فرهنگ شهادت از آموزه‌های اصیل اسلامی است

سالاری فرهنگ شهادت را از آموزه‌های اصیل اسلامی و از سلاح‌های منحصر به فرد مسلمانان عنوان کردوگفت: دشمن برای آن هیچ پدافندی نداشته و نخواهد داشت.

«آمنه سالاری»درگفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در سمنان، با تاکید برترویج فرهنگ ایثار و شهادت در سطح جامعه گفت: باید ترویج فرهنگ ایثار و شهادت سرلوحه کار همه ی ما باشد.

 

مدیر کانون فرهنگی هنری فرهنگ نردین میامی، با بیان اینکه ترویج و گسترش هر چه بیش از پیش این فرهنگ غنی باعث پیشرفت و سربلندی جامعه اسلامی خواهد شد گفت: مسجد جهت ترویج و گسترش این فرهنگ، همیشه نقش محوری داشته است.

 

وی با تاکید بر اینکه با برنامه‌ریزی دقیق و استفاده از همه امکانات سخت‌افزاری و نرم‌افزاری مسجد، می‌توان این نقش را پررنگ‌تر از گذشته کردادامه داد: ترویج فرهنگ ایثار و ازخودگذشتگی در جامعه باعث می‌شود که همه باهم و برای هم کار کنند و فقط به دنبال منافع شخصی خود نباشند.

 

سالاری تلاش شبانه‌روزی برای اسلام و جامعه اسلامی را از نتایج حتمی ترویج فرهنگ شهادت به معنای واقعی آن  دانست وافزود: در طول دوران دفاع مقدس، مساجد منشاء فعالیت‌های مردمی بسیاری بوده‌اند، از تشویق و ترغیب مردم برای حضور در جبهه‌ها تا برگزاری مراسم بزرگداشت شهدا و بازگو کردن ابعاد شخصیتی شهیدان و ایثارگران و انجام کارهای عام‌المنفعه، همه از نقش مساجد در گسترش آرمان‌های اسلامی و انقلابی و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت حکایت دارند.

 

مدیر کانون فرهنگی هنری فرهنگ نردین میامی با بیان اینکه مساجد در تربیت و پرورش شهدا و ایثارگران، تقویت باور قلبی آنان و آمادگی این افراد برای جهاد، ایثار و شهادت در راه خدا، مانوس بودن با دین، قرآن و اهل‌بیت رسول اکرم (ص) تاثیرگذار بوده‌اند اضافه کرد: اغراق نیست اگر خاستگاه پرورش‌یافتگان عرصه جهاد، ایثار و شهادت را مساجد بدانیم و در راستای تبیین این موضوع و معرفی این بستر ارزشی و معنوی و تاثیر آن در رشد و بالندگی فرهنگ دینی و اعتقادی و پاسداری از ارزش‌ها تلاش کنیم.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

وی با تاکید بر اینکه فرهنگ ایثار و شهادت باید در جامعه ما هرچه بیشتر فراگیر شود ادامه داد: ترويج فرهنگ ایثار و شهادت رمز بقا و ثبات نظام اسلامي است.

 

سالاری از برگزاری ختم انعام در پایان هر هفته بنام یک شهید از شهدای روستا توسط کانون فرهنگی هنری فرهنگ نردین میامی خبرداد.

 

سوره انعام شصت و نهمين سوره‌ای است كه بر پيامبر اكرم(ص) در مكه نازل شد و هفتاد هزار فرشته آن را بدرقه كردند.

 

سوره انعام از سوره‌هايی است كه هدف اساسی آن دعوت به اصول سه گانه توحيد، نبوت و معاد است.

 

تدبر و انديشه در آيات اين سوره موجب می‌شود فرد با استدلالات زنده و روشن آشنا شود و همين ويژگی‌ها باعث شده كه مردم در مشكلاتشان به اين سوره توسل جويند.

 

کد خبر 890012

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha