به گزارش خبرگزاری شبستان: حجتالاسلام «علی رمضانی» در نشست خبری با اصحاب رسانه که پیش از ظهر امروز ۱۴ بهمنماه برگزار شد، اظهار کرد: اساسنامه شورای سیاستگذاری مساجد کشور تصویب شده و متشکل از ۳ وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، ورزش و جوانان و آموزشوپرورش است.
مدیر ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد استان قزوین، افزود: در حال حاضر این شورای سیاستگذاری فعالیت خود را در سطح کشور آغاز کرده و در استانها نماینده ولیفقیه در استان رئیس، استاندار نایبرئیس و مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی دبیر شورا محسوب میشود.
حجتالاسلام رمضانی با بیان اینکه طرح ملی «فهما» بهمنظور حمایت هدفمند از کانونهای فرهنگی هنری مساجد در حال فعالیت است، گفت: در طرح ملی فهما که مخفف «فرهنگ هنر مساجد ایران» است با توجه به معدلی که از سامانه «زیستبوم بچههای مسجد» رصد میشود استانی که بیشترین معدل را به دست بیاورد پایتخت فرهنگی هنری مساجد کشور معرفی خواهد شد.
این مسئول یادآور شد: تلاش میشود در این طرح فرصتهای طلایی شکار شود و اقتدار پایگاهها و کانونهای مساجد را به رخ بکشیم زیرا زیستبوم فهما میتواند صدای بچههای مسجد را به گوش همه مجموعهها برساند.
وی با اشاره به راهاندازی سایت «زیستبوم مجازی بچههای مسجد» عنوان کرد: بهمنظور ایجاد فرصت بروز استعداد و خلاق برای رقابت سالم و تعامل ستاد هماهنگی کانونهای فرهنگی هنری مساجد کشور سامانهای تحت عنوان زیستبوم مجازی بچههای مسجد با هدف کشف، پرورش و بهکارگیری خلاقیتهای فرهنگی هنری بچههای مسجد با امکان رصد، پایش و ارزیابی اطلاعات راهاندازی کرده است.
مدیر ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد استان قزوین افزود: اشتراکگذاری تجارب فعالان مساجد، ایجاد منبعی عظیم برای تولید دانشهای بومی، ارتقای توان شناسایی نیازها و حل مسائل و مشکلات فرهنگی اجتماعی، کمک به سیاستگذاران و مدیران فرهنگی کشور برای تصمیمگیری صحیح و دقیق از دیگر اهداف این زیستبوم است.
این مسئول یادآور شد: این زیستبوم تنها نهاد رسمی ارائه اطلاعات کامل کانونهای مساجد در کشور خواهد بود و علاقهمندان میتوانند بانک اطلاعاتی کاملی را در این زیستبوم بهصورت مجزا دریافت کنند.
حجتالاسلام رمضانی در پایان با اعلام اینکه ۳۶۵ کانون مساجد استان قزوین تاکنون در این سامانه ثبتنام کردهاند، بیان کرد: بودجههای کانونها از این پس برحسب امتیازاتی که در این سامانه به دست میآوردند تخصیص خواهد یافت که از جمله شاخصهای ارزیابی مساجد در این زیستبوم میتوان به ارتقاء فعالیتهای قرآنی، غنیسازی اوقات فراغت، فرهنگ کتاب و کتابخوانی، فضای مجازی و خلاقیت و نوآوری اشاره کرد.
منبع: خبرگزاری ایسنا
نظر شما