به گزارش خبرگزاری شبستان از بجنورد؛ «عابدین عابدیمقدم» در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در بجنورد با بیان اینکه ۵۵ داوطلب مجلس به عدم احراز صلاحیت خود اعتراض کردند، افزود: این داوطلبان اعتراض خود را به دفتر نظارت استان ارسال کردند که اعتراض آنان به صورت امانت به شورای نگهبان فرستاده خواهد شد.
رییس هیات نظارت بر انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در خراسان شمالی اظهارداشت: همچنین برخی از نامزدها اعتراض خود را مستقیم به تهران ارسال کرده اند که تمامی اعتراض ها در شورای نگهبان بررسی و نتایج اعلام خواهد شد.
وی بیان کرد: در مجموع ۱۴۰ داوطلب برای کسب چهار کرسی نمایندگی مجلس شورای اسلامی در سه حوزه انتخابیه بجنورد، شیروان و اسفراین نامنویسی کرده بودند که ۱۶ نفر پیش از رسیدگی به صلاحیت ها، خود از حضور در این عرصه انصراف داده بودند و صلاحیت ۳۶ تن از داوطلبان تایید شد و صلاحیت ۸۸ نفر دیگر رد شده و یا احراز نشده است.
عابدی مقدم اظهار داشت: بیشترین پرونده های تخلف مطرح شده در بررسی صلاحیت داوطلبان استان برای نامزدی در انتخابات مجلس، سوءاستفاده از موقعیت شغلی، رشوه و مراقبت نکردن در مسایل مالی بوده است.
استان ۸۶۳ هزار نفری خراسان شمالی دارای چهار کرسی مستقل نمایندگی در مجلس شورای اسلامی است و شهرستان فاروج در این استان نیز با شهرستان قوچان در خراسان رضوی مشترکا یک کرسی نمایندگی در خانه ملت دارند.
معاون راهداری و حمل و نقل جاده ای:
حدود هزار نقطه حادثه خیز جاده ها اصلاح شده است
معاون برنامه ریزی سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای کشور گفت: طی سال های گذشته، سه هزار نقطه حادثه خیز در جاده های کشور شناسایی شده که تا کنون ۳۰ درصد آن، اصلاح شده است.
«خداداد مقبلی» با بیان اینکه طی سال های گذشته، سه هزار نقطه حادثه خیز در جاده های کشور شناسایی شده که تا کنون هزار نقطه اصلاح شده است، در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان اظهار کرد: در این مدت، برای تامین و یا ارتقای ایمنی جاده ها، نسبت به آشکارسازی برخی نقاط پرتصادف و یا نصب تابلو، در مسیرهای پرتردد اقدام شده است.
معاون برنامه ریزی سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای کشور با اشاره به شناسایی 96 نقطه پرتصادف در خراسان شمالی بیان کرد: یک برنامه مهم در این استان، اصلاح و حذف نقاط حادثه خیز در جاده هاست.
وی بیان کرد: تا کنون 17 نقطه پرتصادف در جاده های خراسان شمالی اصلاح شده و تا پایان سال، تعداد بیشتری برطرف می شود.
رییس کارگروه مساجد ستاد بزرگداشت دهه فجر خراسان شمالی:
بیانیه گام دوم انقلاب همزمان با ایام دهه فجر در مساجد تبیین می شود
رییس کارگروه مساجد ستاد بزرگداشت دهه فجر خراسان شمالی، بر تبیین بیانیه گام دوم انقلاب در مساجد به مناسبت ایام دهه فجر تأکید کرد و گفت: امسال باید به گونه ای برنامه های متنوع اجرا شود که شاهد حضور حداکثری جوانان در برنامه های دهه فجر باشیم.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بجنورد؛ «هاشم شیرازیان» امروز شنبه (28 دی ماه) در نخستین نشست کارگروه مساجد ستاد بزرگداشت دهه فجر خراسان شمالی با بیان اینکه مردم همواره با مساجد ارتباط دارند، گفت: با توجه به این موضوع، کارگروه مساجد تأکید ویژه بر مردمی بودن برنامه ها و فعالیت ها دارد.
