«زهرا ابراهیمی» در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان اصفهان در خصوص شهادت سردار حاج قاسم سلیمانی و نقش زنان و همسران در ادامه این راه نورانی گفت: تاریخ را از زن و زن را از تاریخ نمی توان جدا کرد،همواره در تاریخ ایران، اسلام و جهان نقش بی بدیل زن خودنمایی می کند و در انقلاب های گوناگون ردپای مستقیم یا غیرمستقیم زنان مشهود بوده و هست.
مدیر گروه نویسندگی صریر ادامه داد: گویا زن مسلمان هویتی عظیم یافته ودر پی اثبات این هویت، بانوان شرق و غرب فارغ از بُعد مسافت، روح واحدی را تجربه می کنند، چه آنها که زن را تنها در پستوی خانه ها می خواستند و چه آنها که زن را مترسکی برای تهییج شهوات خویش قلمداد می کردند، امروز به این حجم از باور رسیده اند که زن مسلمان ابزار دست قدرت و شهوت نخواهد بود.
وی با تاکید بر اینکه برای زن در نگاه اسلام جایگاهی عظیم تعریف شده است که با هیچ قدرت و زوری قابل معاوضه نیست تصریح کرد: سالهاست که تبلیغات فرهنگ غرب با نفوذ در جوامع اسلامی قصد دارد از زن تنها موجودی مادی بسازد و شانیت او را از طریق ظاهری فریبنده درحد یک کالا تنزل دهد، اما زن مسلمان با تثبیت گامهای خویش در مسیر انقلاب جهانی خود را به دنیا معرفی می کند.
مدیر گروه نویسندگی صریر اظهار داشت: یکی از اموری که در این بیداری موثر بوده و هست تزریق خون شهدا به کالبد جامعه است و گویا جسم جامعه همواره در معرض آسیب ها و خطرات است و این خون شهید است که جامعه را به خود می آورد و ازخواب غفلت بیدار می کند.
این پژوهشگر حوزوی ابراز داشت: خون شهید سردار قاسم سلیمانی و سایر شهدای مقاومت نیز چنین تاثیری شگرف در جهان اسلام دارد و آنچه را که امروز درجهان اسلام، مقاومت می نامیم مدیون خون هایی است که در این مسیر به ناحق بر زمین ریخته می شود.
وی با بیان اینکه خون شهید در بیداری زنان و بیداری زنان در بیداری جهان اسلام اثرگذار است خاطر نشان کرد: آزادی طلبی، دموکراسی، برابری زن و مرد و حقوق بشر تنها عناوینی است که غرب به عنوان پوششی برای اهداف باطل خویش به یدک می کشد این در حالیست که شهدای مقاومت با خون خویش فریاد دموکراسی را سر دادند و زیر بار ظلم نرفتند.
این کارشناس مذهبی یادآور شد: آنها به بیداری زن مسلمان نیز کمک کردند و جایگاه او را در عرصه ی مقاومت تثبیت نمودند، گویا شهدای مقاومت با شهادت خویش، خط بطلانی بر نگاه اهانت آمیز غرب به زن مسلمان می کشند و اینگونه با خون خویش دفاع از ناموس را به تصویر می کشند.
وی متذکر شد: نقش زنان در حرکت های اجتماعی و انقلابها همواره پررنگ بوده است و خون شهدا از پتناسیل بالایی برای تاثیرگذاری این نقش برخوردار است، درواقع خون شهید روح حیات به زندگی می بخشد و زنان با کسب روح حیات از جانب شهدا، به تربیت نسلی مقاوم مبادرت می ورزند و بدین ترتیب راه مقاومت ادامه می یابد.
ابراهیمی با اشاره به اینکه بیداری اسلامی همان اتفاق عظیمی است که می تواند مسیر دنیا را عوض کند و این اتفاق به برکت خون سردار سلیمانی ها و شهدای راه مقاومت هر روز پررنگ تر از روز قبل مشهود خواهد بود افزود: شرط پیروزی در هر امری تداوم است و آنچه به تداوم قوت می بخشد حرکت است وتشجییع زنان مسلمان در حرکت مردان، اثری مستقیم دارد.
وی گفت: از دیگر اموری که می تواند موتور محرک انسان باشد نیروی انگیزه است، انگیزه ها انسان را دغدغه مند می کند و خون شهدای مقاومت در ایجاد این انگیزه نقش بسزایی دارد.
مدیر گروه نویسندگی صریر اظهار داشت: دراندیشه ی دینی زنان دوشادوش مردان در تعیین سرنوشت خویش دخیل هستند و اینگونه اندیشه ی عمیق دینی جايگاه واقعي زنان را به آنان باز می گرداند، زن مسلمان در تمام جهان با قلم و قدم خویش معرف هویت انسانی خویش خواهد بود، گاهی درجایگاه مادر به تربیت نسلی انقلابی می پردازد و دیگر بار با تقدیم فرزندانش به انقلاب اینگونه دِین خود را ادا می کند، گاه نیز در کِسوت همسری به انجام وظیفه می پردازد و گاهی نیز با حضورش در میادین علمی و اجتماعی و سیاسی از حیثیت دینی اش دفاع می نماید، بي آنكه كوچكترين گردي از آلودگي بر دامن سپيد عفت و تقواي او بنشيند.
نظر شما