به گزارش خبرنگار آموزش و پرورش خبرگزاری شبستان، «حسین تاریخی» در نشست خبری که امروز در اتحادیه انجمن های اسلامی برگزار شد ضمن عرض تسلیت شهادت سردار قاسم سلیمانی، جان باختگان کرمان و حادثه سقوط هواپیما گفت: سابقه انجمن های اسلامی به دهه ۴۰ باز می گردد که افراد برای به ثمر رساندن انقلاب فعالیت داشتند و قشر دانش آموزی هم مبارزاتی را انجام می دادند که انجمن اسلامی دانش آموزان را تشکیل دادند.
رئیس اتحادیه انجمن های اسلامی افزود: با پیروزی انقلاب اسلامی انجمن های اسلامی در سال ۱۳۵۸ تبدیل به اتحادیه انجمن های اسلامی شد. این اتحادیه از ابتدا تا کنون خط انقلابی خود را حفظ کرده است. از همان ابتدا یک نماینده از سوی رهبری داشته ایم و تنها اتحادیه غیردولتی هستیم که از سوی رهبری یک نماینده داریم.
وی ادامه داد:تنها تشکلی هستیم تا سال ۱۳۷۳ به صورت رسمی زیر مجموعه وزارت آموزش و پرورش فعالیت داشتیم و پس از این سال تشکل ها به وزارت آموزش و پرورش پیوستند.
تاریخی بیان کرد: همیشه تلاش داشتیم یک بازو همراه برای آموزش و پرورش باشیم و با این وزارت خانه حس مقابله و تقابل را نداشته ایم.گرچه در برهه هایی نسبت به برخی از فعالیت های وزارت آموزش و پرورش نقدهای جدی و مطالباتی داشته ایم.
وی تصریح کرد:انتظار داریم وزارت آموزش و پرورش نگاه پدرانه داشته باشد و هر چقدر بتواند بار سیاست گذاری را بر دوش تشکل ها بگذارد این کار به نفع این وزارت خانه است و می تواند جایگاه نظارتی داشته باشد.
وی به سند تحول بنیادین اشاره کرد و گفت: در سند تحول به تربیت شش ساحتی در حوزه تربیتی اشاره شده است. متاسفانه با وجود غول کنکور تنها به یک ساحت علم و فناوری پرداخته می شود و غفلت از ساحت هایی همانند اجتماعی-سیاسی یا عبادی-اخلاقی مشهود است.
رئیس اتحادیه انجمن های اسلامی گفت: اگر با این خط بخواهیم جلو برویم در موضوع تربیتی با اشکالات جدی رو به رو می شویم. یکی از راهکارها ورود دانش آموزان به تشکل ها است. دانش آموزانی که وارد تشکل ها می شوند به طور محسوس آسیب های اجتماعی آن ها کاهش می یابد.
وی ادامه داد: باید بستری را مهیا کنیم که دانش آموزان دارای هویت برتری باشند که فعالیت تشکیلاتی داشته باشند.
تاریخی با اشاره به طرحی درباره بازی های گروهی بیان کرد: این طرح ویژه از سال ۱۳۹۹ با عنوان تاما کلید می خورد.
وی ادامه داد: تعداد ۵۰ بازی به صورت پایلوت متکی بر بازهای بومی طراحی شده است. این طرح در برخی از استان به صورت آزمایشی برای پایه متوسطه اول اجرا می شود.
تاریخی با بیان اینکه یکی از اتفاق های جدی طراحی منظومه فکری و تربیتی است گفت:تصویری از دانش آموز تراز انقلابی نداشتیم که چه شاخص هایی باید داشته باشد دستمان خالی بود. به همین دلیل این منظومه طراحی شد. پس از فارغ التحصیلی دانش آموزان می توانیم ادعا کنیم که دانش آموختگان ما از یک منظومه فکری و تربیتی مدون برخوردار هستند.
وی بیان کرد: ما خود را پرچم دار جنبش های دانش آموزی می دانیم که می توانیم به جنبش های جهان بدون ترور، جهان بدون صهیونیسم، نقد منصفانه دستگاه تعلیم و تربیت، گفتمان مهدویت، پویش صف به صف قاسم ها در پی خونخواهی تو اشاره کنیم.
رئیس اتحادیه انجمن های اسلامی گفت: در ۱۴ هزار مدرسه دفتر انجمن های اسلامی دانش آموزی داریم و به نسبت ۴۰ سال فعالیت با نقطه مطلوب فاصله داریم.
وی همچنین از برگزاری همایش نسل آفتاب در اول بهمن ماه سال ۱۳۹۸ خبر داد.
نظر شما