مادران، مقاومت اقتصادی را به فرزندان آموزش دهند/حرام خوری و تنها خوری باید در کشور ریشه کن شود

حجت الاسلام ماندگاری با تبیین محورهای جنگ اقتصادی بیان اینکه مشکل مملکت ما با دو ریشه کنی حرام خوری و تنهاخوری حل می شود زیرا تنهاخوری ها پدر ما را درمی آورد؛ گفت: عده ای آنقدر دارند که در حال خفه شدن و عده ای آنقدر ندارند که در حال مچاله شدن هستند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از کرمان، ''حجت الاسلام محمدمهدی ماندگاری'' امروز پنجشنبه(۳بهمن) در همایش بانوان فاطمی از سری برنامه های سوگواره یاس نبوی در اداره اوقاف در سخنانی حضرت زهراسلام الله علیها را شهیده راه حق و باطل؛ حاج قاسم را شهید دلاور جنگ حق و باطل و ۲۳۶ هزار شهید کشور را هم شهید جنگ حق و باطل‌ دانست و گفت: جلوه های حق و باطل متفاوت است.




وی با اشاره به نقش غیرمستقیم بانوان در جنگ نظامی، افزود: پیامبر خدا در آن جنگ فرمود'' جهاد المراه حسن التبعل'' جهاد زن خوب شوهرداری کردن است، یعنی تربیت فرزند و مدیریت خانواده‌؛ امروز دشمن عرضه جنگ نظامی ندارد و در برابر حمله جمهوری اسلامی به پایگاه پوشالی آنها، جرات یک موشک زدن را نداشته و ندارند مگر اینکه به در دیوانگی بزنند که پاسخ محکمی دریافت می کنند اما عمده جنگ امروز و جبهه حق و باطل، درگیر جنگ اقتصادی است.
 

 



حجت الاسلام ماندگاری با بیان اینکه شما بانوان در جنگ نظامی رزمنده و مربی آموزش نبودید اما در  جنگ اقتصادی نقش شما مستقیم و مربی آموزش است؛ اظهارداشت: فتنه های بپا شده اخیر، جنگ امنیتی بود که به برکت خون‌پاک حاج قاسم خنثی شد اما در جنگ اقتصادی دارند ضریه می زنند که اگر شما فاطمی عمل کنید(موفق می شویم)



وی ''  کارآمدی اقتصادی''  ''ارزش های اقتصادی'' و ''مقاومت اقتصادی'' را سه محور اصلی در جنگ اقتصادی ذکر کرد که بانوان باید در این محورها به عنوان مربی نظامی و مربی آموزشی و دارای نقش اصلی کار کنند زیرا دشمن می خواهد بگوید جمهوری اسلامی عرضه اداره زندگی مردمش را ندارد؛ حالا موشک هوا کند، این نان مردم که نمی شود لذا مادر باید بچه را باعرضه یعنی کاربلد بار بیاورد.



حجت الاسلام ماندگاری با اشاره به اینکه حاج قاسم عرضه دار بود و رهبری فرمود ''حاج قاسم سپاه بدون مرز را می چرخاند'' تصریح کرد: همه درودهایی که این چند هفته نثار حاج قاسم شد، به پرونده پدر و مادر حاج قاسم هم می رود زیرا مادر حاج قاسم او را باعرضه بار آورده و البته خودش هم کار کرد.

 



وی در خصوص محور نخست جنگ اقتصادی یعنی کارآمدی؛ ۵ مولفه پرکاری، همکاری، محکم کاری، دائم کاری، تمیزکاری و درست کاری را لازم دانست و افزود: اولویت آموزش به بچه ها پرکاری است و باید به آنها بگوییم ''لیس للانسان الا ماسعی'' لذا اگر پرکار باشیم مشکلات مردم حل و پرچم نظام بالا می رود زیرا خاک مملکت ما طلا است؛ مادر باید به بچه یاد بدهد که خدا به آدم تنبل کمک نمی کند.

 

 

حجت الاسلام ماندگاری، مشکل امروز مملکت را تنبلی عنوان کرد و با تاکید بر اینکه در جنگ اقتصادی همه باید کار کنند؛ درباره  آموزش ''همکاری'' به بچه ها، آیه ''تعاونوا علی البر و التقوی...'' را یادآوری کرد و درباره ''محکم کاری'' هم به روایتی از پیامبر اکرم اشاره کرد و درخصوص '' دائم کاری'' آیه ''فاذا فرغت فانصب'' را خاطرنشان کرد و گفت:  باید بلد باشیم کار کنیم، در دین بازنشستگی نداریم و تا زنده ایم رزمنده ایم.

