و ارزیابی کردهایم نتوانستهایم موفق باشیم.
مدیرکل آموزش و پژوهش استانداری بوشهر گفت: کار ما مدیریت امور پژوهشی استان است و امور اجرایی مربوط به دستگاههای اجرایی و موسسات آموزشی، تحقیقاتی و اجرایی است.
وی بیان کرد: همه دستگاههای اجرایی برای خود برنامه علمی و پژوهشی سالانه تدوین میکنند که کمیسیون پژوهش و کارگروه پژوهش، فناوری و تحول اداری استان بوشهر نقش اصلی را در این زمینه ایفا میکند.
هاشمی فرد اظهار داشت: از دستگاههای اجرایی خواسته شده عملکرد سال پژوهشی خود را برای ارائه در نمایشگاه هفته پژوهش هرچه سریعتر به کارگروه پژوهش، فناوری و تحول اداری استان بوشهر ارسال کنند.
پایان پیام/
نظر شما