رییس کارگروه مساجد ستاد بزرگداشت دهه فجر خراسان شمالی با بیان اینکه برنامه های امسال باید متفاوت تر از سال قبل برگزار شود، افزود: تبیین بیانیه گام دوم انقلاب در مساجد، از جمله مهم ترین برنامه هایی است که باید در ایام دهه فجر اجرایی شود.
مدیر ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی و هنری مساجد خراسان شمالی به مسئله انتخابات آتی هم اشاره کرد و گفت: ضروری است در برنامه ریزی فعالیت های مناسبتی، امید افزایی و تلاش برای مشارکت حداکثری مردم در انتخابات هم مدنظر قرار بگیرد.
وی با اشاره به تجربه موفق سال های قبل در اجرای برنامه های «10 شب 10 مسجد» و حضور مسئولان نهادهای خدمات رسان در رفع مشکلات مردم به ویژه در مناطق محروم، اظهارداشت: سال گذشته دفاتر تسهیل گری گری در مناطق حاشیه شهر راه اندازی شد که این مهم به توسعه خدمات اجتماعی و فرهنگی این مناطق کمک رساند.
شیرازیان پیشنهاد برگزاری جشنواره «مسجد، پایگاه انقلاب» را مطرح کرد و با اشاره به تأکید مقام معظم رهبری مبنی بر حضور پرشور جوانان در فعالیت های فرهنگی و اجتماعی گفت: امسال باید به گونه ای برنامه های متنوع و جذاب اجرا شود که شاهد حضور حداکثری نوجوانان و جوانان در برنامه های دهه فجر باشیم.
این نشست که با تبادل نظر و ارائه پیشنهادات از سوی نمایندگان دستگاه های عضو ادامه یافت در خصوص اجرای طرح «10 شب 41 مسجد» اظهار نظر شد که در پایان، اجرای برنامه «10 شب 10 مسجد » در حاشیه شهر بجنورد و مناطق کم برخوردار و نظیر این برنامه در سایر شهرستان ها مصوب شد.
همچنین در این نشست مصوب شد نیازمندی های مناطق حاشیه شهر احصا شده و مسئول دستگاه خدمات رسان مرتبط به آن موضوع در برنامه مسجد حضور یابد تا از نزدیک مشکلات مردم رفع شود.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان مانه و سملقان؛
تخصیص بیش از ۵ میلیارد تومان اعتبار به پروژه های جهاد کشاورزی
مدیرجهاد کشاورزی شهرستان مانه و سملقان گفت: پنج میلیارد و ۵۲۰ میلیون تومان اعتبار برای پنج پروژه تخصیص یافته است.
هادی قهرمانیان روز شنبه با بیان اینکه پنج میلیارد و ۵۲۰ میلیون تومان اعتبار برای پنج پروژه تخصیص یافته است، در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان از آشخانه اظهارداشت: این پروژه ها در بخش های کمک های فنی و اعتباری، بازسازی و نوسازی قنوات به طول 18 کیلومتر و تامین و انتقال آب برای توسعه باغات در اراضی شیبدار در سطح 450 هکتار است.
مدیر جهاد کشاورزی مانه و سملقان همچنین از تکمیل مجتمع گلخانه ای و دامپروری، حدنگاری و پایش اراضی کشاورزی در سطح 27 هزار هکتار و اجرای طرح های کوچک تامین آب شامل استخرها، بندهای انحرافی و کانال ها خبر داد.
وی کل این اعتبارات را از محل استانی و ملی عنوان کرد.
شهرستان مانه و سملقان با داشتن 85 هزار هکتار اراضی زراعی و چهار هزار هکتار باغات به عنوان قطب کشاورزی استان خراسان شمالی محسوب می شود.
