بیشترین شکایات از شهرداری ها در حوزه شهرسازی و معماری است

امینی گفت: بیشترین شکایات و پرونده هایی که برای شهرداری ها تشکیل می شود در حوزه شهرسازی و معماری است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از قزوین، «رمضان امینی» در نشست شهرداران و روسای شورای اسلامی شهرهای استان که امروز (چهارشنبه ۲ بهمن) در سالن جلسات استانداری قزوین برگزار شد، بیان کرد: با همت، دانایی و توانایی شما در شهرداری ها، این مجموعه دارد کار خود را انجام می دهد و این امر هم با مدیریت شما شهرداران صورت گرفته و این فعالیت ها غیرقابل انکار است.

 

مدیرکل دفتر ارزیابی عملکرد، بازرسی و پاسخگویی به شکایات سازمان شهرداری ها و دهیاری های کشور ادامه داد: برخی نسبت به حضور دستگاه های نظارتی در شهرداری ها گلایه دارند و از طرفی هم بیان می شود، یک شهردار که می رود، پشت سر او پرونده تشکیل می شود.

 

وی اضافه کرد: بیشترین شکایات و پرونده هایی که برای شهرداری ها تشکیل می شود در حوزه شهرسازی و معماری است و در این حوزه طرح های هادی، جامع و تفصیلی وجود دارد که اگر این طرح بر اساس سلیقه تغییر کند، خلاف قانون است.

 

امینی عنوان کرد: درست است که شهر زنده بوده و دائم در حال تغییر و دگرگونی است، بنابراین کمیسیون ماده پنج و کارگروه امور زیربنایی برای این امر فعالیت می کنند که تغییرات را اعمال شود.

 

وی با اشاره به ضرورت قانون مداری اعلام کرد: وظیفه ما صدور پروانه بر اساس طرح مصوب و ضوابط و مقررات است و اگر در احداث یک ساختمان، تعداد طبقات یک ساختمان از ۲ طبقه به صرف اینکه درآمد ندارم، به چهار طبقه افزایش یابد، ساختار بر هم می ریزد و لازم است در این خصوص اقدام لازم در کمیسیون ماده ۱۰۰ صورت گیرد.

 

مدیرکل دفتر ارزیابی عملکرد، بازرسی و پاسخگویی به شکایات سازمان شهرداری ها و دهیاری های کشور تأکید کرد: در بحث اصلاح، متمم و تلفیق بودجه هم باید قانون را رعایت کنید تا مشکلی را شاهد نباشیم و نمی توان توقع داشت در مسائلی که قوانین رعایت نمی شود، دستگاه نظارتی چشمان خود را نسبت به تخطی از قانون ببندد.

 

وی خاطر نشان کرد: ما آنجا که باید دفاع کنیم، دفاع کرده ولی این دفاع ما باید قانون مدار باشد، بنابراین راهکار رفع این مشکلات نخست هوشمندسازی است زیرا در فضای کاری سنتی هر اتفاقی رخ می دهد.

 

در ادامه رئیس شورای اسلامی شهر قزوین اظهار کرد: در شهرداری قزوین ۴۷ میلیارد تومان فقط بودجه سازمان پسماند است و ما در شرایط امروز با بحران زیست محیطی مواجه هستیم و در بحث پسماند قرار است دولت کمک هایی را داشته باشد و در این خصوص بیشتر سازمان ها به جای کمک فقط انتقاد می کنند.

 

«حکمت اله داودی» با اشاره به درآمد شهرداری ها افزود: صدور پروانه ساختمانی کاهش یافته است و در حال حاضر بسیاری از شهرداری ها به لحاظ درآمدی دچار مشکل هستند.

 

در ادامه مدیرکل دفتر امور شهری و شوراهای استانداری قزوین اظهار کرد: در ۲۵ شهر استان قزوین، ۹۶۰ هزار نفر ساکن هستند و ۱۹ شهر بعد از دهه ۷۰ تأسیس شدند و از امکانات پایینی برخوردار هستند.

 

«مصطفی صالحی» عنوان کرد: بودجه کل شهرداری استان در سال جاری یک هزار و ۱۶ میلیارد تومان بود که به نظر می رسد تحقق این بودجه نسبت به سال گذشته سخت تر باشد و ۱۹ شهر ما بیشتر به کمک های دولتی وابسته هستند.

 

وی یادآور شد: باید درآمد پایدار ایجاد کرده و بخش مدیریت تقویت شود تا بتوانیم درآمدها را مدیریت کنیم.

 

کد خبر 884022

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha