شرایط نمایندگی مجلس، بسیار حداقلی است

بهادری به این موضوع که شرایط نمایندگی مجلس، بسیار حداقلی است، اشاره کرد و گفت: این شرایط حتی از استخدام کارمند ساده در دستگاه اجرایی، بسیار ساده‌تر است.

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری شبستان، محمد بهادری جهرمی شب گذشته (چهارشنبه 16 بهمن) در برنامه گفتگوی ویژه خبری شبکه دو سیما که با موضوع نقش مجلس کارآمد در حل مشکلات کشور روی آنتن رفت به جایگاه مجلس شورای اسلامی در تصمیم گیری ها و قانونگذاری اشاره کرد و با تصریح این نکته که قانون، موتور محرک نظام سیاسی و حقوقی کشور است، گفت: عمده قوانین مجلس، تأسیسی نیست بلکه اصلاحی است و دلیل آن هم این است که کیفیت کار نمایندگان مجلس، مطلوب نبوده است.

 

عضو هیأت علمی دانشگاه تربیت مدرس با اشاره به اینکه حل مشکلات نیازمند شناسایی درست آنها و ارائه راهکارهای مشخص برای حل آنها است به این موضوع تاکید داشت که لازمه این کار تصمیم قاطع نهاد قانون گذاری و قرار دادن ضمانت اجرای مناسب آن است.

 

وی درباره ویژگی های یک نماینده اینگونه توضیح داد که نمایندگان مجلس شورای اسلامی باید ویژگی‌ها و توانمندی‌هایی داشته باشند تا بتوانند تصمیم سازی و قانون گذاری مناسب و مطلوبی را برای کشور داشته باشند.

 

بهادری در ادامه به این موضوع که شرایط نمایندگی مجلس، بسیار حداقلی است، اشاره کرد و گفت: این شرایط حتی از استخدام کارمند ساده در دستگاه اجرایی، بسیار ساده‌تر است.

 

وی در توضیح بیشتر در این زمینه گفت: در بند‌های متعدد سیاست‌های کلی انتخابات تأکید شده است که ساز و کار‌هایی برای ارتقای شایسته گزینی نمایندگان توسط مردم داشته باشیم و اگر مردم در انتخابات خود دقت کنند قاعدتاً این نواقص قانون گذاری، حداقلی می‌شود.

 

عضو هیئت علمی دانشگاه تربیت مدرس درباره انتخابات و اینکه این موضوع تکلیف سنگینی بر دوش مردم است، اشاره داشت و با بیان اینکه مردم کسی را انتخاب کنند که دلبسته و دلسوز نظام سیاسی کشور باشد، گفت: مجلس از لحاظ ابزار‌های نظارتی، نظام حقوقی و سیاسی چیزی کم ندارد و در قانون اساسی ابزار‌های نظارتی در حد ایده آل به مجلس داده شده است.

 

وی با تاکید بر اینکه مجلس از نظر سیاسی بر قوه مجریه و قوه قضائیه اولویت نظارتی دارد در توضیح این موضوع گفت: این به آن معناست که قانون گذاری به صورت کامل بر عهده مجلس است و همچنین تأسیس دولت با صلاحدید مجلس است. بعد از اعتماد به وزرا توسط مجلس و تشکیل کابینه، باز هم استمرار فعالیت دولت در گروی رضایت مجلس است.

 

بهادری جهرمی درباره شعار‌های انتخاباتی نمایندگان نیز در ادامه این برنامه خبری نکاتی را بازگو کرد و با انتقاد نسبت به اینکه شعارها از بعد ملی به بعد محلی رفته است، تصریح کرد: نمایندگان با دور شدن از بعد ملی که در قانون اساسی برای آن‌ها پیش بینی شده است به صورت ناخودآگاه به سمت محلی شدن شعار‌های انتخاباتی پیش رفتند و این نیازمند انتخاب صحیح ما است. اگر در شعار‌های نمایندگان، کسی به صورت ملی فکر می‌کند، وعده تشخیص مشکلات کشور را می‌دهد و راهکار‌های ملی پیشنهاد می‌کند لذا انتخاب این فرد به نفع ما خواهد بود./

کد خبر 890556

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha