به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از ساری، سردار «عبدالله ملکی» امروز (3 بهمن) در همایش سی و هشتمین سالروز بزرگداشت حماسه اسلامی ششم بهمن آمل که صبح امروز در سالن همایش بانک ملی مازندران برگزار شد، اظهار کرد: حماسه جنگل بزرگترین واکنش ضدانقلاب با 10 ساعت مقاومت سخت مردم آمل در مقابل دشمنان اسلامی بوده است که در تاریخ نیز ثبتشده است.
مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس مازندران در سخنانی به رشادتها و مقاومت مردم آمل در بهمن سال 60 اشاره کرد و افزود: باوجود چنین حماسه بزرگی از سوی بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس مأموریت خاصی برای اجرای برنامه در مورد این موضوع دیده نشده است.
وی جمعآوری خاطرات رزمندگان حماسه جنگل را در قالب کتاب از اقدامات اداره کل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس مازندران برشمرد و گفت: تعدادی کتاب با این موضوع چاپ و مابقی نیز در دست تدوین است.
سردار ملکی با اشاره به اینکه «کارنامه جنگ جنگل و حماسه اسلامی آمل» عنوان کتابی است که در دستور کار ادارات کل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس استانهای گیلان، گلستان و مازندران قرارگرفته است، افزود: این کتاب که دربرگیرنده جنگ جنگل است؛ بنا داریم در سال 99 به چاپ برسانیم.
وی اذعان کرد: شهر هزار سنگر آمل آوردگاه حماسه سازی مردمانی آگاه است، اما متأسفانه مسئولان استان باوجود گذر 38 ساله از عمر این حادثه، اقدامی برجسته برای حماسهسازان این شهر انجام ندادهاند.
سردار ملکی ایجاد موزه مشاهیر و حماسهسازان جنگ شمال کشور را از ضروریاتی دانست که باید ایثارگریهای حماسهآفرینان جنگل استانهای شمال کشور و شهر آمل در آن تبیین شود.
وی تصریح کرد: 200 برنامه در شهر آمل برگزار میشود که 40 برنامه آن شاخص است، حضور آیتالله گلپایگانی رئیس دفتر مقام معظم رهبری در 5 بهمن در این شهر از برنامههای مهم دیگر است.
سردار ملکی برگزاری برنامه حماسه ملی در وزارت کشور و همایش بینالمللی این حماسه در شهر هزار سنگر آمل را برنامههای سال آتی عنوان کرد.
مدیرکل حفظ نشر و ارزشهای دفاع مقدس مازندران همچنین بر احیای فرهنگ مقاومت مردمی تأکید کرد.
نظر شما