 



وی با تاکید بر لزوم '' تمیزکاری و درست کاری'' آموزه های دینی مبنی بر نظم در امور را یادآور شد و اظهار داشت: وقتی بچه ها این را یاد بگیرند، ادارات و کارخانه ها و صنعت و کشاورزی درست کار کنند، مملکت می شود کارآمد؛ لذا همانطور که برای تشییع حاج قاسم و یا جنگ با صدام به میدان آمدیم برای جنگ اقتصادی هم به میدان بیاییم.




حجت الاسلام ماندگاری سپس به محور دوم جنگ اقتصادی یعنی ''ارزش های اقتصادی'' پرداخت و با تصریح به اینکه این ارزش ها و بایدها و نبایدها باید در جنگ اقتصادی حفظ شود؛ نخستین آن را واجبات  دانست و در این رابطه آموزش واجبات از جمله خمس، حلال خوری، قناعت، احسان و نیکوکاری، پرهیز از اسراف، اجتناب از تنهاخوری و...به بچه ها را مهم تلقی کرد و گفت: حرام خوری کمی در کشور ما عادی شده و در فتنه اخیر بعضی مغازه ها را غارت کردند‌؛ اگر مادرها مواظب باشند، اختلاس چندمیلیاردی از بیت المال اتفاق نمی افتد که بعد هم بروند آن طرف و به ریش همه ما بخندند.
 

 


وی با متذکر شدن این مهم که مشکل مملکت ما با دو ریشه کنی حرام خوری و تنهاخوری حل می شود زیرا تنهاخوری ها پدر ما را درمی آورد؛ اظهارداشت: عده ای آنقدر دارند که در حال خفه شدن و عده ای آنقدر ندارند که در حال مچاله شدن هستند.

 

 

حجت الاسلام ماندگاری سپس به تبیین سومین محور در جنگ اقتصادی یعنی ''مقاومت اقتصادی'' پرداخت و تاکید کرد: بچه ها را برای سختی های اقتصادی قوی کنید که یکی از این سختی ها تحمل گرسنگی است؛ بچه می خواهد روزه بگیرد اما پدر و مادر می گوید تو ضعیف هستی! مگر شما مرجع تقلید او هستید؟! آدم ها تحمل دارند تا ۴۰- ۵۰ روز غذا نخورند و فقط آب بخورند؛ مقاومت اقتصادی یعنی به بچه یاد بده اگر یک وعده غذا نبود، یا کم بود یا باب میل نبود، قشقلق به پا نکند.



وی با استناد به خطبه های هفته قبل نمازجمعه مقام معظم رهبری؛ صبر و شکر در سختی ها را مهم خواند و یادآور شد: مگر بچه های جنگ چند سال داشتند؟ حاج قاسم آن سختی را کشید که آماده سختی دفاع از حرم شد.
 

 



حجت الاسلام ماندگاری پس از تحمل و تشکر در محور سوم جنگ اقتصادی؛  قبول تقصیر و عذرخواهی را که یک مقاومت است ضروری دانست  گفت: در حادثه سقوط هواپیما مسئولان دیگری هم خبر و تقصر داشتند اما یک شیرمرد مثل حاج قاسم همه تقصیرها را به گردن گرفت در حالیکه همه تقصیرها مال سردار حاجی زاده نبود اما عده ای تحمل پذیرش تقصیرها را ندارند و بعضی یاد دارند همه تقصیرها را گردن دیگری بیندازند.

 



وی با اشاره به اینکه امروز دشمن در جنگ اقتصادی ما را زمین زده زیرا در کشور خوشگذرانی و اسراف و... وجود دارد؛ تصریح کرد: وقتی در جنگ اقتصادی ضربه بخوریم دیگر شعار ۲۲ بهمن کاری را جلو نمی برد.

 




حجت الاسلام ماندگاری در پایان با اشاره به ایام فاطمیه اظهار داشت: حضرت آنقدر زیبا در دفاع از ولایت کار کرده که امام عصر می فرماید مادرم الگوی من است لذا هر کس منتظر است باید حضرت زهرا را الگو قرار دهد.
  

 

 

 

کد خبر 884365

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha