ایجاد نظام یکپارچه آموزش و آزمون حفظ قرآن از سال ۹۹/ اجرای برنامه‌هایی با قابلیت رصد کمّی

قره‌شیخلو با بیان‌اینکه نگاه‌ها در اجرای طرح ملی حفظ قرآن نباید صرفا معطوف به بودجه باشد، گفت: مقرر است از سال آینده با هم‌افزایی و پرهیز از نگاه بخشی در ستاد راهبری این طرح، برنامه‌هایی تصویب و اجرا شود که قابلیت رصد کمی را نیز داشته باشد.

«مهدی قره‌شیخلو» در گفت وگو با خبرنگار گروه قرآن و معارف خبرگزاری شبستان درباره آخرین تصمیم گیری ها و برنامه های مصوب ستاد راهبری طرح ملی حفظ قرآن کریم، اظهار کرد: بنابر آخرین جلسه این ستاد که با حضور اکثریت اعضا برگزار شد، مقرر شده است جلسات ستاد در سال 99 با نظم بیشتر برگزار شود و برنامه هایی تصویب و اجرا شود که قابلیت رصد کردن کمی را داشته باشد.

 

رئیس مرکز امور قرآنی سازمان اوقاف و امور خیریه اضافه کرد: همچنین، مقرر است تا دستگاه های عضو ستاد برنامه های سال آتی خود را اعلام کنند و همچنین مرکز امور قرآنی به عنوان متولی ستاد راهبری طرح ملی حفظ قرآن با هر یک از دستگاه ها به صورت دو به دو جلسه برگزار کند تا برنامه و راه های اجرای آنها مشخص شود.

 

وی در ادامه تصریح کرد: تاکید رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه بر آن است که که همه نگاه ها در اجرای طرح ملی حفظ قرآن معطوف به بودجه نباشد و هر دستگاهی به اندازه وسع خود، کار را پیش ببرد.

 

قره‌شیخلو تاکید کرد: همچنین، مقرر است کارهای زیرساختی و اجرایی عملیاتی بر اساس سند ملی حفظ برای سال 99 طراحی و اجرا شود.

 

وی با بیان اینکه در میان دستگاه های عضو ستاد ملی حفظ قرآن کریم نیروهای مسلح کارهای خوبی انجام داده اند، گفت: در مجموع کار در حال انجام است اما باید تلاش شود تا از نظر حجم و کیفیت ارتقا بیابد و هر سال بهتر از سال قبل باشد.

 

رئیس مرکز امور قرآنی سازمان اوقاف و امور خیریه با تاکید بر لزوم انجام کارشناسی های دقیق تر در تصمیم گیری ها و برنامه ریزی ها، ابراز کرد: این مهم باعث می شود که بعد از اجرای طرح احساس نکنیم می شد به گونه ای دیگر عمل کرد یا اگر کاری دیگری انجام می دادیم، بهتر بود.

 

وی با تاکید بر لزوم هم افزایی و پرهیز از نگاه بخشی در ستاد راهبری طرح ملی حفظ قرآن کریم، بیان کرد: باید ظرفیت های قانونی در این باره تقویت شود نه اینکه کار را به صورت سنتی دنبال کنیم. باید توجه داشت اصلی ترین کار این ستاد، ایجاد نظام یکپارچه آموزش و آزمون حفظ قرآن کریم است.

 

قره‌شیخلو درباره برکات ایجاد این نظام یکپارچه، بیان کرد: این هم افزایی باعث می شود که از کارهای متفرقه و موازی پرهیز شود و برای مثال اینطور نباشد که وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، حوزه های علمیه، سازمان اوقاف و ... هر یک سیستم و برنامه مستقلی در امر حفظ داشته باشند.

 

وی با بیان اینکه ستاد راهبری طرح ملی حفظ قرآن زمانی معنا می یابد که درصدد هم افزایی باشد، گفت: اگر همکاری اعضا جدی باشد می توان برای سال آینده با پرهیز از کارهای موازی و ناهماهنگ، در مسیر هم افزایی و هماهنگی پیش برویم و از نگاه های بخشی جلوگیری کنیم.

 

رئیس مرکز امور قرآنی سازمان اوقاف و امور خیریه درباره نتایج بررسی ها برای انتخاب داوران مسابقات بین المللی قرآن کریم و نیز انتخاب نمایندگان ایران برای شرکت در رقابت های قرآنی دیگر کشورها، خاطرنشان کرد: در موضوع داوران نتایج اولیه مشخص شده و تا انتهای بهمن لیست نهایی می شود. ما همچنین از پنج شش کشور دعوتنامه برای اعزام نماینده به مسابقات قرآن آنها را داشته ایم که در حال بررسی کاندیداها هستیم و در روزهای آتی، نتایج این بررسی نیز مشخص خواهد شد.

 

 

کد خبر 887660

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha