به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از جاسک، « ابراهیم جعفری تختی نژاد » در حاشیه بازدید از مناطق سیل زده شرق استان هرمزگان، اظهار کرد: سازههای خوبی که منابع طبیعی در تمام نقاط استان هرمزگان به ویژه در جاسک و بشاگرد ایجاد کرده است سبب شده که خسارت سیلاب در این مناطق به شدت کاهش یابد و این سازه ها سبب امید بخشی به زندگی مردم شده است.
وی افزود: بارندگی بی سابقه و جاری شدن سیل همراه با طغیان رودخانه ها سبب خسارت زیاد در همه نقاط کشور شده است اما در استان هرمزگان با اجرای طرح های سدسازی و آبخیز داری شاهد كاهش حجم این خسارات در استان هستیم.
معاون آبخیزداری اداره کل منابع طبیعی هرمزگان، سازهها را مهمترین روش برای احیای منابع آبی در روستاها و جمع آوری بارانهای فصلی دانست و عنوان کرد: سازههای استان هرمزگان سالانه ظرفیت ۵۴۰ میلون متر مکعب روان آب دارد.
جعفری تختی نژاد با بیان اینکه این سازه ها چند منظوره اند، افزود: این سازه ها هم برای آب آشامیدنی استفاده میشوند و هم برای کنترل خشکسالیها و سیلابها مفید هستند.
وی با اشاره به اینکه سالانه بیش از چهار میلیارد مترمکعب روان آب در استان به هدر و روانه خلیج فارس و دریای عمان میشود، گفت: استان هرمزگان به علت نوع رژیم بارندگی و شرایط محیطی با اندک بارشی با معضل سیل روبرو است , نزدیک به یک میلیون نفر از جمعیت هرمزگان در معرض سیل هستند.
نظر شما