به گزارش خبرنگارخبرگزاری شبستان از سمنان، «محمدحسین موسی زاده» در گفتگو با خبرنگاران از فعالیت 152مرکز نوآوری تخصصی در دانشگاه علمی کاربردی کشور خبردادوگفت: افزایش این ظرفیت تا ۳۰۰ مرکز در دستور کار قرار دارد.
مدیرکل پژوهش و فناوری دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور بابیان اینکه این دانشگاه در نمایشگاه نوآوری در هفته پژوهش بهعنوان غرفه برتر معرفی شد، افزود: ۱۶ قرارداد باارزش ۲۰۰ میلیارد ریال در این زمینه منعقد شد که پیگیری برای اجرایی شدن آنها در دستور کار قرار دارد.
وی با اشاره به بهره برداری یک مرکز نوآوری در سمنان اظهارداشت: این مرکز در راستای بهرهوری و نوآوری در صنعت گچ فعال است.
موسی زاده با بیان اینکه این دانشگاه نوآوری در اشتغالزایی را با تمرکز بر منابع بومی دنبال میکند، اضافه کرد: از مهمترین اهداف مراکز نوآوری این دانشگاه توسعه ثروت بومی با توجه به ظرفیتهای منطقه است.
مدیرکل پژوهش و فناوری دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور با تأکید بر اینکه رویدادهای شتابی که دانشگاه علمی کاربردی بهصورت تخصصی به آن میپردازد با توجه به ظرفیتهای منطقه و بر اساس دانش موجود است، یادآور شد: استان سمنان دارای ظرفیت معادن، کارخانهها و دانش گچ است و سرمایه گذاران اصلی این صنعت در استان وجود دارند.
وی گفت: تأسیس مرکز نوآوری علمی کاربردی در سمنان با تأکید بر صنعت گچ میتواند آینده اقتصادی بهتری را در این استان رقم بزند.
موسی زاده با اشاره به بکر بودن ایده ها و محصولات در ایران افزود: با جذب سرمایه گذاری خارجی و داخلی در ایده های جدید و برتر، اثرات مثبتی در حوزه های مختلف کشورمان ایجاد کنیم.
نظر شما