به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اهواز، «علی بلاسم» امروز (یکشنبه 6 بهمن) در جلسه کارگروه توسعه آموزش عمومی قرآن کریم، بر توجه به روخوانی قرآن تاکید کرد و گفت: امروزه درصد بالایی از مردم در روخوانی ساده قرآن با مشکل مواجه هستند که این زیبنده جامعه ای شیعه نیست.
رئیس اداره قرآن، عترت و نماز آموزش و پرورش خوزستان از فعالیت 64 مرکز دارالقرآن در آموزش و پرورش خوزستان خبر داد و اضافه کرد: با تشویق دانش آموزان و سایر مردم جهت شرکت در دوره های آموزش قرآن و روخوانی این مؤسسات می توان به اهداف خود در زمینه روخوانی دست پیدا کنیم.
وی بر تدوین برنامه های کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت در آموزش و پرورش جهت آموزش قرآن کریم تاکید کرد و اذعان داشت: هر نهادی باید به سهم خود در راستای فراگیری آموزش قرآن سهم خود را ادا کند و همچنین انجمن اولیا و مربیان نیزبه این عرصه وارد شود.
«علی حسن فردبابلی» نیز با بیان اینکه خوزستان دارای استعدادهای قرآنی بسیاری است تصریح کرد: نباید به کسب رتبه مغرور شویم و صرفاً به دنبال نخبه پروری و جداسازی دانش آموزان از یکدیگر باشیم.
معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش خوزستان با بیان اینکه زبان آموزش زبان گفتار نیست بلکه زبان رفتار است و همه معضلات نیز به دلیل آن است که رفتار و گفتار ما با هم همخوانی ندارد عنوان کرد: آموزش قرآن را نباید محدود به یک قشر خاص کرد بلکه باید هدف جذب حداکثری باشد.
همچنین «حسین لازم سعیدی» با بیان اینکه باید دغدغه این را داشته باشیم که قرآن را در جامعه فراگیر کنیم یاد آور شد: باید به نخبگان قرآنی توجه بیشتری داشته باشیم تا انگیزه ادامه این مسیر برای آنها به ویژه در حوزه دانش آموزی افزایش یابد.
مسئول کارگروه قرآن و عترت اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان به ازدیاد مسابقات قرآن در نهادها و ادارات مختلف اشاره کرد و افزود: شرکت کننده در این مسابقات اگر رتبه اول را به دست نیاورد سرخورده می شود و عرصه قرآنی را ترک می کند و ترجیح می دهد به حوزه های دیگری همچون مداحی وارد شود که رقابتی و مسابقه ای نیستند.
وی بر تاکیدات مقام معظم رهبری بر انس با قرآن اشاره کرد و اظهار داشت: لازم است به مساله انس و ترویج با قرآن توجه شود و فرزندانی پرورش دهیم که دارای تربیت قرآنی باشند.
نظر شما