به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از کرمان جنوب، جلسه کارگروه رفع موانع تولید با حضور معاون وزیر صنعت معدن و تجارت و مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرک های صنعتی کشور در سالن اجتماعات فرمانداری شهرستان جیرفت برگزار شد.
«محسن صالحی نیا» در حاشیه برگزاری این نشست گفت: از ابتدای صبح امروز با حضور در جنوب کرمان از شهرک ها و ناحیه های صنعتی ۴ شهرستان بازدید کردیم و از نزدیک در جریان مسائل مرتبط با امکانات و توسعه زیر ساخت های واحدهای تولیدی آنها قرار گرفتیم.
معاون وزیر صنعت معدن و تجارت کشور افزود: امروز علاوه بر بررسی این مسائل، چند پروژه زیرساختی و چند طرح صنعتی افتتاح و به بهره برداری رسید.
وی بیان داشت: در ۲ واحد صنعتی، پروژه های اقتصاد مقاومتی با سرمایه گذاری ۲۰ میلیارد ریال به بهره برداری رسید که در مجموع با افتتاح این پروژه ها زمینه اشتغال بیش از ۶۰ نفر فراهم شد.
صالحی نیا عنوان داشت: این پروژه ها با تلاش بخش خصوصی، امکانات و تسهیلاتی که در مجموعه استان فراهم شده است به بهره برداری رسیدند و تصمیماتی نیز در خصوص توسعه زیرساخت های شهرک های صنعتی گرفته شد.
معاون وزیر صنعت معدن و تجارت کشور ادامه داد: به لحاظ زیرساختی نیز چند پروژه روشنایی و آسفالت به بهره برداری رسید البته این ها مواردی است که به طور معمول در شهرک ها و نواحی صنعتی کشور بر حسب سرمایه گذاری هایی که صورت می گیرد، انجام می شود.
وی با اشاره به این که در جلسه کارگروه رفع موانع تولید، مشکلاتی مطرح و در جهت رفع آنها نیز تصمیماتی اتخاذ شد، اظهار داشت: تصمیم گرفته شد به منظور راه اندازی تصفیه خانه در ۲ شهرک صنعتی، پس از انعقاد تفاهم نامه منابع مالی آن نیز تامین شود.
صالحی نیا افزود: با توجه به این که در شهرستان فاریاب احداث ناحیه صنعتی از قبل پیشنهاد شده بود اما زمین مناسبی برای آن در نظر گرفته نشده بود بنابراین در این جلسه مقرر شد زمین مناسبی به ساخت این ناحیه صنعتی اختصاص داده شود و ما نیز قول دادیم پس از تعیین زمین، منابع لازم برای ساخت و توسعه زیرساخت های این ناحیه صنعتی را تامین کنیم.
معاون وزیر صنعت معدن و تجارت کشور با اشاره به اعطای تسهیلات ویژه به متقاضیان سرمایه گذاری در جنوب کرمان، خاطرنشان کرد: همچنین در این نشست مقرر شد در شهرک های صنعتی جنوب کرمان به منظور ترغیب سرمایه گذاران، زمین ها با تخفیف و همراه با اعطای تسهیلات طولانی مدت واگذار شود تا سرمایه گذاران واحدهای صنعتی که جواز تاسیس دریافت می کنند، بتوانند هر چه سریع تر مستقر شوند.
وی تصریح کرد: مصوبات این نشست در جهت ارتقا و بهبود وضعیت واحدهای تولیدی، انگیزه بیشتر برای سرمایه گذاری و ارزش افزوده بیشتر در استان بود.
صالحی نیا بیان داشت: نکته قابل توجه این که در رده زیست محیطی برای فرآوری کانی های معدنی، تصمیم گیری شد تا با هماهنگی محیط زیست استان بتوانیم این رده را برای سرمایه گذاری ارتقا دهیم.
معاون وزیر صنعت معدن و تجارت افزود: از ابتدای سال جاری تاکنون واحدهای تولیدی که به چرخه تولید شهرک های صنعتی بازگشتند، یکهزار و ۳۵۷ واحد در مجموعه شرکت های مستقر در شهرک های صنعتی کشور بوده که تا امروز قریب یکهزار واحد آن به چرخه تولید بازگشته است و امیدواریم بتوانیم طبق برنامه مابقی را نیز به چرخه تولید بازگردانیم
نظر شما