۱۵ میلیارد ریال برای بخش های جدید بیمارستان شیروان هزینه شد
سرپرست شبکه بهداشت و درمان شیروان گفت: برای اجرای بخش های جدید بیمارستان امام خمینی(ره) شیروان، مجموعا ۱۵ میلیارد ریال از محل اعتبارات هتلینگ بیمارستان ها و دانشگاه علوم پزشکی استان هزینه شده است.
«دکتر علی آرمیده» با اعلام اینکه ۱۵ میلیارد ریال برای بخش های جدید بیمارستان شیروان هزینه شد، در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در شیروان با بیان اینکه به پنج میلیارد ریال اعتبار دیگر برای تکمیل این طرح ها نیاز است، گفت: بخش مادر و کودک شامل دو اتاق برای استقرار پزشکان متخصص مرتبط است که از امروز متخصصان طب اولیای اطفال، بیهوشی و زنان در آن مستقر شده اند.
سرپرست شبکه بهداشت و درمان شیروان افزود: اورژانس جدید بیمارستان نیز با ظرفیت ۲۰ تخت در مرحله نخست با حضور پزشک متخصص طب اورژانس، آماده خدمت رسانی به شهروندان است.
وی با اشاره به اینکه بیمارستان امام خمینی شیروان اخیرا بهروزرسانی و داروخانه آن به صورت شبانهروزی فعال شده است، گفت: با توجه به اینکه این بیمارستان به بیماران دو شهرستان شیروان و فاروج خدمات می دهد، افزودن برخی بخش ها و نیز توسعه و گسترش بخش های موجود در آن، برای جلب رضایت مراجعان، ضروری است.
آرمیده با بیان اینکه بخش نوزادان بیمارستان امام خمینی(ره) شیروان نیز در حال راه انداری است، افزود: با تغییرات صورت گرفته این مرکز درمانی به سطح یک بیمارستان آموزشی و پژوهشی ارتقا یافته است.
بیمارستان امام خمینی(ره) شیروان دارای بخش های زنان و زایمان، اطفال، دیالیز، «آی. سی. یو» و «ان. آی. سی. یو» بخش مادر و کودک، سونوگرافی، آزمایشگاه، ماموگرافی، رادیولوژی، اورژانس، داروخانه و کلینیک تخصصی است.
این بیمارستان ۱۲۴ تختخوابی از سال ۷۴ در پنج طبقه فعالیت خود را آغاز کرده بود که در سال ۹۶ با افتتاح بیمارستان ۲۳۰ تختخوابی آیت الله هاشمی رفسنجانی، وضعیت درمانی این شهرستان ارتقا یافت.
شهرستان شیروان با ۱۵۶ هزار نفر، دومین شهرستان پرجمعیت خراسان شمالی محسوب می شود.
رییس راه و شهرسازی مانه و سملقان:
توزیع اعتبارات عمرانی راه و شهرسازی عادلانه نیست
رییس اداره راه و شهرسازی مانه و سملقان گفت: از کل اعتبارات مصوب شده، ۱۴ میلیارد و ۸۷۰ میلیون ریال تخصیص داده شده که این اعتبار عادلانه نیست.
«محمد ناصری» روز شنبه در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان از آشخانه اظهارداشت: مبلغ 95 میلیاردو 500 میلیون ریال اعتبار برای این اداره مصوب شده است که تخصیص آن بسیار کم و ناچیز است و جوابگوی مشکلات بخش راه را نمی دهد.
رییس اداره راه و شهرسازی مانه و سملقان افزود: بیشتر اعتبارات تخصیص داده شده اسناد دو ساله و سه ساله است که این به نوبه خود مشکلاتی را به وجود می آورد.
وی بیان کرد: تعداد 10 پروژه برای این اداره تعریف شده که در بخش های عمرانی و زیربنایی است.
