کمبود ۱۵۵ نیروی پرستاری در خراسان جنوبی/ جذب کمک پرستار محقق نشد

فرج زاده با تاکید بر اینکه با بیان اینکه با کمبود ۱۵۵ پرستار در بیمارستان های استان مواجه هستیم، گفت: نارضایتی بیماران از خدمات پرستاری مربوط به پرستار نیست بلکه بخاطر وظایف کمک پرستاران است که در سیستم ما جای آنان خالی است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بیرجند، «زهرا فرج زاده» امروز (26 بهمن) در مراسم تجلیل از پرستاران نمونه استان با تبریک میلادت حضرت زهرا (س) اظهار کرد: پرستاران مادران مهربان و موفقی هستند و اولین پرستار نیز مادر است که پرستاری از فرزندش را انجام می دهد.

 

مدیر پرستاری دانشگاه علوم پزشکی بیرجند با بیان اینکه پرستاران باید بر روی سلامت جامعه تاکید کنیم، افزود: پرستاران نباید منتظر مراجعه بیماران باشند بلکه باید پیشگیری را در دستور کار قرار دهیم.

 

فرج زاده با اشاره به اینکه در حال حاضر یک هزار و 155 تخت فعال و 447 تخت ستاره دار در استان وجود دارد، گفت: هم اکنون  یک هزار و 197 پرستار و 141 نفر پرستار اتاق عمل و 118پرستار هوشبری در بیمارستان های استان به بیماران خدمت ارایه می دهند.

 

وی با بیان اینکه با کمبود 155 پرستار در بیمارستان های استان مواجه هستیم، ادامه داد: همچنین مرکز شیمی درمانی ایرانمهر و مرکز بیماران خاص استان نیز کمبود نیروی پرستار دارند.

 

مدیر پرستاری دانشگاه علوم پزشکی بیرجند بیان کرد: با توجه به اینکه جذب کمک پرستار در بیمارستان‌های استان نداشته ایم اکنون وظایف آنان برعهده پرستاران است بنابراین نارضایتی بیماران از خدمات پرستاری مربوط به پرستار نیست بلکه بخاطر وظایف کمک پرستاران است که در سیستم ما جای آنان خالی است.

 

فرج زاده درخواست کرد حداقل نیروی کمک پرستار برای خراسان جنوبی جذب شود تا پرستاران مراقبت بهتری از بیماران داشته باشند.

 

وی با تاکید بر اینکه در بخش های ویژه به دلیل کمبود پرستار با مشکلات زیادی مواجه هستیم، افزود: بیماران بستری در بخش های ویژه بیمارستان خاص هستند و هر لحظه ممکن است نیاز به اقدامات  اورژانسی داشته باشد و مراقبت از 5 بیمار برای یک پرستار در این بخش ها طاقت فرسا است

 

مدیر پرستاری دانشگاه علوم پزشکی بیرجند گفت: سال گذشته قول جذب 55 کمک پرستار به  استان داده شد اما متاسفانه محقق نشد اما امیدواریم راهکارهای اندیشیده شود تا با جذب اولین گروه کمک پرستار از حجم کار پرستاران کم شود و رضایتمندی بیماران نیز از ارائه خدمات پرستاری افزایش یابد.

 

فرج زاده افزود: شرح وظایف کمک پرستاران اینگونه است که می بایست فعالیت هایی در قالب مراقبت های اولیه از بیمار انجام دهند و در ارائه وظایف پرستاران به آنان کمک کنند.

 

وی خاطر نشان کرد: استان خراسان جنوبی در برخی شاخص های ملی کیفیت مراقبت های پرستاری از میانگین  کشوری بیشتر است.

 

مدیر پرستاری دانشگاه علوم پزشکی بیرجند با تاکید بر اینکه آموزش جزء لاینفک پرستاران است و تاریخ انقضاء آموزش ها نهایت شش ماهه است، افزود: میانگین پرستاران آموزش دیده در کشور 59 درصد اما در خراسان جنوبی 78 درصد است.

کد خبر 894159

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha