به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری شبستان، حجت الاسلام « عباس محمد حسنی» در اختتامیه ششمین جشنواره سراسری سرود ارتش با عنوان نغمه های بهشتی گفت: بسیاری از حقایق مهم را باید به شکل مکرر تکرار کرد تا دوباره مورد توجه قرار گیرند که هنر نیز از همین دسته محسوب می شود.
رییس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش با بیان اینکه هنر حقیقی همیشه زنده است و مرگ در آن راه ندارد، خاطرنشان کرد: هر کس به هنر بپیوندد، جاودانه می ماند زیرا هنر ماندگار و جاودان است؛ پس بنابراین کسانی که با هنر پیوند می خورند، همیشه جاودانه و ماندگار می مانند، مانند کتابی که هنرمندانه نوشته می شود و ماندگار می ماند.
حجت الاسلام محمد حسنی با بیان اینکه زندگی بدون هنر شبیه ترین به مرگ است، خاطرنشان کرد: بدون هنر انسان نمی تواند زندگی کند، همه ما به نوعی هنرمند هستیم فقط مراتب هنرمان از یکدیگر متفاوت است؛ هر که هنرمندتر، اثرگذارتر و مقبول تر است. سعه صدر وجودی هر کس به اندازه هنر اوست.
رییس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش با بیان اینکه زمانی سرود در حالت احتضار بود اما در اتاق احیا برده شد تا زنده شود، تصریح کرد: یکی از زنده ترین گردهمایی سراسری در ارتش گردهمایی سرود ارتش است در این زمینه انتظار می رود که نگذاریم اتفاق بدی برای سرود در ارتش بیفتد. در گذشته سرود، تئاتر و انجمن های ادبی رونق خوبی داشتند اما پس از مدتی سینما و سالن ها تعطیل و گروه های سرود به تاریخ پیوستند. ما ایستادیم تا هنر تعطیل شد و این بی هنری است که ما بایستیم تا هنر تعطیل شود.
حجت الاسلام محمد حسنی با تاکید بر موضوع هنر در ارتش و نیاز به این امر اظهار کرد: معتقدم به همان اندازه که ما به هواپیما، ناو، نیروی دریایی، توپ و تانک نیاز داریم به همان اندازه و بیشتر از آن به هنر حماسه آفرینی در ارتش نیازمندیم، هنری که روح رزم آفرینی را که در کسانی که می خواهند از این ادوات استفاده کند، زنده کند و در آنها توسعه دهد. باید کسی که از این ادوات استفاده می کند، روحیه و نشاط لازم و خطرپذیری استفاده از این ادوات را داشته باشد. تمامی این مشخصات در سایه بروز روحیه رزمی و حماسی موفق می شود و این کار را تنها کسانی انجام می دهند که بتواند از هنر در قالب سرود، قلم و شعر و تئاتر و هنرهای هفت گانه استفاده کنند.
وی گفت: ما نیازمان به هنر در ارتش مساوی با نیاز به تجهیزات رزمی است. اگر بایستیم هنر هم می ایستد، ما باید به دنبال هنر بدویم و آن را به سوی خود جذب کنیم تا هنر به اتاق احیا برده نشود.
وی با بیان اینکه اصل هنر را باید در ارتش جدی بگیریم و احساس نیاز به هنر جدی است، خاطرنشان کرد: باید به هنر به دیده نیاز حقیقی نگاه کنیم و به این نگاه استمرار ببخشیم. هنرمندان باید به لحاظ روحی مورد توجه قرار بگیرند و اگر این توجه به آنها صورت نگیرد به زودی از ما فاصله می گیرند. هنر هنرمند باید فاخر باشد تا بتواند همگان را جذب کند. در ارتش مبنای جدی داریم که به هنر بپردازیم اما باید نوآوری در محتوا و ارایه صورت گیرد تا اثری ماندگار به وجود آید./
نظر شما