«مهدی بیکی» به خبرنگار خبرگزاری شبستان در گرگان گفت: ترویج فرهنگ عفاف و حجاب می تواند نسبت به پیشگیری بسیاری از آسیب های اجتماعی در جامعه کمک کند و بسیاری از جرائمی که ریشه در نبودن فرهنگ عفاف و حجاب در جامعه است را کاهش دهد.
مدیر ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد گلستان افزود: دستگاه های فرهنگی، خانواده ها و کسانی که صاحب فکر و اندیشه هستند باید نسبت به فراگیری این مسئله مهم برنامه ریزی و اقدام کنند.
وی تصریح کرد: برای گسترش و تسری مسئله عفاف و حجاب در جامعه باید به گفتمان غالب دست پیدا کنیم تا به راحتی این فرهنگ مورد هجوم فرهنگ بیگانه قرار نگیرد و نسل به نسل و چهره به چهره این فرهنگ غنی اسلامی گسترش پیدا کند.
بیکی ادامه داد: برای رسیدن به گفتمان غالب در مسئله عفاف و حجاب در چند محور باید به طور موازی برنامه ریزی و اجرایی شود.
وی با بیان اینکه اولین مسئله در عفاف و حجاب باور و اعتقاد به این مسئله است، اظهارداشت: مجریان فرهنگی باید با باور به این قضیه برنامه ریزی و کار کنند.
مدیر ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد گلستان خاطرنشان کرد: کسانی که باور به مسئله ای نداشته باشند و مانند ماشینی بی روح یکسری برنامه های کلیشه ای را اجرایی می کنند نمی توانند در جامعه پیرامون خودشان تاثیر بگذارند.
بیکی گفت: دومین گام برای گسترش فرهنگ عفاف و حجاب ایجاد فرهنگ چند صدایی از طرف طیف های مختلف فرهنگی، دانشگاهی، حوزه سیاسی و غیره است. در صورتی که تمام شخصیت های علمی و فرهنگی اهمیت این مسئله را بیان کنند، توجه جامعه به این مسئله بیشتر می شود.
وی افزود: گام سوم برای ایجاد گفتمان غالب در مسئله عفاف و حجاب استفاده از ابزار هنری همانند فیلم، عکس، نقاشی و غیره است که می تواند به عنوان یک عامل مهم پشتیبانی کننده در مسئله عفاف و حجاب این فرهنگ را تسری دهد.
مدیر ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد گلستان یادآور شد: در گام چهارم نهادهای علمی نظیر دانشگاه و حوزه باید با ایجاد میزگردها، مقالات و سخنرانی ها به شبهات و نقدهایی که از سوی مغرضان به جامعه سرازیر می شود پاسخ های شفاف، رسا و اقناع کننده بدهند.
نظر شما