به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان، حجت الاسلام « مهدی روحی» شامگاه سه شنبه ( 24 دی) در حاشیه گردهمایی مدیران فرهنگی اجتماعی مناطق آسیب پذیر گیلان، گلستان و مازندران در کوی مهرگان نکا در جمع خبرنگاران افزود: وجود آسیب های اجتماعی و فرهنگی در محلات آسیب پذیر از دغدغه های مهم افراد این محلات است که سازمان تبلیغات با هدف کاهش آسیب ها وارد عمل شده است.
مسؤول طرح تحول اجتماعی سازمان تبلیغات اسلامی کشور گفت: پايگاه فرهنگي اجتماعي در 18 استان دارای مناطق آسيب پذير فعال است و این تعداد تا پایان امسال به 23 استان افزایش می یابد.
وی اظهار کرد: حاشیه نشینی یکی از عوامل اصلی در ایجاد آسیب های اجتماعی است و اگر مسئله حاشیه نشینی حل شود بخشی از مشکلات در بخش آسیب های اجتماعی حل میشود.
حجت الاسلام روحی افزود: اساس کار پایگاههای فرهنگی و اجتماعی در محلات، خانواده سالم و جوان سالم است که در مقابل آسیبهای اجتماعی بیمه شوند.
وی تصریح کرد: برگزاری کارگاههای پیشگیری از اعتیاد، کارگاههای آموزشی سبک زندگی خانواده، جلسات مشاوره پیش از ازدواج و پس از ازدواج، کارگاههای پیشگیری از طلاق، مهارتهای فرزند پروری، جلسات اوقات فراغت، نشستهای دینی، آموزش احکام و عقاید دینی ازجمله برنامههای این پایگاهها با اهالی و خانوادههای هر محله است.
نظر شما