به گزارش خبرگزاری شبستان از هزمزگان، ابراهیم عزیزی، استاندار هرمزگان در نشست شورای برنامه ریزی استان در بندرعباس با اشاره به اینکه 85 درصد اعتبارات به صورت ملی و تنها 15 درصد به صورت استانی توزیع می شود، اظهار داشت: در همین راستا مدیران می بایست 85 درصد توان خود را جهت گرفتن اعتبارات ملی بگذارند ولی متاسفانه در این زمینه، ضعف عمده ای وجود دارد.
وی افزود: اگر مدیران دغدغه های خود را به صورت مستمر و پیگیرانه به وزارتخانه خود برده و اراده را بر گرفتن بودجه های ملی بگذارند، می توانیم شاهد کارهای بزرگی در استان باشیم.
عزیزی تصریح کرد: ارتباط خوب، موثر، کارآمد و کاربردی مدیران با وزارتخانه ها می تواند بسیاری از مشکلات را از درگاه ملی حل کند.
وی در ادامه با اشاره به اینکه ارایه گزارش و آمار غیرصحیح از سوی ادارات شایسته مردم نیست بر ارایه آمار واقعی به مردم توسط ادارات تاکید کرد و بیان داشت: علاوه بر ارایه گزارش نادرست و اغراق آمیز، عدم پیگیری امور در سطح وزارتخانه ها و کم کاری در تعاملات فرااستانی نیز یک آسیب جدی در حوزه مدیریتی هرمزگان به شمار می رود.
عزیزی اذعان کرد: متاسفانه بررسی ها و مستندات موجود نشان می دهد، شاخص های دستگاهی نیز ایراد داشته که لازم است این مسائل در سریعترین زمان ممکن حل و فصل شود.
وی با اشاره به تخصیص بخشی از اعتبارات عمرانی، دستگاه های اجرایی را مکلف کرد قبل از رسیدن به مقاطع پایانی سال ،نسبت به جذب و هزینه کرد این اعتبارات تلاش کنند.
نماینده عالی دولت در استان تاکید کرد: فرصت سوزی در این زمینه با هیچ عذر و بهانه ای پذیرفته نیست و مدیران باید با توجه به زمان مناسبی که تا پایان سال باقی مانده، پروژه های عمرانی را پیش ببرند.
عزیزی در بخش دیگری از اظهارات خود خاطرنشان کرد: نشست های شورای برنامه ریزی باید محل استدلالات و تصمیم گیری های کارشناسی باشد.
وی در عین حال یادآور شد: در مواردی مانند بودجه های فرهنگی، مجلس پیشاپیش درباره چگونگی توزیع اعتبارات، تصمیم گیری کرده و آن را به صورت الزامات قانونی ابلاغ کرده و جای هیچ گونه انعطافی نیز باقی نگذاشته است.
استاندار هرمزگان اضافه کرد: البته از مدیران انتظار می رود ضمن رعایت قانون، از نهایت تدبیر مدیریتی خود برای رفع نیازها و پیشبرد اولویت ها استفاده کنند.
وی اظهار داشت: در کنار اجرای پروژه های عمرانی باید به مقوله فرهنگ سازی مرتبط با هر پروژه و تهیه پیوست فرهنگی آن نیز اهتمام داشت که این نکته در اموری مانند بهینه سازی مصرف آب نمود و اهمیت بیشتری دارد.
رییس شورای برنامه ریزی استان از نگاه جزیره ای ادارات نسبت به یکدیگر نیز انتقاد کرد و گفت: متاسفانه در حال حاضر دیده می شود ادارات، مانع اجرای برنامه های یکدیگر می شوند که این رویه ناشی از جایگزین شدن نگاه جزیره ای به جای فرآیندهای هم افزایی است.
وی همچنین، کمبودهای نظارتی در استان را نیز مورد اشاره قرار داد و اظهار داشت: برای راه اندازی کمیته مبارزه با مفاسد اقتصادی در ادارات تصمیم گیری شده و به زودی دستورالعمل اجرایی آن ابلاغ می گردد.
عزیزی از مدیران اجرایی خواست نسبت به حرکت سالم و دور از تخلف و رعایت انضباط و تقوای مالی اهتمام ورزیده و مجموعه های تحت مدیریت خودرا نیز با همین رویکرد راهبری کنند.
در نشست شورای برنامه ریزی استان چگونگی توزیع 220میلیارد ریال اعتبارات فرهنگی استان که تمامی موارد و جزییات آن به تصویب مجلس شورای اسلامی رسیده تشریح شد.
اختصاص 180میلیارد ریال به امور هزینه ای و حدود 40 میلیارد ریال به فعالیت های عمرانی از ویژگی های توزیع اعتبارات فرهنگی استان است.
به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل استانداری هرمزگان، بر اساس مصوبه مجلس شورای اسلامی در مرحله تخصیص 30درصدی این اعتبارات،20درصد این رقم که معادل حدود 36میلیون ریال است به حوزه علمیه اختصاص می یابد و حدود یک درصد اعتبارات عمرانی نیز برای توسعه پایگاه های بسیج از جمله ردیف های تعریف شده این بخش است.
همچنین حدود 40میلیارد ریال از این اعتبارات نیز به اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی اختصاص یافته تا در برنامه های فرهنگی مانند جشنواره ها و سایر موارد مرتبط هزینه شود.
پایان پیام/
نظر شما