وی آسفالت راه خرمده غربی، تکمیل عملیات زیرسازی و ابنیه راه زرد و کاستان، احداث راه روستایی چخماقلو، احداث راه روستایی اسپاخو، زیرسازی و ابنیه راه تاجیک و تازه یاب و احداث راه روستایی دوراهی قزلر- اینچه علیا را از جمله پروژه های این اداره عنوان کرد.
ناصری همچنین احداث راه روستایی قزل قلعه- یموق و کهنه جلگه، احداث راه روستایی شیرین دره و بهسازی و آسفالت راه روستایی توپ چنار را از دیگر پروژه های این اداره دانست و کل اعتبارات این پروژه ها را از محل اعتبارات تملک استانی، توازن و سفر رهبری اعلام کرد.
شهردار شیروان:
۲۵۰ کیلومتر از معابر آسفالت شده است
شهردار شیروان گفت: تاکنون ۸۰ درصد معابر سطح شهر شیروان معادل ۲۵۰ کیلومتر آسفالت شده است.
«شاهرخ شاهرخی» در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در شیروان اظهار داشت: حدود ۲۰ درصد از معابر این شهر ۸۵ هزار نفری آسفالت نشده یا دارای آسفالت فرسوده است که این میزان معادل ۷۰ کیلومتر است.
شهردار شیروان گفت: کل معابر سطح شهر حدود ۴۰۰ هکتار معادل ۳۱۱ کیلومتر است که حدود ۳۰ کیلومتر معابر سطح شهر معبر اصلی و ۲۷۰ کیلومتر معبر فرعی است.
شاهرخی افزود: در سال ۹۸، ۱۵ کیلومتر طول معابر آسفالت یا در برنامه آسفالت ریزی است که تاکنون برای آماده سازی، زیرسازی، جدول گذاری و آسفالت، ۸۰ میلیارد ریال هزینه شده است.
شهردار شیروان گفت: در سال ۹۹، ۲۰ کیلومتر از معابر سطح شهر برای اجرای عملیات آسفالت پیش بینی شده که اجرا خواهد شد.
۱۷.۵ درصد از جمعیت این شهر، معادل ۱۵ هزار نفر، در سکونتگاه های غیررسمی ساکن هستند.
سفر دو روزه وزیر میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری به خراسان شمالی
استاندار خراسان شمالی از سفر دو روزه دکتر «علی اصغر مونسان» وزیر میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری به این استان خبر داد.
به گزارش خبرگزاری شبستان از بجنورد و به نقل از روابط عمومی و امور بین الملل استانداری خراسان شمالی؛ «دکتر محمد علی شجاعی» در جلسه هماهنگی سفر وزیر میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری به این استان، تاریخ این سفر را سی ام دی و اول بهمن ماه اعلام کرد و افزود: نشست سرمایه گذاری مفخم که یکی از پروژه های بزرگ اقتصادی و گردشگری استان است، بزرگداشت شهر بجنورد به عنوان شهر گلیم، افتتاح موزه فرش شیروان و افتتاح کمپ گردشگری بلقیس، اهم برنامه های این سفر دوروزه است.
استاندار خراسان شمالی بیان کرد: با توجه به اینکه شهر بجنورد نیز بهعنوان نگین گلیم و سفره کردی ثبت شده لذا یکی از برنامه های این سفر بزرگداشت این رویداد است.
شجاعی با تأکید بر تکمیل زنجیره تولید فرش در استان گفت: از تأمین مواد اولیه، رنگرزی، پرداخت و طراحی هرکدام متخصصی میخواهد که در استان میتوان این فرآیند را کامل کرد و افتتاح این موزه فرش فرصت خوبی برای تحقق این موارد خواهد بود.
وی خاطر نشان کرد: مجموعه فرهنگی تاریخی مفخم نیز در قالب یک پروژه سرمایه گذاری به موسسه مالی اعتباری ملل واگذار شده تا با ارائه طرحی جهت تبدیل شدن به میدان نقش جهان اصفهان این میراث با ارزش ماندگارتر شود.
نظر شما