علی مرادمند، معاون عملیات سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری اصفهان با اعلام این مطلب به خبرنگار شبستان گفت: موارد غیر ایمن تکایا و حسینیه ها و موقعیت های عزاداری توسط فرمانده هر منطقه شناسایی و به رییس هیئت تذکر داده شده است.
وی با اشاره به استقرار خودروهای آتش نشانی در موقعیت های خاص و تجمع بالای 2 هزار تصریح کرد: در حال حاضر بر اساس لیست سازمان آتش نشانی مساجد، حسینیه ها و هئیت های مذهبی به کپسول آتش نشانی تجهیز شده اند.
معاون عملیات سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری اصفهان با تاکید بر ایمنی داربست های فلزی افزود: با وجود بادهای موسمی و پاییزی و بارش باران، تکایا باید از سازه های مقاوم استفاده کنند و با مهاربندها نسبت به مقاوم کردن داربست ها اقدام شود تا تکایا با هر بادی متزلزل و واژگون نشود . همچنین برای تکایا باید درب ورودی و خروجی مناسب در نظر گرفته شود تا در صورت بروز حوادث ماموران آتش نشانی سریعتر اقدام نمایند.
وی اضافه کرد: علاوه بر موارد فوق، ضرورت دارد تکایا از سیم کشی مناسب استفاده کرده و از پیچاندن سیم برق در دور داربست ها خودداری کنند و ارتفاع داربست فلزی باید 5/4 متر از زمین فاصله داشته باشد.
مرادمند، با اشاره به افزایش خطر برق گرفتگی در ایام عزاداری ماه محرم اظهار داشت: عزاداران به منظورکاهش این خطر باید از استفاده از سیم کشیهای غیراصولی بخصوص توسط افرادغیرمجرب، رهاکردن سیمهای برق و رابطها برروی زمین و لای درها و ریختن آب روی لوازم الکتریکی و پریزهای برق خودداری کنند.
وی با تاکید بر این که برای جلوگیری از آتش سوزی و سوختگیهای ناشی از آن باید از مجاورت پرده، مواد نفتی و سایر مواد قابل اشتعال با بخاری، اجاق و وسایل گرمازا، آویزان کردن دستگیره پارچه ای، پرده و امثال آن بالای اجاق گاز و استفاده از وسایل گرمازای غیراستاندارد خودداری شود، اعلام کرد:عزاداران باید با استفاده از روشهای غیراصولی در نصب و راه اندازی وسایل گرمازا و اجاقهای گاز همچون شیلنگهای بلند جهت انتقال گاز، عدم استفاده از بست محکم، رها کردن شیلنگ گاز روی زمین و غیره و قرار دادن لوله های گاز بر زیر فرش و موکت به منظور جلوگیری از بروز هرگونه آتش سوزی خودداری کنند.
معاون عملیات سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری اصفهان بیان داشت: در صورتی که بخاری استفاده می شود باید از دیواره های تکایا 2 متر فاصله داشته باشد.
مرادمند با بیان این که محل های طبخ غذا نیز باید نکات ایمنی را رعایت کنند، خاطرنشان کرد: محل طبخ غذا و چایی باید در مسیر رفت و آمد مردم نباشد چرا در سال های گذشته ریزش آب جوش و ظرف غذا باعث بروز حادثه و سوختگی شده بود.
پایان پیام/
نظر شما