به گزارش خبرگزاری شبستان، مهدی نژاد نوری، معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم در مورد همکاری های علمی – پژوهشی بین المللی با دیگر کشورها گفت: هم اکنون موضوع گسترش همکاری های بین المللی علمی پژوهشی در قانون برنامه های توسعه پنجم ، نقشه جامع علمی کشور و آیین نامه های وزارت علوم تاکید شده است زیرا امروزه همکاری های علمی کشورها چه از لحاظ توسعه یک رشته علمی و چه از لحاظ کاربرد و مصرف آن بسیار مهم است.
وی اظهار کرد: کشورها ی بلاروس، چین، روسیه، تاجیکستان، قطر، تانزانیا، اکوادر، برزیل، ژاپن، مالزی، کره جنوبی و آفریقای جنوبی از جمله کشورهایی است که وزارت علوم با آنها تفاهم نامه همکاری علمی دارد.
مهدی نژاد نوری تصریح کرد: همچنین پیرو گسترش همکاری علمی ایران با دیگر کشورهای جهان ، وزارت علوم در اتحادیه های علمی و پژوهشی و همایش های تخصصی جهانی حضوری موثر دارد.
معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم خاطر نشان کرد: براساس تفاهم نامه های منعقده شده ، مواردی همچون اعزام دانشجو به طور متقابل، ایجاد کرسی زبان فارسی درکشورها و کرسی زبان های مختلف در ایران واعزام متخصصان برای اجرای دوره های کوتاه مدت انجام می شود.
وی اظهار کرد: همچنین به منظور گسترش همکاری های بین المللی ، پارک های علم و فناوری نیز به تازگی فعالیت های بین المللی خود را آغاز کردند و در هفته گذشته شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان پیمان نامه ای را با پارک علم و فناوری کره جنوبی که یکی از معتبرترین پارک های علم و فناوری جهان است، امضا کرد.
بنابرگزارش روابط عمومی وزارت علوم، معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم افزود: بر اساس این پیمان نامه دو طرف می توانند درزمینه هایی همچون انتقال تجربیات، بازار مشترک و توسعه فناوری با یکدیگر همکاری کنند.
مهدی نژاد نوری همچنین از امضای تفاهم نامه ای میان وزارت علوم و بانک توسعه اسلامی خبر داد و یادآور شد : براساس این تفاهم نامه مقرر شده است که وزارت علوم برنامه جامعی را در مدت سه ماه تهیه کند و برای بانک توسعه اسلامی بفرستد و بانک توسعه اسلامی نیز این برنامه را در مدت دو ماه بررسی و نتیجه را اعلام کند تا در نهایت برنامه های مورد توافق طرفین مشخص و اجرا شود.
پایان پیام/
نظر شما